3 enkle ab øvelser

Kom i form på bare noen få uker med disse, lett å gjøre, hjemme øvelser. Her er tre enkle måter å arbeide ut noen flab at du kan ha, og få en mage som er verdt å vise i en kort topp. Du trenger ikke å delta i et treningsstudio, kan du gjøre alle disse hjemme.

3 enkle ab øvelser

Hvis du ikke er til å gjøre en hundre sit-ups hver dag, kan du prøve disse forskjellige øvelser som bruker alle magemusklene - øvre, nedre og side. Gjøre dem hjemme på en hardere overflate. Sengen din vil ikke fungere, men gulvet vil gjøre det bra. Ligge på et teppe, eller yoga mat, slik at du ikke får blåmerker på ryggen.

En. Huff og puff

Ligg på ryggen og strekke ut jevnt. Ryggen skal være flatt mot gulvet. Bøy knærne til en 45 graders vinkel, og holde føttene på gulvet. Løft hodet og øvre del av ryggen, slik at skulderbladene ikke berører overflaten. Strekk armene og hendene foran deg, parallelt med bakken. Prøv å bevege armene opp og ned i en bue ikke større enn 10 eller 15 centimeter.

Mens du tar et dypt pust, gjør fem av de raske opp-ned bevegelser med armene, og gjenta fem mer med en utpust. Pusten er veldig viktig i alle ab øvelser, siden det styrer spenner og slapper av musklene som holder ryggen opp fra gulvet.

Rytmen skal være raskere enn vanlig pust, så det er inhalerer (1-2-3-4-5), puster (1-2-3-4-5). Gjenta så lenge du føler deg komfortabel, og hvis musklene dine begynner å bli for anspent, rulle på magen og løft overkroppen opp fra gulvet, strekke dem.

2. Ditt navn og nummer, vennligst

Ditt navn og nummer Please (via www.readysetbeauty.com)

Ligg på ryggen, bena rett ut, løftet overkroppen opp fra gulvet. Bøy albuene og hviler på underarmene. Løft bena rett opp, og holde dem sammen, knærne rett.

Begynn å skrive store bokstaver og tall i luften med bena, som om du skriver dem på en vegg foran deg. Pust mens du skriver hver bokstav og nummer, puster mens du hviler et øyeblikk. Skriv ditt hele navn og telefonnummer, og hvis du allerede er passe, legge hele fødselsdato og gjenta. Opp bevegelsen vil jobbe dine øvre muskler, mens du går ned vil fungere nedre mage, og de horisontale bevegelser, for eksempel krysset ut "T", vil tone side muskler. Ikke glem å strekke etterpå!

3. Den siden sit-up

Dette vil gjøre underverker for magen, men også noen kjærlighet håndtak som du kan ha på midjen din. Det er veldig viktig å holde ryggen og skuldrene rett mens du gjør øvelsen, ellers musklene rundt ryggraden ta det meste av trykket, i stedet for magen.

Ligg på gulvet, bøyde knær, føttene godt plantet. Prøv ikke å flytte dem i det hele tatt. Krysser hendene bak hodet, albuene ut til sidene. Med en pust, sitte rett opp, og slå til begge sider som du sjekker om du kan gå over gaten, så len deg tilbake og puster ut. Gjenta i serie av tjue, så lenge du er komfortabel.

Aktuelle artikler