6 trinn til rask full body workout

Ikke alle kan dedikere en time hver dag for å trene i treningsstudioet, og likevel vi alle ønsker å være sunne og friske. Du tror kanskje det er vanskelig å gjøre, men det er virkelig ikke. Du trenger 20 minutter om dagen for å dedikere til dette regimet, og du kan gjøre alt hjemme. Sjekk ut 6 trinn til en rask full body workout.

6 trinn til rask full body workout

En. Varm opp

Hver treningsøkt må begynne med en varm opp. Ikke noen gang tror det er ikke nødvendig, vil bare én skade bevise du feil.

Starte enten fra tærne og sakte flytte til halsen eller vice versa. Varm opp øvelser bør ikke være krevende, er deres formål å få kroppen klar for videre trening. Men for å være fullt forberedt på å trene, betaler like mye oppmerksomhet til alle deler av kroppen din. Hvis du noensinne har trukket en muskel eller en sene, varme opp den delen av kroppen din lengre enn andre deler. Hvis du trakk det en gang, kan du enkelt dra den igjen.

2. Høy - lav cardio trening

Nå som du har varmet opp skikkelig, kan du begynne å trene. Den beste løsningen for en rask full body workout er høy - lav cardio trening.

Poenget med denne øvelsen er å få kroppen i en tilstand der det begynner å brenne fett uten å trykke for mye press på den. Du må nå over 100 hjerteslag per minutt å begynne å miste vekt - derav den høye delen. På den annen side kan du ikke virkelig skiller seg lange perioder med hard trening - og det kommer den lave delen.

Prøv å kjøre på plass eller trener på elliptisk maskin. Kombiner minst ett minutt med høy trening, fulgt av 1,5 minutt med lav trening. Vie 6-10 minutter til denne øvelsen. Husk at du ikke må helt stoppe når som helst, bare tone ned tempoet.

3. Knebøy

Kvinner er alltid prøver å komme opp med noen nye og bedre måte å forme sine ben. Hvorfor bry seg med ny og forbedret når gode gamle knebøy fungerer som en sjarm?

Hver trening krever minst ti knebøy. Det er enda bedre hvis du kan gjøre mer enn ti. Gjør en kombinasjon av knebøy, med føttene sammen og med føttene fra hverandre, i skulderbreddes avstand. De forme hele ben, og dette betyr ikke mer å tenke på spesielle øvelser for lår og calfs.

4. Sit-ups

Det finnes ingen bedre øvelse for å styrke magemusklene enn sit - ups. Gjøre minst 15 sit - ups under hver treningsøkt.

Du kan velge mellom mange forskjellige sit - up stiler, men de er alle virkelig for dine magemuskler. Det eneste du trenger å huske er å trekke deg opp bare med styrke dine magemuskler. Ingen hjelpende med armene!

5. Push-ups

Rask full body workout trenger å ta hensyn til alle deler av kroppen din. Nå som du har dekket bena og magemusklene, armene er den eneste delen som er igjen.

Enten du velger å gjøre push - ups på knærne eller på tærne, gjøre minst fem av dem. Som din trener regime blir bedre, vil du være i stand til å gjøre mer. Har bred presse - ups for å styrke musklene i brystet og gi brystene et naturlig løft.

6. Pust

Du trenger å slappe av og puste for et par minutter på slutten av hver treningsøkt. Tror ikke at denne delen ikke er viktig fordi det er egentlig ikke et excersise. Du må la kroppen slappe av og få litt oksygen for alt som trening å ha en effekt.

Ta minst tre solide minutter for å puste. Sitte ned komfortabelt og puster dype åndedrag mens du prøver å slappe kroppen din. Lukk øynene hvis det passer deg bedre. Først etter at du er ferdig med å puste, er rask full body workout gjort.

Når du teller alt i - det tok ikke mer enn 20 minutter, og du har dekket alt som trengs for å bli dekket. Så ingen flere unnskyldninger jente! Du kan finne 20 minutter om dagen for å se og føle deg bedre. Når du ser på deg selv i speilet bare to uker senere, vil du se at det var verdt det.

Aktuelle artikler