6 måter å holde deg fra å bli vekt

Du har endelig gått ned i vekt og fått tilbake vakker figur og nå er du veldig redd for de små kosttilskudd blundere og av dem fristende, men fetende delikatesser, som du ikke ville være i stand til å motstå? Du er livredd for at du aldri vil klare å holde deg fra å få vekt og at du vil sannsynligvis miste din ideelle form?

6 måter å holde deg fra å bli vekt

Vel, er nøkkelen ikke alltid ved å holde ut og overvinne fristelser eller forby deg fra å nyte noen bestemt mat - livet er ikke bygd opp bare av ofre! Den korrekte måten å opprettholde din nåværende vekt er å leve et sunt og likevekt liv og følge en balansert spise mønster. Listet nedenfor er noen steder som må besøkes og triks for å hjelpe deg å holde deg fra å få vekten tilbake igjen.

En. Drikk så mye væske som du kan

Vann, samt vanndrivende og depurative te, vil hjelpe deg å fjerne overflødig væske fra kroppens vev, og utvise giftstoffer som er ansvarlige for fett opphopning. Hvis du drikker en eller to glass vann før hvert måltid, vil du akselerere din metabolic rate, lindre sult og redusere mengden mat du spiser.

2. Fast for en kveld og brenne fett mens du sover

Gjør det en gang i uken, og starter på ettermiddagen og etterbehandling i morgen. Ikke spis noe, drikker bare vann og hjelpe deg med urte anti-sult te. I løpet av natten, vil kroppen ikke være opptatt fordøye et stort måltid og det vil skape mer HGH (human growth hormone), som er en potent naturlig fett brenner som tvinger kroppen til å trekke energi fra fettreservene første. Og selv om du ikke er rask, bør du ikke spise karbohydrater innen 3 timer før du går til sengs, for de reduserer HGH produksjon.

3. Bruk naturlige søtstoffer

Sukker er en av de viktigste årsakene til fedme, mens kunstige søtstoffer er definitivt ikke sunt. Så, begynne å bruke stevia, en sør europeisk urt brukt i hundrevis av år som et naturlig søtningsmiddel, som er 300 ganger mer effektiv enn sukker, og inneholder ingen kalorier! Det har også fordøyelsesenzymer og antibakterielle egenskaper og brukes i hudpleie. Eller blidgjøre mat og drikke med agave sirup, som har en svært lav glykemisk indeks og er rik på oligo mineraler.

4. En gang i blant, spise mat som er krydret og bitter

Bortsett fra å være smakfull, vil en krydret måltid gjør at du spiser mindre og fart på stoffskiftet. Men aldri overdrive - krydder som chili, pepper, varm sennep og pepperrot kan irritere tarmen dersom det tas i store mengder.. Hvis du ikke liker å spise krydret, enn du bør spise mer bitre grønnsaker, for eksempel bitter melon, arugula, sikori, radicchio, grønnkål og sennep greener, for de raskere fordøyelse og balanse blodsukkernivået.

5. Spis mer fettforbrenning måltider og velge sunn snacks

Thermogenic matvarer, for eksempel egg, linser, sitrusfrukter, havre, artisjokker, kalkun, laks, mandler og andre, krever mer komplekse fordøyelse og prosessering og av den grunn de tvinger kroppen til å bruke sine fettreserver (lagret energi) og i dette måte brenne mer kalorier enn disse matvarene faktisk inneholder.

6. Drikke mer urtete

Depurative blander vil hjelpe deg å utvise giftstoffer som forårsaker væskeansamling og oppblåsthet, mens yerba kompis og grønn te vil forbedre og maksimere vekttap ved å øke termogenesis og fettforbrenning. Yerba mate fungerer også som en appetitt suppressant og kan redusere sult hvis drakk regelmessig.

Aktuelle artikler