6 pre-workout mat som vil gjøre treningsøktene enklere og mer effektiv

De fleste presse sin kroppens fysiske grenser og gå den ekstra mile på treningsstudio for en grunn: De ønsker å se og føle sitt beste. Så, hva skjer når det du spiser før treningsøktene er å komme i veien for å få de resultatene du fortjener for din tid brukt pusting og pesing og svette baken av?

6 pre-workout mat som vil gjøre treningsøktene enklere og mer effektiv

Mens folk flest tenker ofte på kosthold og mosjon som to forskjellige ting, de begge har lignende funksjoner. De er utformet for å holde kroppen sunn og sterk. Så går det bare til grunn at hvis du ønsker fremragende resultater innen området helse og fitness, så må du ta begge.

Tross alt, du kan ikke spise fast food hver dag og forventer at trening kommer til å angre alle skadene du har gjort. Selv om du er i stand til å kontrollere vekten, det er mer for helsen din enn bare tall på skalaen. Det er kolesterol som er hardere i blodårene dine og natrium som er å heve blodtrykket.

Og, hva du spiser i stor grad påvirker hvor effektiv du er med ditt treningsprogram. For eksempel er det visse matvarer som vil hjelpe deg å bygge mer muskler, og det er spesielle ting du kan spise som vil holde energien opp for lenge cardio trening.

Begynne å legge de matvarer som følger i kostholdet ditt og bare se på bildet i speilet forvandle seg til alt som du ønsker...

Pre-cardio favoritter

Når det gjelder kardiovaskulær trening, trenger du mat som kommer til å gi deg energi fra det øyeblikket du begynner å bevege seg til det øyeblikk du tar din siste trinnet over målstreken, så å si. I hovedsak har de til drivstoff deg fra begynnelse til slutt, slik at du har utholdenhet til å fullføre hele treningen.

Hvilke matvarer kan hjelpe deg med dette?

Honning

Honning er noe som profesjonelle idrettsutøvere over hele verden har vært forbruker for aldre i et forsøk på å forbedre sin utholdenhet. Sukker den inneholder gi dem energi boost som de trenger, men de er naturlig, slik at de ikke påvirker blodsukkeret på en måte som resulterer i den fryktede energi slipp. Det faktum at det er også så behagelig for smaksløkene gjør den til en av de beste alternativene før cardio som du kan ha.

Ta en spiseskje av dette helt naturlig mat og enten spise den rett ut av glasset eller legge den til en kopp grønn te før du starter din svette økt. Grønn te har mange helsemessige fordeler som en lavere risiko for hjertesykdom og kreft, I tillegg til økt vekttap, så det ville være som om du får to for én.

Komplekse karbohydrater

Hvis du deltar i lange aerobe økter, så du kommer til å trenge å spise noe som vil opprettholde din sult og energi gjennom dem. Det er ingenting verre enn å være mid-workout og mister damp eller føler sult økning fordi kroppen har brukt opp all den energien du har gitt det.

En måte å gjøre dette på er å spise en slags komplekse carb om en time eller to før du treffer gym. Som kroppen din er å fordøye det, er det å trekke all energien ut av det som er nødvendig for deg å fullføre økten, slik at du opprettholdes hele tiden mens du svetter vei til fitness.

Noen gode alternativer er havregryn (kanskje med litt honning), hel hvete toast (kanskje med et snev av honning), eller hele hvete pasta (det kan være lurt å la honning av dette). Foods som dette vil hjelpe deg å komme gjennom knallhard cardio økter slik at du kan brenne opp ekstra kalorier effektivt.

Frukt

Ikke bare er frukt gode smaker og lett å ta, men de er også lastet full av vitaminer og mineraler kroppen din trenger for å operere med maksimal kapasitet. Deres naturlige sukker gir deg den energien du trenger for å ha en fin trening og fiber i dem bidrar til å holde sulten i sjakk i prosessen.

Ett forslag, skjønt, er å spise en slags protein med frukt din. Ikke bare vil det tilfredsstille din sult lenger, de to sammen skaper akkurat den rette drivstoff til å forsyne kroppen det den trenger for å få deg i tip top form.

Styrketrening makt mat

Når du løfter vekter eller gjør kroppen motstand øvelser, er det svært viktig at du drivstoff musklene dine. Når du utfører styrke øvelser, er du effektivt lage ørsmå tårer i muskelfibrene. Det er når disse tårene helbrede at musklene blir større og sterkere.

Det er noen matvarer som du kan spise pre-workout som vil fremskynde og støtte den prosessen, for eksempel:

Egg

Egg er en av de største kildene til muskel healing protein du kan konsumere. På nesten syv gram per egg, er du sikker på å gi musklene dine akkurat hva de trenger for å nå maksimal nivåer av fitness.

Selv om de er et protein drivkraft, har egg fått en dårlig rap i mange år på grunn av mengden av kolesterol de inneholder. Men forskning har vist at kolesterolet i egg ikke har noen reell innvirkning på kolesterolnivået i blodet. Bare for å være på den sikre siden, noen helseeksperter anbefaler å begrense egg forbruket til ikke mer enn to om dagen.

Også, mens det har blitt foreslått å sette rå egg i næringsdrikker, er det ikke anbefalt. Egg bære salmonella bakterier som er svært skadelig. Så, du er bedre å koke eggene for å sikre at de er trygge å spise. Du kan pochere dem, hard koke dem eller koker dem på annen måte, så lenge de er oppvarmet hele veien gjennom.

Mandler

På samme måte som eggene har et høyt protein-innhold, så gjør mandler. Selv om nøtter som mandler er høyere i fett innhold, har forskning vist at det er sunt fett. Det senker det dårlige kolesterolet og øker din godt.

Spiser bare en håndfull før treffer vektrom vil drivstoff musklene og gi dem styrke og utholdenhet de trenger for å overleve treningsøkten. I tillegg vil den fiber i dem holder buk tilfredsstilt i prosessen.

Bare ikke overdriv det ved å spise dem med svikte. Som med de fleste noe, er moderasjon nøkkelen.

Laks

Akkurat som de to foregående matvarer er høyt i muskel styrke protein, laks er rett opp der med dem. En ting som skiller denne super-fisk fra hverandre, skjønt, er at den har hjertet sunt omega-3 fettsyrer. Disse hjelper kroppen redusere betennelse gjør treningsøktene enklere fordi du ikke lider gjennom med stive ledd. De også forbedre hjernens funksjon slik at økt årvåkenhet vil hjelpe deg å fokusere på riktig form og teknikk.

Kok opp en filet med litt sitron og dill og spise den alene eller sette den på toppen av en haug av spinat for mer kropp sunne fordeler. Du kan også lage laks karbonader og spise dem på to skiver grovbrød (som er en kompleks carb) for mer energi fordeler.

Gjør din tid på treningsstudio telle ved å fyre opp kroppen din med matvarer som disse som vil få deg nærmere din helse og fitness mål. Du fortjener det.

Aktuelle artikler