3 fantastisk eple rensing diett planer

Et eple om dagen holder doktoren borte. Vi vet alle det. Epler er veldig sunt og har en rekke fordeler for kroppen vår. Det siste har de vært mest populært som rengjøringsmidler. Finn ut hvordan.

3 fantastisk eple rensing diett planer

Inneholder epler bare 81 kalorier per en knyttneve størrelse eple, de er rike på vitaminer og inneholder mye cellulose som hjelper fremskynde vår metabolisme og de er rike på fiber som gjør oss føles full. Alt dette gjør et eple en perfekt helse mat. Sjekk ut tre fantastiske apple rensing diett planer.

En. Et eple om dagen

Denne dietten plan er ment for alle de som allerede spiser sunt og ikke trenger å gå ned i vekt. Prøv det for en enkel syv dagers rens.

Alt du trenger å gjøre er å erstatte en av dine daglige måltider med en knyttneve størrelse eple. Spis alt annet som du normalt ville bortsett for at ett måltid. Plus, legg til litt eplejuice inn i miksen, men bare ferskpresset. Eple juice fra butikken er som regel fulle av ekstra sukker og bør derfor ikke brukes i denne dietten plan. Ta et glass eplejuice med frokost hver morgen.

Hold deg til denne planen for en uke. Det vil rense kroppen din fra alle de giftstoffer som er klistret på innsiden, og du vil begynne å føle deg mye bedre. Hvis denne dietten plan passer deg, kan du fortsette i en uke mer, men ikke lenger enn det. Du kan gjenta det senere, men husk å ta minst en to måneders pause mellom hver gang.

2. Bare epler

Dette er en veldig streng diett plan og jeg absolutt ikke råde deg til å prøve det før konsultere legen din. Også, hvis du lider av høyt blodsukker, nyreproblemer eller er du gravid, dette er ikke en diett for deg.

Denne dietten skal vare i bare to dager, og det ville være best om du gjorde det i løpet av helgen. Mens på denne dietten, vil du ha mindre energi enn vanlig, og du vil ønske å hvile mer. Hele dietten består av to dager med å spise bare epler og drikker vann eller usøtet urte te.

Begynne å kutte ned på karbohydrater og redusere mengden mat du spiser en uke før detox. Når detox starter, har du bare lov til å spise fersk, unpeeled epler av alle merker. Du kan spise så mange epler som du ønsker og du kan krydre dem med kanel og kardemomme. Du kan føle tretthet og en endring i avføring, men det er alt normalt og vil passere etter detox. Når detox plan er over, gradvis innføre vanlig mat tilbake i kostholdet ditt.

3. Apple, kylling og ris

Denne dietten er hva navnet sier - du har bare lov til å spise epler, kylling og ris. Dietten varer i ni dager, og bortsett fra å være en detox diett det også smelter et par pounds ut av deg.

Husk at dette ikke er en ernæringsmessig balansert kosthold. Du vil mangle noen næringsstoffer og dette er grunnen til at du ikke må følge denne planen for mer enn ni dager. Dietten er basert på å spise bare én av disse tre ingrediensene i tre dager og så starte syklusen igjen.

Du har ikke lov til å blande disse ingrediensene eller legge til andre i løpet av ni dagers diett plan. Du kan drikke bare vann og urtete, søtet med honning om nødvendig. Sukker og alkohol er strengt forbudt.

Alle disse diett planer er i utgangspunktet laget for rensing, ikke miste vekt. Selv eple, kylling og ris plan kunne barbere av et par pounds, er du ikke rådes til å holde seg til denne planen hvis du leter etter vekttap. Konsultere legen din før du starter en diett.

Aktuelle artikler