30 vanlige matvarer for å unngå hvis du ønsker å gå ned i vekt

De fleste er klar over at de må holde seg borte fra fast food restauranter og høyt kalori desserter å felle noen pounds, men hva med de tingene du regelmessig lager i skap og kjøleskap som du ikke tenke to ganger om? Kunne de være avsporing din innsats? Absolutt.

30 vanlige matvarer for å unngå hvis du ønsker å gå ned i vekt

Å miste vekt er som å gå en stram line. En feil flytte og du er redd du kommer til å falle, aldri føle den søte suksessen som ligger med nå sikkerheten plattform av målet ditt reisemål. Akkurat som du absolutt må vite hva du skal gjøre for å garantere at du ikke feilsteg, du må også vite hva du ikke bør gjøre. Og når vekttap er tauet du går, som innebærer å unngå visse ganske vanlige matvarer.

[Les: Alt du bør vite om matintoleranse ]

Faktisk, her er en liste over tretti matvarer som kan stille sabotere dine vekttap drømmer:

En. Hvit ris

Ikke bare hvit ris har færre næringsstoffer enn brun ris, kroppen din kan behandle den så raskt det er sannsynlig å sende blodsukkeret skyhøye. Resultatet er en energi krasj som kommer snart, etterfulgt av cravings å spise andre ikke-så-sunn mat i et forsøk for kroppen din til å føle seg energiske igjen. Velg brun ris i stedet og nyte mer næringsstoffer med færre fremtidige krav.

2. Druer

Mens druer er frukt som er sunt, de har også et høyt sukkerinnhold som kan starte en syklus av cravings for andre søtsaker som du kan ha vanskeligere for å gå bort fra. Hvis du ønsker å inkludere druer i kostholdet ditt, bare sørg for at du alltid koble dem med en protein, slik som lav kalori streng ost å holde blodsukkeret stabilt.

3. Lav kalori snacks

Selv om du kanskje tror du gjør kroppen din godt ved å velge lite kalorier snacks over sine fulle fett kolleger, er du sannsynligvis sterkt begrensende hvis ikke helt drøye vekttap innsats ved å gjøre det. De fleste lav kalori snacks som du kjøper er for små til å tilfredsstille din appetitt, så du er bedre å spise "ekte" mat hvis du er virkelig sulten.

4. Diett brus

De kunstige søtningsmidler i kosten brus har vist seg gjennom forskning å faktisk føre til vektøkning i motsetning til vekttap. Enten det er som å drikke dem øker appetitten eller bare gjør forbrukeren tror at de kan spise mer siden de valgte diett soda over vanlige er fortsatt ikke bestemt. Uansett årsak, unngå dem helt og du vil sannsynligvis slippe noen pounds (sammen med noen bloat).

5. Enkelte frokostblandinger

Selv om mye av frokostblandinger er lavere i fett, et flertall av dem inneholder mye sukker. Sukker provoserer cravings og åpner kroppen din opp til en hel rekke helseproblemer, noe som gjør det vanskelig å gå ned i vekt når du ikke føler deg bra. Velg alle naturlige eller organiske frokostblandinger som har mye protein og fiber i dem i stedet.

6. Hermetisert suppe

Det er praktisk å åpne en boks med suppe til lunsj eller middag, men dette kan hjelpe deg å pakke på ekstra pounds. Grunnen suppe varer nesten evig er fordi det er lastet med natrium. Og, når du spiser høy natrium matvarer, kroppen din har en hard tid å avgjøre når det er fullt får deg til å spise mer enn du bør, eller være sulten relativt raskt etter avsluttet måltid. Hvis du ønsker å spise hermetisert suppe, da, i det minste kjøpe lav natrium slag.

7. Frosne måltider

Fryser måltider og frosne pizzaer kan være like fristende som hermetisert suppe når du er i en tid knase. Men også de er lastet med salt for å bevare dem. Dette fører deg til å spise mer og kroppen din beholder overflødig vann i et forsøk på å utvanne den store mengden salt som du tar i. Verken en vil få deg nærmere ditt vekttap mål så det er best å unngå disse convenience måltider helt.

8. Saltede nøtter

Selv om nøtter er en god proteinkilde, kan saltet nøtter være din største fiende. Du fortsetter å komme inn i boksen for håndfull etter håndfull, og før du vet ordet av det, du har konsumert mer enn det daglige tildeling av kalorier. Du har fortsatt å overvåke inntaket med usaltet nøtter, men de er bedre for deg, og du er mindre sannsynlig å fortsette å spise dem klippe på grunn av deres mangel på natrium.

9. Fruktjuice

Det høres sunt fordi det inneholder ordet "frukt", men frukt juice bør faktisk bli kalt "flavored sukker vann". De fleste av dem inneholder så mye av det søte ting som det helt oppveier noe godt det kan muligens gjøre for deg. Hvis du vil ha en fruktig smak, er det beste alternativet for å feste med den virkelige ting frisk av vintreet.

10. Mest pasta

Pasta er stor når det gjelder energi, men fordi de fleste av dem er enkle karbohydrater de blir behandlet av kroppen din ganske raskt, sender blodsukkeret på at berg og dalbane at alle Kosten frykt. Du trenger ikke å unngå pasta helt, bare begrense det til hele hvete varianter slik at du får alle de næringsstoffene med ingen av sukker toppene.

11. Kunstige søtningsmidler

Det har vært en reell dytt i det siste tiåret eller så for å unngå vanlig sukker og bytte til kunstige søtstoffer i stedet. Forskning har imidlertid vist at disse kunstige tilsetninger faktisk fremmer vektøkning i motsetning til vekttap. Unngå dem, og du vil sannsynligvis miste litt uønsket fett også.

12. Alkohol

Selv lave kalori alkoholholdige drikker kan pakke på pounds når du deltar i en natt eller helg med overstadig drikking. På toppen av de ekstra kaloriene, har en tendens til alkohol også å hemme gode beslutningsprosesser, forårsaker du å velge frityrstekt mat enn salater hver gang.

13. Hermetisert frukt

En annen mat som høres sunt, men er ikke nødvendigvis er hermetisert frukt. De fleste av dem er lastet med tonnevis av sukker; nok hvor deres dårlige oppveier deres gode. Hvis du absolutt ikke kan leve uten det, i det minste kjøpe frukt hermetisert i lys sirup.

14. Hvitt brød

Hvitt brød en høy glykemisk mat (som betyr det fører til en enorm reaksjon med ditt blodsukker). Legg en klapp på smør til det og nå har du gjort det verre ved å gjøre det høyt kalori også. Hvis du har mulighet, velger hele hvete over hvit og bruke en erfaren olivenolje dukkert i stedet. Du vil gjøre ditt hjerte og din waistline lykkeligere.

15. Kjøttpålegg

Du tror kanskje du spiser sunt ved å kjøpe mager kalkun og skinke fra de lokale deli, men tro om igjen. Behandlet lunsj kjøtt er lastet med natrium for å holde dem brukbare for så lenge som mulig. Du vil gjøre mye bedre for deg selv ved å kjøpe ubehandlet kjøtt, steke det og skjære den opp selv.

16. De fleste smoothies

Her er vi med frukt og grønnsaker igjen. Ja, kan smoothies inneholder mange gode vitaminer og mineraler fra de sunne matvarene de er laget av, men de fleste av dem er også veldig høyt kalori. De er flott hvis du kommer til å gå glipp av et måltid, men å bruke dem som et tillegg til måltidet vil trolig øke bukse størrelse.

17. Tørket frukt

Var ikke klar frukt ville være et slikt problem Synes du? Problemet med tørket frukt er at de fleste er lastet med tilsatt sukker. Så, hvis du kommer til å kjøpe mat som disse til å bite på, bare sørg for at alt du får er frukten selv. Du kan også lage din egen hvis du er så tilbøyelig.

18. Nesten alle salatdressinger

Bare fordi du spiser en sunn salat betyr ikke at du kan laste det opp med høyt fettinnhold høy-kalori salat dressing og kaller det selv. Stick med olivenolje og eddik når du kan, eller i det minste velge lav kalori dressinger.

19. Hvite poteter

Rating høy på glykemisk indeks som hvitt brød, hvit poteter øke blodsukkeret og deretter få den til å slippe, som er nøyaktig hva du ikke vil skal skje når du prøver å se på matinntaket. Du er bedre å spise søte poteter i stedet fordi de ikke har den effekten.

20. Vegetabilsk olje

Noen oljer er bedre for deg enn andre, og vegetabilsk olje er på den ikke-så-god side av listen. Innbytter usøtet eplemos i stedet for olje i oppskriftene for et sunnere alternativ.

21. Soyasaus

Selv ris smaker godt med bare en liten bit av soyasaus, tar det ikke mye å ta seg deg over den anbefalte daglige grensen av natrium. Hvis du ikke kan forestille ris uten at det, i hvert fall bytte til lav natrium slag så du ikke angre alt det harde arbeidet du har gjort forsøk på å komme i form og trim.

22. Tomatsaus

Tomater er bra, ikke sant? Ja, men ikke i sauser som er lastet med sukker og / eller salt. Enten lage din egen eller kjøpe merkevarer som tilbyr reduserte mengder av stoffene du ønsker mindre av i kosten. Din skala vil vise resultatene.

23. Marmorert rød kjøtt

Rødt kjøtt bære mye av kroppens sunne næringsstoffer som jern og vitamin A, D og E. Så, mens du ønsker å inkludere dem i kostholdet i begrensede porsjoner, bare sørg for at du velger de lavere fett kutt. Målet for bakken produkter som er mindre enn 10% fett og kutte noen ekstra fettet av kjøttet som du kan se før koking hvis du kommer til å spise biff.

24. Hele fett ost

Problemet med dette meieri produktet er at det ikke tar mye å gå over. En unse, som er den anbefalte servering størrelse, er bare på størrelse med tommelen din og folk flest bruker mye mer enn det i en sittestilling. Du er mye bedre å kjøpe og spise individuelt innpakket fettfattig ost pinner hvis du prøver å gå ned i vekt.

25. Eske måltider

Selv om de er praktisk, og noen av dem gjør ontain sunne ingredienser, er eske måltider fortsatt lastet med mange forskjellige salter for å gjøre dem smake godt når du koker dem opp. Når det er mulig, lage mat ved hjelp av alle naturlige råvarer.

26. Tunfisk pakket i olje

Tunfisk gir deg en god mengde vitamin C, mangan og sink, men pakk den i olje og det gir deg også mye fett. Når du plukker opp hermetisert tunfisk, sørg for at du velger de som er pakket i vann slik at du ikke går ut av kurs med din vektreduksjon.

27. Sylteagurker

De er lav-fett og lav-kalori, men pickles er også høy i natrium. Du har allerede lært hvorfor det ikke er bra, så ingen trenger å gå over det igjen, men hvis du virkelig liker smaken av agurk, kuttet opp noen ferske seg og legge litt eddik. Du får den sure smaken uten alle bloat forårsaker salt.

28. Krydder salter

Snakker av salter, de fleste koker med en haug med forskjellige krydder salter, snu sunne måltider til de som øker blodtrykket og gnist fremtidige krav. Av denne grunn forsøker å bruke kryddere som ikke inneholder natrium. Hvis krydder og urter skremme deg, sjekk ut denne lett-å-bruke guide og lære velsmakende måter å tilberede salt-free.

29. Pre-laget deli salater

Bare fordi det er annonsert som "hjemmelaget" betyr ikke at det er bra for deg. De fleste salater som du finner for salg i de lokale deli er laget med salat dressing eller olje. Du er mye bedre å lage din egen, slik at du kan kontrollere hva som fungerer og ikke går inn i den.

30. Ketchup

Dette en condiment virker ufarlig nok, men visste du innse at det er ekstremt høy i både sukker og salt? Det gjør ketchup dobbelt trøbbel når du prøver å gå ned i vekt. Ja, det går virkelig godt med pommes frites, men du bør ikke spise dem veldig ofte hvis du prøver å gå ned i vekt og få sunne likevel, ikke sant?

Riktignok kan du ikke spise perfekt hele tiden, men jo bedre du spiser samlet, mer fremgang du vil gjøre mot målet ditt for å miste vekt og komme i form. Begrense matvarer som disse i kostholdet ditt, og du vil passe inn i disse skinny jeans raskere enn du trodde var mulig.

Aktuelle artikler