11 tidløse vekttap tips

Hvis miste vekt var lett, ville alle ser flott og verden ville være et kjedelig sted. Å være overvektig ville være "cool" og "eksotiske" - akkurat som er mest sjeldne ting. Dessverre, miste vekt er ikke lett, men la oss holde det ekte - det er ikke så vanskelig heller. Her er 11 helt tidløse vekttap tips som vil gjøre deg se sexy og føler kjempebra!

11 tidløse vekttap tips

En. Slutte å spise junk

Det er så enkelt. Bare slutte å sette søppel i kroppen din. Hvis du spiser dritt, vil du se ut som dritt, og du vil føle deg som crap. Du er hva du spiser og spiser du hva du er. Hvis du er lat, du spiser "lat food", eller med andre ord, alt skrot som tar 1 minutt å varme opp, eller 30 sekunder å bestille på telefonen.

Å miste vekt er ikke rocket science. Gjøre et valg. Hvor ille vil du virkelig det? Vil du virkelig ønsker å gå ned i vekt, og være sexy som faen, eller du bare si at du ønsker det. Det er en stor forskjell. Hvis du virkelig, virkelig, virkelig ønsket å gå ned i vekt - du ville ikke være overvektig i utgangspunktet. Bestem deg for hvor viktig dette er i livet ditt.

Folk som virkelig ønsker å holde seg i form og gå ned i fett ikke bruker crappy, fet, tung mat. Så slutte å spise junk. Det er det første og viktigste skrittet for å miste vekt.

2. Slutte å drikke junk

Vann er din drikke av valg hvis du er seriøs om vekttap. Hvis du drikker øl - du IKKE ønsker å gå ned i vekt, du bare si at du gjør, men gjør du ikke.

Coke? Sprite? Glem det. Selvdisiplin er et must. Hvis du har ingen kontroll over deg selv og dine impulser, da vil du aldri være i stand til å miste fett. Vær sterk. Ikke gi opp dine ønsker. Vann, fersk juice, te. Det var det.

3. Trene hver dag

Hvis du ikke kan sette til side 30-45 minutter per dag til trening, så er du ikke seriøs om vekttap, du er bare tuller deg selv. 30-45 minutter per dag er ingenting i forhold til lykkeligere liv du vil ha når du ser din beste og føles som en dronning.

Jeg ser ofte kvinner som har denne... veldig dumt bilde av vekttap... de tror det er noe smertefullt der du bokstavelig talt å sulte deg i hjel. Du gjør ikke det! Bare ikke spise dritt, og trene hver dag. Det er så enkelt.

Du trenger ikke engang å telle kalorier! Hvis du arbeider ut, men spiser du dritt, så du kaster bort tiden din. Hvis du spiser bra mat, men du har aldri sett gym i livet ditt - igjen, vil du ikke ha noen betydelige resultater å vise. Du trenger begge deler - god mat og god trening, ikke junk food og ingen trening, eller junk food og litt mosjon (da er du bare kaster bort tid).

Her er fem grunner til hvorfor du bør trene regelmessig.

4. Sett et mål

Måle fremgangen din. Bare se på deg selv i speilet er ikke nok. Har et mål og tenke på det hver dag. Gjenta mål for deg selv. Si det høyt og akseptere det. Være konkret. Målet ditt kan ikke bare være å "miste veie" eller "holde seg i form" - si nøyaktig hvor mye du ønsker å gå ned, og i hvilken tid. Ikke gjør en helt urealistisk mål, men har en som er oppnåelig med mye arbeid.

Tenk stort og tro på deg selv. Du kan oppnå det hvis du tror det.

Husk at vekttap ikke skje over natten. Det tar tid. Du må være tålmodig og vedvarende. Dag etter dag, spiser du bedre og trene deg - gjør det i lang nok tid, og du vil se fabelaktig. Det finnes ingen magiske piller eller raske løsninger - glem om å miste £ 50 i en uke. Tenke langsiktig. Lag en plan og begynne å jobbe på det - i dag.

5. Sjekk hva kroppen din reagerer dårlig på

Noen mennesker spiser hele dagen og de får aldri fett. De spiser junk food, fet ting og helt ikke bryr seg om hva de putter i kroppen sin - men de er fortsatt tynn. Hvordan disse jentene gjør det? De har en annen (raskere) metabolisme.

Det er mulig at du fordøye mat for sakte, eller bare ikke helt rett. Når du har en raskere metabolisme, fordøye deg mat raskere og kroppen din er renere. Gå og sjekk hvilke matvarer kroppen din ikke reagerer godt til. Kanskje du spiser poteter, men kroppen din har problemer med å fordøye det, eller spiser du mye brød, eller tomater, noe - kroppen din kan være mindre utholdelig av det.

Det er mulig at bare ved å eliminere enkelte matvarer fra kostholdet ditt, vil du gå ned i vekt med svært lite, nesten ingen innsats hva så noensinne. Test deg selv og se.

6. Spise på samme tid hver dag

Dette er grunnen til at "sulte deg selv" for å gå ned i vekt strategi fungerer sjelden. Du ønsker å gå ned i vekt, så spiser du mindre, eller du ikke spiser i det hele tatt, kanskje du hopper over frokosten - dette er ikke hjelpe deg så mye som du tror.

Du bør ikke være sulten på noe punkt. Hvis du føler at du er virkelig sulten, betyr dette at du ikke spiser noe i timevis - så når du spiser, spiser du mer enn du burde. De sier at du trenger 15 minutter før du skjønner at du er full og trenger ikke å spise lenger. Det er hvor lang tid det tar magen til å sende "Jeg hadde nok" melding til hjernen din. Dette er også en grunn til at du bør spise sakte.

Asiater er sjelden overvekt, de har en kultur for å ha måltider samtidig.

Min oldefar var i form hele livet. Han spiste frokost, lunsj og middag på samme tid. Han spiste ikke på 23:00, stående foran kjøleskapet.

Han hadde en rytme, frokost på syv, lunsj rundt 12 eller 13:00, og deretter middag rundt 6, 19:00 etter jobb. Mens de fleste av hans venner var økende vekt, ble han opprettholde en slank figur med nesten ingen innsats bare fordi han spiste på samme tid hver dag - han har aldri nådd et punkt der han spiste på en helt tom mage. Du bør spise fordi det er tid til det, ikke fordi du er sulten (så du overspise og bli fetere for hver dag).

Lag en spise plan og hold deg til den. Planlegg ut dine måltider. Dette kan ta litt bevisst innsats, men det er verdt det hvis du vil ha resultater.

7. Hold deg motivert

Ingen andre vil miste vekt i stedet for deg.

Hvis du ikke motivere og presse deg selv, ingen andre vil. Selvfølgelig, vekttap er ikke lett - men det er ikke så vanskelig heller. Det er så vanskelig eller så enkelt som du overbevise deg selv. Mener at det er enkelt, og det vil bli.

Utfordre deg selv. Ikke se på det som noe smertefullt, selv fryktelig. I stedet får til det. Det er noe du må håndtere. Presse deg selv og fokusere. Lag små skritt, lite fremgang, steg for steg. Eating at en cookie vil ikke gjøre deg feit - men når du putter alle disse små "behandler" sammen - du ender opp med å spise en masse små ting (som gjør deg feit) som legger opp til en stor, tykk - du.

Før du putter noe i munnen - spør deg selv - Bidrar dette til mine vekttap mål? Ja? Spise den. Nei? Ikke spis den. Spise noe annet, og da føler godt om deg selv fordi du har fått en jern vilje. Disiplin er nøkkelen til å lykkes.

Hold deg motivert ved å ha en positiv selvfølelsen. Fortell deg selv (høyt) "Jeg føler meg bra", "jeg ser fantastisk", "jeg er sterk og sunn." Hjernevaske deg selv slik at du holder deg motivert. Visualiser deg selv å være tynnere og forestill deg hvordan du vil føle når du oppnår dine mål.

Gjør visualisering teknikker vil hjelpe deg å holde deg på sporet, fokusert på dine mål, ta et par minutter å meditere og tenke på hvordan du kan komme nærmere dine vekttap mål i dag. Hver dag er en ny mulighet til å skape en forandring i livet ditt.

8. Gjør det til en livsstil, ikke en midlertidig jobb

De fleste ser på vekttap og tenke på raske og enkle måter å gjøre ingenting, men brenne en haug med kalorier (med piller) på kort tid.

Glem alt det tullet. Ikke prøv å gå ned i vekt over natten! Det er en myte. Den som forteller deg annerledes, ønsker bare å lure deg ut av dine hardt opptjente penger.

Ikke vær en sucker. Stedet for å vise vekttap som noe rask, se på det fra et langsiktig perspektiv. Å være sunn og frisk er en livsstil. Du har alltid spise god mat, ta deg vare på kroppen din, og du arbeider ut regelmessig. Det er så enkelt.

Når du tilpasse denne livsstilen du aldri komme ut av form eller overvektig - du alltid føle og se ditt beste. Ingen forventer at du skal være en idrettsutøver, men gi ditt beste for å holde seg i form, om ikke på grunn av andre (partneren), da på grunn av deg selv.

Tilpasse en ny livsstil. Du vil føle deg så mye bedre psykisk, vil du utstråle en positiv energi som trekker folk mot deg i stedet for å skyve dem unna.

9. Slutte å se på TV

Hvis du kan se på TV i 45 minutter om dagen (og vanligvis får absolutt ingen verdi ut av det), og så si at du har ikke tid til å trene, eller tilberede sunn mat - hvem er du tuller?

Kast at TV ut av huset. Du trenger ikke det for noe. Det bare frites hjernen og sløser energi. Det gjør også deg til en bedre forbruker (Professional på å bruke penger på ting du ikke trenger).

Her er et faktum: i gjennomsnitt, folk som har en TV er mer sannsynlig å bli overvektig enn folk som ikke gjør det. Hvorfor? Du sitter mer. Du spiser snacks og junk food å holde deg å gjøre noe - hva som helst - mens du ser på skjermen med en dum, underholdt ansiktet.

Du ser så mange urealistisk god ser folk i reklamefilmer og TV-serier som du begynner å føle deprimert og usikker, så du spise mer slik at du plutselig føler deg bedre, i 10 minutter. Ikke vær en sucker - ut med TV (spesielt hvis det er på soverommet!). På med joggesko. Traff gatene.

10. Ikke vær lat

"Det er ingen stygge kvinner, bare late seg." Helt sant. Enhver kvinne kan se fint og være 10 ganger mer attraktive hvis hun arbeider ut regelmessig. Ikke være lat. Å miste vekt krever at du er en proaktiv person, ikke en passiv. Du må lede endring og presse deg selv. Du må utvikle en god tilnærming og holdning, deretter traff gym og spise bedre. Med litt viljestyrke, kan du gjøre det, så lenge du ikke er lat. Er du? Slutte å lage unnskyldninger. Starte ditt nye liv.

11. Start i dag, starter nå

Du vet... gym er alltid pakket på mandag natts. Jeg antar skjønner folk i løpet av helgen at det er på tide å "begynne å trene" - "Ok, jeg starter på mandag" - de endelig traff gym på mandag, og det er det for hele uken. Ikke vær en av dem. Hvis i dag er fredag, gå til gym i dag, hvorfor vente til neste uke? Hvorfor vente til i morgen?

Gjør det ditt mål å trene hver dag, så det er greit hvis du hopper over en dag her og en dag der, men du fortsatt trene minst fire eller fem dager per uke. Utvikle en vane. Slutte å utsette ting. I morgen fører til aldri. Start i dag, starter nå. Hver gang du putter maten i munnen du gjør en beslutning - så gjøre det rette, fra... nå.

Aktuelle artikler