5 største fitness myter busted

Det er mange vanlige trodde fitness-relaterte myter som holder sirkulerer rundt, og før vi vet ordet av det, begynner vi å tro på dem. Noen av dem holder en viss innflytelse, men de fleste har ingenting med virkeligheten å gjøre, og er, faktisk, villedende og kan potensielt være skadelig for din fitness rutine og generell helse.

5 største fitness myter busted

Vi har jaget bort de fem største fitness myter, oppdage noen overraskende resultater.

Myte no. 1: du kan bli kvitt magen fett ved å gjøre crunches

Beeeeep! Beklager å briste denne boblen for deg, men selv om du skulle gjøre 50 sett med crunches en dag, ville du ikke være i stand til å bli kvitt den gjenstridige flabbiness i midsection din. Mens ab øvelser, enten du velger en enhet eller bare vanlig, gammeldags, fastsettelse crunch, vil styrke musklene som ligger i dette området, og forbedre holdningen din, vil den klumpete bit forbli slik, som det har å gjøre med samlet prosentandel av kroppen fett.

Å angripe denne delen av kroppen din og brenne fett som skaper at uønsket utseende, trenger ditt treningsprogram for å inkludere både styrke-og kondisjonstrening komponenter. Pakking en til to slag med disse to vil sette deg opp for en skikkelig kamp igjen magefett og andre områder av bod din som trenger noen slanking ned.

Myte nr 2: Hvis du ikke svetter bøtter, er treningen ikke verdt squat

Nope, ikke sant. Slapp helt av. Svette er kroppens måte å kjøle seg ned. Under trening er musklene dine kontrahering og med at de skaper en viss varme. At varmen trenger å forlate kroppen din en eller annen måte og fordampningen ut av overflaten av huden din, via svettekjertlene er bare en av måtene dette kan skje. Varmen kan også stråle ut av huden din hvis luften rundt deg er kaldere enn kroppstemperaturen. Hva hvis du trener i svømmebassenget?

Betyr det at du ikke kan få en tilstrekkelig trening i vann, hvor du ikke kan svette? Vel galt, naturligvis. Når du er i direkte kontakt med vann, vil du fortsatt produserer kroppsvarme, men det vil bli absorbert av vannet. Når du trener ute, for eksempel jogging i kjøligere temperaturer, vil du få et tilstrekkelig trening selv om kroppen ikke vil produsere nesten like mye svette som det ville være i varmere forhold, siden det vil være å bruke stråling for å holde kjølig.

Den mengden svette vi produserer er også tett koblet til kjønn, alder, kondisjon og noen andre individuelle aspekter. Det er mulig at enkelte personer brenne en betydelig mengde kalorier uten å svette, mens andre kan være gjennomvåt etter en moderat tur.

Myte no. 3: no pain, no gain, baby!

Ikke bare er dette ikke sant, er det også en svært farlig tro. Den eneste smerter forbundet med trening som kan og bør bli tolerert er en moderat grad av stølhet en dag eller to etter en treningsøkt. Nivåene av ubehag vil avhenge av den enkeltes kondisjon og fleksibilitet. Under en fitness rutine, bør imidlertid ingen stor smerte merkes. Hvis noe gjør vondt under en treningsøkt, er odds, du ikke gjør noe riktig, eller noen skade har potensielt allerede er gjort. Den vanlige ordtaket "jobbe gjennom smerten" kan også være vanskelig, da det kan bidra til ens overanstrengelse og rydde vei mot skade.

Hvis du begynner å føle smerte under en treningsøkt, stoppe, hvile litt og se om smertene avtar. Du kan gå tilbake til treningen din hvis smertene er borte, men hvis ikke, fortsetter å hvile og ta kontakt med lege.

Myte no. 4: En god treningsopplegget tilsvarer perfekt helse

Ah, ville ikke det vært fint? Det absolutt ville gjøre verden til et bedre sted, men akk, kan en kvalitet øvelse regime ikke løse alle våre helseproblemer.

Mens det vil gjøre stor forskjell i den generelle kvaliteten av livet, inklusive økning i vår levetid og et vell av andre super utrolige ting og fordeler, mange helseproblemer fortsatt trenger å bli styrt nøye av lege og kan ikke endres vesentlig med en fitness plan.

Skjønt, mens det ikke er en kur-all løsning, er regelmessig fysisk aktivitet vist seg å redusere risikoen for alt fra leddgikt og diabetes til forskjellige former for hjertesykdom, astma og psykiske lidelser.

Myte no. 5: hvis du er på en streng øvelse regime, kan du spise hva du vil

Ikke sant. Vel, faktisk, ja, er du helt fritt til å spise hva ditt hjerte ønsker, selvfølgelig. Bare vær klar for noen ikke-så-spennende resultater. Og, dessverre, har dette absolutt ingenting å gjøre med om du trener regelmessig eller ikke.

Dårlig ernæring vaner kan ikke oppheves ved å trene.

Selv om du ikke bør tillate deg selv å spise hva som helst når som helst bare fordi du trener, kan noen sannhet å finne i det faktum at du ikke bør gå opp i vekt hvis du brenne av overflødige kalorier som du forbruker. Så ville mens du unner deg selv med et stykke av din favoritt sjokoladekake og deretter å ha en vanlig trening ikke være et stort problem, spise en hel kake og deretter våkner hjem fra restauranten vil ikke gjøre triks.

Det handler om balansen mellom å fråtse fra tid til annen, og samtidig opprettholde en høy kvalitet diett som vil, sammen med fitness rutine, bidrar til din generelle helse og vekt-tap plan, hvis det er nødvendig. Dialekten må være på matvarer som vil øke dine daglige energinivå og møte dine anbefalte ernæringsmessige behov når det gjelder vitaminer og mineraler, og skaper en standhaftig veien mot den sterkeste, sunneste og lykkeligste deg, kan du være.

Aktuelle artikler