4 ting du trenger å vite om hjemme rettsmidler for å miste vekt i en uke

Enhver kvinne ønsker noen magisk formel som vil hjelpe henne å miste vekt med en gang. Dessverre er det ikke noe slikt, og du må jobbe hvis du ønsker å miste litt vekt. Men heldigvis er det noen ting du kan gjøre for å hjelpe deg i denne prosessen, så sjekk ut fire ting du trenger å vite om hjemme rettsmidler for å miste vekt i en uke.

4 ting du trenger å vite om hjemme rettsmidler for å miste vekt i en uke

En. Ingen rush

Først av alt du egentlig trenger å huske at du ikke kan gjøre noe innen et par dager, og at å miste vekt tar tid. Faktisk, selv om du kan gjøre noe med det, har du sannsynligvis ikke burde fordi det er svært dårlig for helsen din.

Du bør ikke gå ned mer enn 10% av vekten din på en måned, noe som betyr ikke mer enn 2,5% i uken. Miste mer vekt enn dette er mulig, men svært dårlig for deg, så hvis du forplikter deg til å miste vekt, husk at tålmodighet er en dyd.

2. Konsultere legen din

Ikke gjør slanking planlegger selv. Du har kanskje noen gode ideer, men på den annen side har du kanskje noen ideer som kan være svært dårlig og svært skadelig for kroppen din og din helse. Få seriøs om å miste vekt, og ta kontakt med legen din.

Du kan nevne hva du tenker og hva ting du lett kan utelukke fra kostholdet ditt, men la det til legen din for å ta en endelig beslutning, og en spesiell diett programmet for deg. Tror ikke på alle disse diettene du kan finne på internett. Noen av dem er gode, men noen er virkelig ille, og det er derfor rådføre deg med legen er viktig.

3. Gjøre små endringer

Hvis du bare har et par pounds å tape, og du ikke ønsker å være på en spesiell diett, er det noen ting du kan gjøre selv. Dette er den sanne hjem rettsmidler for å miste vekt, så det ville være en god idé å studere dem. Først og fremst, husk at du ikke må gjøre noen radikal endring i kosthold og livsstil. Små endringer og små skritt tar mer tid, men har en varig effekt:

  • Begynne å spise sakte - når du spiser det tar ca 20 minutter til en halv time for hjernen din å forstå at du spiser. Når du spiser fort, pleier du å spise mer enn du burde. Spis sakte i stedet og gi hjernen nok tid til å sende et signal til magen din at du ikke er sulten lenger.
  • Ikke spise stående - Dietitians si at hjernen ikke registrerer at du spiser hvis du spiser stående opp. Nå vet jeg ikke om dette er sant, men jeg har en tendens til å bli sulten raskere når jeg spiser på foten, slik at jeg alltid sitte ned og spise ved bordet. Jeg foreslår at du gjør det samme.
  • Ingen snacks - Snacks er den viktigste grunnen for folk å få vekt, og hvis du kan unngå dem hvertfall, sørg for å gjøre det. Det kommer ikke til å bli lett, mange av oss har en vane å snack når du ser på TV, men hvis du ikke kan få snacks helt ut minst endre dem til noe sunnere. I stedet for chips med film, spise baby gulrøtter eller andre grønnsaker, epler eller tørr frukt og nøtter. Husk at tørr frukt og nøtter er de rikeste i kalorier fra denne listen, men de er fortsatt bedre enn potetgull.
  • Flere små måltider - I stedet for å ha tre hovedmåltider i løpet av en dag, begynne å ha fem små. Men egentlig, små, kan du ikke ha fem vanlige måltider om dagen. Dette er bra fordi det gjør stoffskiftet fungerer raskere. Hvis du lurer på hvorfor, se på det på denne måten. Når du har tre måltider om dagen, kjenner kroppen din omtrentlig timelønn du mate den på. Så, det pleier å lagre så mange kalorier som mulig før neste måltid. På den annen side, hvis du spiser litt hver par timer, blir kroppen din vant til det faktum at du mater det oftere, så det trenger ikke å lagre noen ekstra kalorier, og du ender opp med samme beløp kalorier som med tre normale måltider og et raskere stoffskifte.

4. Mat

Du absolutt må begynne å spise sunt. Glem bearbeidet mat, glem fast food-restauranter og starte matlagingen. Først av alt, vil du alltid vet hva du spiser, fordi du har gjort det, og andre av alt du kan ikke engang forestille meg hvor mye mer kalorier du tar med behandlet og fast food.

Basere kostholdet på mye frukt og grønnsaker, litt kjøtt og meieriprodukter og så lite sukker som mulig. Valgte kylling, kalkun og fisk og begrense porsjoner til maksimalt 150gr kjøtt per måltid. Hvis du ikke kan spise uten brød, valgte hele korn brød i stedet for loff. Glem kullsyreholdige drikker totalt, ingen unnskyldninger. Drikk så mye vann som mulig og bare ferskpresset juice og ikke-søtet te.

Hvis du virkelig ønsker et middel for å gå ned i vekt - begynne å trene. Du kan ikke bare endre kostholdet og sitte ned og håpe på en endring. Du må stå opp og gå, hver dag.

Du trenger ikke å forplikte seg til en time med hard trening hver dag, men prøv å gjøre noen form for trening i minst 10 minutter hver dag. Det kan være 10 minutter på en tredemølle eller en kombinasjon av høy og lav intensitet cardio trening. Hvis du ønsker å forplikte seg til en lengre periode, og en samlet fordel for kroppen din, prøv for eksempel Bikram Yoga. Du kan selv gjøre det hjemme alene, så lenge du er sikker på at du gjør det riktig. I utgangspunktet vil en eventuell trening hjelpe, så lenge du trener minst 3-4 ganger i uken.

Å miste vekt er ikke så vanskelig som du tror. Faktisk den vanskeligste delen er å ta en beslutning, og hold deg til det, men når du gjør det, følger rådene vi ga deg og du vil merke noen endringer i en uke.

Aktuelle artikler