7 deilige lav-kalori sommer matvarer

Spise sunt, lav-cal måltider kan være problematisk i sommer siden det er iskrem, donuts og fast food bokstavelig talt overalt. Men bor på sporet med kostholdet ditt er ikke så vanskelig som det kan virke. Hold leser å finne ut hva du bør spise for å holde seg sunn og gå ned i vekt!

7 deilige lav-kalori sommer matvarer

Hver vår og sommer, kvinner over hele verden bestemmer at det er på høy tid at de mistet noe vekt. Ironisk nok er det disse to sesonger fulle av høy-kalori junk mat og drikke - iskrem, donuts, super brennverdi milkshakes og cocktails... Heldigvis trenger du ikke å sulte deg i hjel for å miste noen vekt - alt du trenger å gjøre er å gjøre smartere valg av mat. Her er hva du bør velge når du er i tvil:

En. Reker

Reker er ikke bare deilig, men også lav i fett. Dette proteinet-fylt mat vil hjelpe deg å holde full og energi, og det vil også gi deg en fin dose av vitamin B12. Bland noen reker, avokado og en frisk tomat salat for en sunn lunsj eller middag.

2. Hermetisert tunfisk

Hvis det er altfor varmt, og du egentlig ikke lyst å lage mat, spise hermetisert tunfisk er et godt valg! Tunfisk er veldig sunt, og du kan blande det med lav-kalori kjeks eller noen grønnsaker og lage en sunn kalorifattig måltid på få minutter.

3. Grillede grønnsaker

Spise grønnsaker er et must! De er lave i kalorier, men svært høy i vitaminer og mineraler. Kast dine favoritt grønnsaker på en grill og lage et deilig måltid som vil hjelpe deg å miste vekten du har oppnådd i løpet av vinteren.

4. Grillet kylling

Dette er en velsmakende måltid du kan gjøre på 15 minutter! Grill noen kylling og serverer den med cherrytomater og ferske agurker. Dette måltidet er fullpakket med proteiner, vitaminer og mineraler, og vil holde deg full og energisk i timevis.

5. Laks

Grillet laks er alltid et godt valg. Det er sunt, og det er finger-slikker bra, også! Serverer den med frisk salat for en lett, frisk sommer middag.

6. Gresk yoghurt

Gresk yoghurt er fullpakket med protein. Det er et godt alternativ til et hjemmelaget måltid, når du egentlig ikke har tid til å lage en. Spis den med noen low-cal kjeks eller bland det med noen bringebær og lage en lys sommer energi booster i løpet av minutter!

7. Vannmelon

Ah, vannmelon! Det vil holde deg hydrert, full og - glad! Det er også en god kilde til mange vitaminer, blant annet vitamin A og vitamin C.

Aktuelle artikler