11 urter og krydder som fremmer vekttap

Visste du at krydder ikke bare legge deilig aroma til maten, men også hjelpe deg å forbrenne kalorier? Ja! Krydder og urter har muligheten til å øke hastigheten på stoffskiftet, undertrykke appetitten og redusere opptaket av fett fra tarmen. Så, hva venter du på? Åpne opp kjøkkenskapet, krydre dine retter og legge smak på livet ditt! Nedenfor finner du noen av de beste urter og krydder som fremmer vekttap - prøv dem, og du vil se overraskende resultater.

11 urter og krydder som fremmer vekttap

En. Kajennepepper

Cayenne pepper er dronningen av alle krydder som fremmer vekttap! Denne utrolig hot chili pepper er lastet med et alkaloid som kalles capsaicin, som har kapasitet til å øke kroppens varme og hastighet opp metabolismen med 25%. Dette i sin tur hjelper kroppen forbrenne mer kalorier raskere, mens undertrykke appetitten og redusere fett i blodet stream.

Bortsett fra cayenne pepper, det er veie mange andre typer krydret paprika som kan fungere som kraftige våpen i ditt tap kamp. Dette er bare noen av de få: Aji, Chiltepin, Chile de Arbol, Datil, Habanero, Jalapeño, Malagueta, Naga, Scotch panseret, og Rocoto (Manzano Chile). Legg dem til dine retter og krydre livet ditt umiddelbart!

2. Svart pepper

Svart pepper magiske komponenten heter piperine. Forskning har vist at piperine kan hjelpe kroppen brenne samme mengde kalorier som å gå i 20 minutter, samt få fart på fettforbrenningen med så mye som 8% opp til flere timer etter inntak.

Svart pepper har også evnen til å forbedre fordøyelse og øke absorpsjonen av næringsstoffer fra mat.

3. Sennepsfrø

Legg krydret sennep til maten for å utløse stoffskiftet og stimulerer fettforbrenningen.

Forskere har funnet ut at bare en teskje sterk sennep kan akselerere metabolic rate med nesten 25% i flere timer etter å ha spist, gjør du fakkelen en ekstra 45 kalorier per 700-kalori måltid. Dessuten inneholder det også selen, som er et stort vekttap hjelpemiddel.

Imidlertid spicier sennep er, jo bedre virkninger det har!

4. Kanel

Kanel er nyttig i bekjempelsen av magefett, øke blodsirkulasjonen og redusere negative effekter som overvekt og fedme kan ha på helsen din. Det senker dårlige kolesterolet, reduserer blodsukkeret og øker insulinnivået i kroppen, noe som reduserer sjansen for pre-diabetes.

5. Gurkemeie

Gurkemeie er en fantastisk indisk krydder som hjelpemidler fordøyelsen, forbedrer metabolske funksjon og bidrar til å bryte ned kroppsfett. Det er også svært rik på antioksidanter og har evnen til å fjerne skadelige giftstoffer fra leveren. Alt i alt er det en stor super-mat som du bør absolutt inkludere i ditt vanlige kosthold!

6. Ingefær

Lenge brukt for sine mange helsefordeler, er ingefær en meget god vanndrivende som hjelper fordøyelsen, reduserer oppblåsthet og hindrer opptaket av kolesterol.

Ingefær er også en stor fettforbrenning krydre med gode thermogenic egenskaper, som bidrar kaste ekstra pounds. Faktisk er det svært effektivt i å øke kroppstemperaturen, mens økt metabolisme og gjør at kroppen forbrenner mer kalorier.

7. Kardemomme

Kardemomme også fremmer sunn fordøyelse og øker metabolismen. Det er en god thermogenic med eksepsjonelle anti-krampaktig egenskaper.

8. Spisskummen

Dette er en annen stor krydder som forbedrer metabolske funksjon, samtidig hjelpe fordøyelsen og øke blodtilførselen. Det er også en god immunsystem booster.

9. Persille

Denne aromatiske urten er en naturlig vanndrivende, rik på mange viktige næringsstoffer. Det demper appetitten og reduserer mat cravings. Det er også en god lever og nyre rensemiddel, så vel som et effektivt hjelpemiddel fordøyelsesprosessen.

Alt i alt, er persille en fantastisk urt som bidrar til å holde kroppen sunn og sterk, mens du følger et vekttap program.

10. Fenikkel

Fennikel i tillegg er et vanndrivende urt som undertrykker appetitten og reduserer sultfølelse. Det bidrar til å fjerne overflødig væske fra kroppen og forbedrer den generelle energi, ved å hjelpe kroppen fordøye og assimilere næringsstoffer mer effektivt.

Denne velsmakende urten er også en veldig god fordøyelseskanal hjelpemiddel og en effektiv metabolisme stimulator. Det er dermed en ekstremt effektiv urt som fremmer vekttap naturlig.

11. Mint

Mynte stimulerer funksjon av fordøyelsessystemet og fungerer som en naturlig sult suppressant. Det demper appetitten, reduserer cravings og øker følelsen av metthet og fylde etter å ha spist.

Prøv å bruke de ovennevnte urter og krydder som fremmer vekttap å legge til at ekstra smak til retter og gir et spesielt kick til dine favoritt oppskrifter - du vil bli overrasket over hvor effektive de er. Hvis du har prøvd noen andre effektive og kraftige krydder, vennligst gi oss beskjed, slik at vi kan legge dem til denne listen!

Aktuelle artikler