5 måter å motivere deg selv til å trene

Det er ikke lett å holde deg all hyped opp og motivert til å trene. Noen ganger kan du heller bare spise junk food, se på TV og bli fetere ved minutt. Komme og holde seg i form er ikke lett, men det er verdt det. Her er fem måter å motivere deg selv til å trene! Du kan gjøre det!

5 måter å motivere deg selv til å trene
 • I min erfaring, er det bare én motivasjon, og det er lyst. Ingen grunner eller prinsippet inneholde det eller stå imot det.
  Jane Smiley
 • Avstanden er ingenting, det er bare det første skrittet som er vanskelig.
  Marie de Vichy

Hvor mange ganger har du bestemt deg for å forbedre utseende, gå ned i vekt og få tilbake formen, og deretter ga opp? Hvor mange ganger har du bestemt deg for å begynne å jobbe ute eller gå på treningsstudio, og deretter slutte? Eller kanskje har du faktisk begynt å trene, men etter som tiden gikk, treningsøktene ble færre og langt mellom, helt til du helt sluttet å gjøre dem? Vel, det skjer for mange mennesker: den innledende drivkraft forsvinner og motivasjonen forsvinner.

Selv om vi alle vet veldig godt at du gjør øvelser er en av de viktigste forutsetningene for et sunt liv, noen ganger er vi bare ikke klarer å motivere oss til å starte eller fortsette å gjøre dem. Her er noen forslag til å sparke starte treningsprogram og motivere deg til å fortsette å trene.

En. Først av alt, endre livsstil

Stabilisere kostholdet, begynne å drikke depurative og energigivende urtete, ta mer vare på huden din, og dette vil sikkert motivere deg til å gjøre enda mer for deg selv, eller det er å begynne å trene.

2. Velg et treningsstudio som er i nærheten av huset ditt, på jobb eller skole, og som har fleksibel arbeidstid

Og ikke forvente at bare betaling av inskripsjonen avgiften vil gjøre deg følge undervisningen regelmessig! Du ville bare lure deg selv og kaste bort pengene dine. I stedet begynne å gjøre øvelser hjemme og du begynner å føle mer energisk og passform, gå til gym og du vil se hvor enkelt det vil være å begynne da.

3. Fysisk aktivitet betyr ikke alltid gjør treningsøkt rutiner

Ikke velg et treningsprogram som er et ork for deg, men finner noe du vil virkelig nyte! Det er mange fysiske aktiviteter som ikke er kjedelig og som innebærer alle kroppens muskler! Du kan prøve magedans, tango, svømming, eller pilates. Du kan gjøre yoga alene eller inkludere det i din vanlige treningen rutine. Bortsett fra tonifying kroppen din, vil yoga også hjelpe deg å forbedre din følelsesmessige tilstand og likevekt nervesystemet ditt.

4. Tenk på et langsiktig mål

Motivere deg selv til å trene ved å tenke og fokusere på et langsiktig mål som for eksempel å forebygge fedme, noe som reduserer risikoen for hjerte-og karsykdommer og diabetes, lindre ryggsmerter og holde osteoporose borte, samt bremse aldring. Hvorfor ikke starte fra i dag?

5. Hva hvis en dag du ikke føler for å gjøre en komplett treningsøkt?

Da bør du gjøre minst 15 minutter av grunnleggende øvelser, som for eksempel mage eller andre som kan være veldig viktig for deg. Dette vil hjelpe deg å opprettholde rytme og kontinuitet, bo i sporet og holde motivasjonen live. Og du ikke ville ha noen sjanse til å si "vel, jeg gjorde ikke det i går, dagen før heller, så hva er vitsen med å gjøre det i dag....", vel vitende om at dagen etter ville være akkurat det samme.

6. Flere måter å motivere deg selv til å treffe gym

 1. Alltid tenke på hvor god du vil føle deg etter treningen.
 2. Erstatte din skala med et par jeans å se og føle umiddelbare og konkrete resultater.
 3. Gå til treningsstudio eller gjøre treningsøktene dine med en venn. Du vil ha det gøy og samtidig vil du presse hverandre til å trene.
 4. Sett på favorittmusikken din mens du gjør treningsøktene. De vil gi deg en positiv boost av energi og stimulere deg til å holde det gående.
 5. Utstyr deg hjemme: få litt mosjon DVDer, et par hånd og ankel vekter og et par andre fitness verktøy, og du har ingen unnskyldning for ikke å trene selv om du ikke går til gym. Plus, vil du ha muligheten til å gjøre det når som helst på døgnet du vil!
 6. Ikke glem at du må kose deg selv en gang i blant! Gjengjelde din innsats med en god og duftende massasjeolje å slappe muskler og tone og elasticize huden din.

Aktuelle artikler