10 minutters høy intensitet cardio treningen du kan gjøre hjemme

Alles liv har uker hvor de har ingenting å gjøre, og andre uker hvor de ikke engang kan finne et eneste minutt for seg selv. Når vi ikke kan finne noen tid til å gjøre ting for oss selv, de fleste ofrer fitness å finne litt alene tid.

10 minutters høy intensitet cardio treningen du kan gjøre hjemme

Nummer én grunn folk gi opp treningsprogrammer eller gå til gym er fordi de ikke ser resultater.

Dette kan skade deg i det lange løp, ikke bare for helsen din, men for noen fitness gevinster du kanskje har vært å gjøre. Nummer én grunn folk gi opp treningsprogrammer eller gå til gym er fordi de ikke ser resultater. Men de har aldri pleier å se på hvorfor de ikke får resultater. Selv om du bruker en personlig trener, har se resultater mer å gjøre med deg enn noen andre fordi din søvn, humør, ernæring, og hva slags dagen har kan påvirke dine treningsøkter.

Det er lett å lage unnskyldninger

Det største problemet er at når vi bruker unnskyldning for ikke å ha noen tid, vi fortsatt er i stand til å se på TV, sjekk vår e-post, kan du gå ut på Facebook eller andre unyttige tidkrevende ting. Hvis du tar tid borte fra Facebook eller TV du kan finne enda bare 10 minutter for en rask treningsøkt som vil fortsette å bidra med resultatene. Du vil kunne finne mye mer tid enn det når du virkelig ser på aktivitetene til en gitt dag. Bare ikke la deg komme inn i vanen med å bruke denne unnskyldning fordi det vil hjemsøke deg for resten av livet.

Når du finner tid, her er en flott 10 minutters trening du kan gjøre hvor som helst: på huset ditt, på kontoret, i parken eller på lekeplassen. Alt du trenger er plass og viljen til å sette i en hard 10 minutter, og du vil trenge en stoppeklokke, men hvis du eier en mobiltelefon du også eier en stoppeklokke.

Dette programmet fungerer både cardio og styrke så det er en to for en avtale. Den faktiske arbeidstid er tre minutter av seks forskjellige øvelser (30 sekunder av hver øvelse), en pause på 2-4 minutter så gjør kretsen igjen.

Målet er å gjøre så mange repetisjoner som mulig for hver 30 andre øvelse, når du blir god på disse bevegelsene og føler seg sterkere, tar mindre hvile i mellom hvert sett.

Her er et eksempel på en 10 minutters høy intensitet trening:

En. Burpees (30 sekunder så hardt som du kan)

2. Pushups (30 sekunder så hardt som du kan)

3. Fjellklatrere (30 sekunder så hardt som du kan)

4. Kroppsvekt knebøy (30 sekunder så hardt som du kan)

5. Jumping Jacks (30 sekunder så hardt som du kan)

6. Splitthopp (30 sekunder så hardt som du kan)

Ta en 2-4 minutters pause og gjenta en gang til. Husk å gjøre 30 sekunder og deretter bytte til neste øvelse med en gang.

Du kan erstatte noen kroppsvekt øvelse du vil inn i noen av posisjonene å kontinuerlig endre opp treningen. Pass på at du jobber hele kroppen og ikke velge øvelser som kun fungerer øvre eller nedre delen av kroppen.

Working ut underkroppen kan hjelpe med overkroppen styrke og vice versa.

Hver gang du gjør dette treningen, kan du prøve å øke mengden av repetisjoner du gjøre i 30 sekunder for hver øvelse.

Hvis seks øvelser er for mye arbeid å begynne med, kan du bruke bare fire øvelser som bare vil være to minutters arbeid tid og gjøre at tre ganger. Et eksempel på at trening vil se slik ut:

En. Burpees (30 sekunder så hardt som du kan)

2. Fjellklatrere (30 sekunder så hardt som du kan)

3. Kroppsvekt knebøy (30 sekunder så hardt som du kan)

4. Pushups (30 sekunder så hardt som du kan)

Ta en 1-2 minutters pause mellom settene og gjenta dette to ganger for totalt 3 sett fortsatt innenfor en 10 minutters tidsramme.

Det er mye du kan gjøre med denne typen trening. Du kan skreddersy det kommende fitness hendelser du gjør eller sportsarrangementer. Vi alle kan finne 10 minutter i vår tid uansett hvor travelt det er, ja det kan bety å ofre ser på din newsfeed på Facebook.

Eller gjør du ett av arbeidet setter under reklame av din favoritt TV-show og hvile mens showet pågår. Gjør dette gjennom hele halvtimen tidsramme fordi det er tid for mer hvile mellom arbeid settene.

Velg det som passer best for timeplanen din, men finner alltid tid for helsen din, er det alltid noe mye mindre viktig at vi gjør til enhver tid hvor vi kunne avse 10 minutter for et sunnere liv. Les også disse fem grunner til at du bør trene regelmessig.

Aktuelle artikler