5 øvelsen " hemmeligheter " avslørt

Lurer du på hva det tar å lage et treningsprogram som vil hjelpe deg å nå dine vekttap eller helse og fitness mål? Kjenner du hemmelighetene bak alle de flotte fitness programmer som har hjulpet millioner av mennesker få resultatene, og organer, ønsker de?

5 øvelsen "hemmeligheter" avslørt

Det er så mange ulike treningsprogrammer tilgjengelig på markedet som det er sjampo, om ikke mer. Hver fitness profesjonell har den "hemmelige" for å miste vekt og toning kroppen din. Bare kjøpe deres bok, video eller program, og du kan også se flott ut på kort tid.

Men hvis du bryter hver en ned vil du se at mens de er alle veldig forskjellige de har mange likheter. Lær hva disse likhetene er, og er du på vei til å nå det målet du har satt.

Ikke bekymre deg, trenger du ikke å gå kjøpe dusinvis av dem og prøve å finne det ut selv. Som allerede er gjort her for deg. Så, hvis du ønsker å gjøre en øvelse som får deg resultater, må det å innlemme disse fem "hemmeligheter":

"Secret" # 1: Du må trene regelmessig

Hvis du er den type person som går til gym trofast fem dager i uken de første to ukene av året og deretter ikke gå igjen de neste elleve og en halv måned, vil du sannsynligvis aldri se resultater. Selvfølgelig de to uker med trening er bedre enn ingenting, men hvis du ikke stikker til noen form for regelmessig, ikke forvent å gjøre dramatiske kroppen endrer helst snart.

Folk spør ofte hva den beste øvelsen planen er. Svaret? En som du vil holde deg å konsekvent over tid. Hvis du setter deg opp til å trene seks dager i uken, og du er så opptatt med jobb og hjemme at du ikke kan gjøre det, gjør det du absolutt ikke bra.

Det er bedre å forplikte seg til noen form for fysisk aktivitet tre dager i uken og være i stand til å fullføre det enn angir severdigheter for høyt og gi opp helt. Av denne grunn, må du komme opp med en slags timeplan du er villig til å leve med.

Husk at nøkkelen er å bryte deg inn i øvelsen verden sakte og rolig. Du trenger ikke å være maraton-klar neste uke. Gi deg selv tid til å akklimatisere seg til den nye planen, og du er mer sannsynlig til å feste med det på lang sikt.

"Secret" # 2: Du må opp intensiteten

For å få resultater, har øvelse å skattlegge kroppen din. Det trenger ikke å være en helt anstrengende aktivitet, som å kjøre en seks minutters mile eller svømming to hundre runder, men det trenger ikke å ta deg utenfor din fysiske comfort zone.

Dette betyr ikke at det ikke nytte for deg hvis du går ut for en rolig spasertur. Det gjør. Men, hvis du ønsker å slippe en masse vekt eller endre din kroppsbygning, er du nødt til å jobbe hardere enn det.

Det er mange måter å sikre at du oppnår et nivå av intensitet som faktisk vil fremme din helse. De er:

  • Heart rate monitor. Du kan kjøpe en skjerm du bærer på håndleddet eller rundt brystet som vil gi deg råd om du trener på målet ditt hjerte rate, som vanligvis er 55-85% av maksimal hjertefrekvens.
  • Snakk test. Hvis du ikke har en skjerm, kan du gjøre det som kalles diskusjon test. Når du trener, hvis du synes det er lett å holde en samtale så er du sannsynligvis ikke trener hardt nok. Men hvis du bare kan si ett eller to ord om gangen uten å gispe etter luft, er intensiteten for høy. Sikt på et nivå som gjør det mulig å si en setning eller to før du må få igjen pusten.
  • . Valuta Oppfattet anstrengelse, eller RPE Dette er når du tenker på trening på en skala fra 1-10, der 1 er ingen anstrengelse er nødvendig for å fullføre øvelsen og 10 er så hardt du kan ikke holde det for mer enn noen få sekunder. Ideelt du ønsker å bo et sted i 7-8 serien.

"Secret" # 3: Du må ha Variety

Variasjon med ditt treningsprogram gjør to ting for deg. Først, det holder deg fra å bli lei. Har du noen gang gitt opp et treningsprogram bare fordi du ble lei av å gjøre det samme om og om igjen? I så fall er du ikke alene. Kjedsomhet kan sette inn med noe som er repeterende i naturen, inkludert treningsøkter.

Sekund, holder det ditt hjerte-og muskelsystemet fra å bli stillestående og du er mindre sannsynlig å bli sittende fast på et platå. Kroppen er ekstremt effektiv, og hvis du jobber de samme musklene på samme måte gang etter gang, blir de vant til det og ikke fremgang i styrke og kondisjon.

Nøkkelen er da å slå alltid ting opp. Du kan endre din trening diett daglig, ukentlig eller månedlig. Prøve nye aktiviteter. Teste styrke og utholdenhet av kroppen på forskjellige måter. For eksempel, hvis du vanligvis går eller løper på tredemøllen, prøve noe annerledes, for eksempel svømming eller sykling. Eller, hvis du tar en Zumba eller kickboksing klasse hver uke, kan du prøve en dans klasse eller boot camp.

"Secret" # 4: Ikke Ignorer Enjoy-evne

Du absolutt uten tvil må nyte det du gjør når det kommer til helse og fitness fordi hvis du ikke gjør det, hva skjer? Du går bort fra det helt fordi du finne "bedre" ting å gjøre.

Plukk aktiviteter som du gleder deg til, og ser frem til. Kanskje du liker tanken på å konkurrere mot andre og en lagidrett vil holde deg spent og interessert. Kanskje du heller vil konkurrere mot deg selv og ville nyte å prøve å forbedre tiden løpe eller gå en viss avstand.

Lag en liste over alle de forskjellige tingene er tilgjengelige for deg i ditt område og gjøre det et mål å sjekke noen av dem ut. Utvid din trening horisonter, og du kan bare finne lidenskap i noe du aldri har gjort før.

"Secret" # 5: Your Attitude må være en av positivitet

Hvis du er den typen person som forakter trening og mener det vil aldri, aldri være noe du ønsker å gjøre, så må du endre ditt perspektiv hvis det er noe håp om å gjøre fysisk aktivitet en del av din livsstil. Så lenge du fortsetter å se på det som en form for straff, det er akkurat hva det vil bli.

Her er avtalen - hvis du ønsker å oppnå helse og fitness, så må du trene. Det er akkurat som hvis du ønsker å holde opp utseendet på hjemmet ditt, må du klippe gresset og luke blomsterbed. Har du å nyte det harde arbeidet? Sannsynligvis ikke, men er det ikke verdt det når du kan se resultatene av din innsats?

Det samme gjelder når det kommer til trening. Kanskje du aldri vil finne noe som er morsomt for deg å gjøre. Hvis det er tilfelle, så i hvert fall se på det som et middel for å få og holde deg sunn og sterk. Fokus på sluttresultatet og de positive fordelene i stedet for prosessen.

Innlemme disse fem "hemmeligheter" inn treningsøktene dine, og du vil ha et effektivt treningsprogram som fortsetter å få de resultatene du ønsker og fortjener. Ingen kjøp er nødvendig.

Aktuelle artikler