5 ting du trenger å vite om vekttap piller

Vi har alle hørt om dem, vi har alle sett reklame. Nå og da er det en ny pille som sies å være et vekttap mirakel. Men, er det sant? Her er fem ting du trenger å vite om vekttap piller.

5 ting du trenger å vite om vekttap piller

En. Ikke ta dem uten å konsultere lege

Først av alt må jeg fortelle deg at jeg sterkt anbefale deg å ikke ta vekttap piller i det hele tatt, men hvis du allerede har bestemt deg, du absolutt må konsultere legen din.

Planlegge en avtale og fortelle legen din at du ønsker å begynne å ta vekttap piller. Legen vil gi deg råd om hvilke tester du må ta før du starter på pillene, og også hvilke piller er best for deg.

Tro ikke at du kan bare gå til en butikk og kjøpe den første eller de billigste vekttap piller du kommer over. Du må gjennomgå visse tester for å finne ut om du faktisk kan ta piller, og som er de beste. Behandle disse pillene som du gjør med andre type medisiner - spør legen din om et råd. Vekttap piller er vanligvis laget for mennesker med virkelige problemer og BMI over 25. Hvis din BMI er mindre enn det, bør du ikke under noen omstendigheter ta slankepiller.

2. Gjør de egentlig?

Selvfølgelig, vil du spørre deg selv om slankepiller virkelig jobbe. Alle de som annonserer og selger dem gjøre sitt beste for å forsikre deg om at de virker. Men bør du stole på dem?

Ærlig talt, ingen kan egentlig si sikkert om slankepiller fungere. Det er ikke nok data og resultatene er forskjellig for forskjellige mennesker. Fra min personlige erfaring, vil jeg fortelle deg at nei - de ikke fungerer, men så igjen du kjenner sikkert noen som vil fortelle deg at de gjør jobben. Til slutt, er avgjørelsen helt opp til deg og legen din.

Men du absolutt ikke må tro at du kan spise like mye som du gjorde før, og bare ta en magisk pille og alt vil være peachy. Det vil ikke. Du trenger å endre kostholdet og begynne å trene, og bare da kan vekttap piller være til litt hjelp for deg.

3. Hva om langsiktige effekter?

Vel, kort sagt - det er ingen. Hvis du bare stoler på slankepiller for å gå ned i vekt, selv om de viser seg effektive, kan du bare forvente en kortsiktig effekt. Etter et par måneder, vil du få vekten tilbake, kanskje enda mer. Du kan ikke ta slankepiller hele livet for å opprettholde vekten din. Faktisk kan du ikke ta dem for mer enn par måneder, fordi det er ekstremt farlig.

På den annen side, hvis du starter et sunt kosthold og begynne å trene, kan du forvente noen langsiktige effekter. Selv etter at du har sluttet å ta pillene, vil du fortsette med sunt kosthold og øvelser, og du vil fortsette å gå ned i vekt. Når du ned til den vekten du ønsker, hold rutine for å opprettholde din perfekte vekt. Nå, når du tar alt dette i betraktning, gjør du selv trenger piller i første omgang? Det hele kommer fortsatt ned til å endre på dine vaner og flytte baken.

4. Er det fare?

Dessverre, ja, er det risiko som følger ta vekttap piller. De starter fra enkle diaré, som er den vanligste bivirkningen av å ta vekttap piller, og utvikle seg til inkontinens og andre kompliserte forhold. Slankepiller har vist seg å være mer farlig enn effektive.

I alle fall vil jeg gjenta igjen, konsultere legen din først og lese etikettene. Du må kanskje betale spesiell oppmerksomhet til noen andre legemidler du kan ta, fordi blande dem med vekttap piller kan føre til vitaminmangel og andre komplikasjoner.

5. Hvilken pillen er den rette for deg?

Du lurer kanskje på hvilken pille er den rette for deg. Vel, for det første vil jeg si ingen - fordi du kan oppnå det samme om ikke bedre resultater hvis du endrer din diett og etablere en sunn øvelse regime. Hvis du likevel ønsker å begynne å ta slankepiller, så jeg må si, den som legen foreskriver.

Bare fordi noen slankepiller jobbet for din venn, betyr det ikke at de vil fungere for deg. Likevel har mange mennesker rapportert at slankepiller som inneholder bromelain eller vill sitron ekstrakt hjelpe. Du kan understreke at til legen når rådgivning om hvilke piller for å ta. For mer informasjon om visse slankepiller, kan du gå til denne siden.

Likevel, husk at det er ingen magisk. Ingen magisk pille eller ingen enkel magi øvelse som vil tørke av alle de ekstra pounds. Du må vie deg til et sunt kosthold og mosjon, og først da kan du forvente resultater. Til slutt, er at den eneste rette måten.

Aktuelle artikler