3 enkle måter å gå ned i vekt

Det er nesten umulig å finne en perfekt diett som vil hjelpe oss å miste vekt effektivt og uten mange anstrengelser. Mange dietter er enten for strengt å følge eller foreslå de matvarer som krever for mye tid på å forberede og matlaging. Litt etter litt, alle våre gode intensjoner forsvinner og våre motivasjonen synker.

3 enkle måter å gå ned i vekt

For å gå ned i vekt, er det ikke nødvendig i det hele tatt å følge en streng diett plan som ikke er kompatibel med vår livsstil og rytme. Alt vi trenger å gjøre er å begynne å bare betale litt mer oppmerksomhet til et par små ting i vår hverdag, og bare ved å gjøre det vil vi klare å bli kvitt de ekstra kiloene uten mange anstrengelser. La oss ta en titt på noen enkle måter å gå ned i vekt, som ikke krever å følge en streng diett!

En. Spise mye om morgenen, mindre til lunsj og svært lite i kveld

Vekt-tap dietter er enkle å følge i løpet av dagen, men når kvelden kommer alt forandrer seg, vi plutselig blitt ulidelig sulten og vi begynner å nappe og smaker og ende opp overspising. Vi vet godt at vi ikke bør spise i det hele tatt etter 20:00, men det blir svært vanskelig å oppnå hvis vi holder oss våken til sent. La oss endre noen vaner, da!

Det er veldig viktig å være klar over en 12-timers periode mellom frokost og middag. Dette betyr at hvis vi våkner opp sent og spise frokost på 10 i morgen, vil vi bli sulten og ha middag på 10 på kvelden. Hvis vi endrer våre vaner og begynne å ha det første måltidet på dagen tidligere i morgen, vil vi sikkert kunne unngå overspising på kvelden. Hvis du virkelig ikke kan klare seg uten middag i det hele tatt, ville det beste alternativet være å spise proteiner og grønne grønnsaker: grillet kyllingbryst og en grønn salat ville være et perfekt valg.

Ikke glem at det å ha en rikholdig frokost er også ekstremt viktig. Det vil øke hastigheten på stoffskiftet, øke din energi, eliminere sent morgen sult og tillate deg å ha en balansert og sunn lunsj som vil hindre deg fra følelsen sulten om natten.

2. Øke kalsium, redusere salt og forbruker minimum mengder sukker

Vitenskapelig forskning har vist at kalsium fremmer fettforbrenningen og hindrer fett innskudd. For å absorbere kalsium, trenger vi vitamin D, som er et fettløselig vitamin som er lagret i kroppens fettvevet. Det har blitt bevist at tilstrekkelige mengder av kalsium og vitamin D sammen kan hjelpe miste vekt lettere, såvel som oppbygningen av muskelmasse raskere. Du bør derfor øke forbruket av matvarer som er rike på kalsium, som brokkoli, grønne grønnsaker, fiken, melk og meieriprodukter.

For å unngå væskeopphopning, hindre magen fra oppblåsthet og fjerner de stygge fett innskudd, redusere mengden salt så mye som mulig! Et høyt inntak av salt vil gjøre nyrene beholde vann i stedet for å slippe den. Vann i kroppen og overflødig væske i kroppen fettlagre kan forårsake lokal hevelse og gjøre det vanskeligere å gå ned i vekt. Du bør derfor absolutt unngå klar gjort mat, bearbeidede kjøttprodukter og forretter! De er veldig usunn og full av salt og kalorier.

Når du følger et vekttap diett, må du også fjerne sukker nesten helt. Hvis ikke umiddelbart brent, sukker kalorier konvertere til fett lagret i adipose celler, noe som gjør deg opp i vekt. Sukker forstyrrer også med absorpsjon av kalsium og magnesium og skader kollagen, noe som gjør huden din alder raskere.

3. Drikk naturlige drikker som fremmer vekttap

Drikk minst åtte glass vann om dagen og velger te som øker kalori-brenning prosessen og favoriserer eliminering av fett.

Oolong, yerba kompis og grønn te er naturlige drikker som øker stoffskiftet, øke følelsen av metthet, redusere fettlagre rundt de indre organene i bukhulen, og blokkere fettopptaket. De bidra til å bryte ned lipider (fett) i kroppen direkte til energi.

De har også utvise giftstoffer fra kroppen og redusere væskeansamling.

Men til tross for mange positive effekter av disse te, anbefales det ikke å drikke mer enn tre kopper om dagen hvis du lider av søvnløshet, angst eller magesår.

Aktuelle artikler