8 matvarer som oppmuntrer vekttap

Lyst til å øke stoffskiftet, dempe appetitten og gå ned i vekt enkelt? Kutte ned på kalorier vil sikkert hjelpe deg, men inkludert noen riktig mat i kosten vil øke fettforbrenningen enda mer! Her er 8 matvarer som oppmuntrer vekttap og hjelpe deg å forbrenne fett raskere.

8 matvarer som oppmuntrer vekttap

Bare endre noen spisevaner, og legg til følgende liste over mat til din dagligvarebutikk handlevogn. Spise og få slim - Ja, det er nøkkelen mantra!

En. Egg

Spis dem! De er fulle av protein, og de vil få deg til å forbrenne kalorier, og holde full lenger. Noen studier har vist at egg kan også hjelpe deg å unngå blodsukker pigger, som er kjent for å forårsake sult og mat cravings.

2. Laks

Laks er en god kilde til omega 3 fettsyrer, som bidrar til lavere nivåer av leptin i kroppen. Leptin er et hormon som fremmer vekttap, men folk som er overvektige utvikler økte mengder av dette hormonet, noe som fører til leptin motstand, og mindre respons til dette kjemikaliet. Dette resulterer i langsommere metabolisme, og vektøkning.

Omega-3 fettsyrer er også kjent for å forbedre insulinfølsomheten, ved å hjelpe kroppen til å bygge muskelmasse og miste magen fett. Mer muskelvev reduserer risikoen for å bli insulinresistente og developingdiabetes, hjertesykdom og høyt blodtrykk. Plus, jo mer muskler du har, jo mer fett forbrenner du!

3. Chili

Hot Peppers inneholder capsaicin, som gir raskere stoffskifte og gjør at kroppen forbrenner mer kalorier. Det reduserer også appetitten, og holder metabolic rate forhøyet i inntil tre timer etter at det har blitt konsumert. Så, bytte til krydret!

4. Bønner

Bønner er gode fett jagerfly og gode vekttap allierte. De er rik på fibre og proteiner, og de kan indusere en forlenget følelse av metthet. De stimulere utgivelsen av en metthetsfølelse hormon kjent ascholecystokinin, som er en naturlig appetitt suppressant. Noen studier har vist at bønne eaters har tynnere midjen, og veie mindre enn ikke-bønne eaters.

5. Epler og pærer

Epler og pærer inneholder store mengder al fiber, som fyller deg opp og hindrer vektøkning. De er rike på pektin, en type løselig fiber som senker blodsukkeret, og hindrer deg fromsnacking mellom måltidene.

De inneholder også komplekse karbohydrater, som øker energinivået, uten å øke blodsukkeret, og uten å bli forvandlet til kroppsfett.

6. Magert kjøtt og fjærkre

Proteiner som finnes i magert kjøtt og fjærkre krever lengre fordøyelsen, enn de som finnes i frukt og grønnsaker. De fremskynde metabolic rate, og tvinger kroppen til å brenne en masse kalorier for tobreak dem ned og fordøye dem.

Proteinene er også høy metthetsfølelse næringsstoffer som gjør at du føler deg mett lenger, og samtidig redusere tendensen til å overspise. Og fremfor alt, de er helt avgjørende for å bygge muskelmasse.

Alltid velge skinn kylling og kalkun brystene, og velg gress matet biff.

7. Grapefrukt

Forskere har vist at å spise en halv grapefrukt før måltider og drikke grapefruktjuice tre ganger om dagen, kan hjelpe deg til å miste mer enn tre pounds i 3 måneder.

Grapefrukt inneholder fytokjemikalier som kan redusere insulin nivåer. Lavere insulin nivåer vil gjøre kroppen omdanne kalorier til energi, i stedet for å lagre dem som kroppsfett. Av denne grunn, vil fordøyelsessystemet behandle maten raskere og mer effektivt.

Denne eksepsjonelle frukten er også rik på vitamin C, som spiller en viktig rolle i metabolismen av fett.

8. Mandler

Mandler er rike på kalorier, men de er også rik på essensielle fettsyrer, som holder blodsukkeret stabilt. Det er viktig å vite at raske toppene i blodsukkernivået er alltid etterfulgt av raske sukker drops, og disse svingninger kan føre til sult og føre til overspising.

For å unngå dette, bør du spise mer nøtter - spesielt mandler. Mandler vil også dempe appetitten, for de utløser frigjøring av sult undertrykke hormoner i kroppen vår.

Tygge dem grundig! På den måten vil de slippe ut større mengder av gunstig fett og næringsstoffer.

Aktuelle artikler