9 naturlige måter å øke hastigheten på stoffskiftet

Brenne mer kalorier, og hjelper kroppen til å bruke næringsstoffer fra maten, på best mulig måte, ved naturlig påskynde din metabolic rate.

9 naturlige måter å øke hastigheten på stoffskiftet

Stoffskiftet avgjør hvilke stoffer kroppen din vil finne næringsrik, og hvordan det vil kjemisk "bryte dem ned." Hastigheten på disse kjemiske reaksjonene avgjør hvor mye mat du trenger, og hvordan du vil fordøye det.

Økende den hastigheten, eller din metabolic rate, er en av måtene å hjelpe deg å miste vekt. I lekmann vilkår, vil det påvirke forbrenningen av kalorier. Her er hvordan å fremskynde den opp naturlig.

En. Spis frokost

Husk hvordan dine foreldre maste om frokost er det viktigste måltidet på dagen? Vel, er det, i hvert fall til din metabolic rate. Spise en sunn frokost lastet med protein, kan fiber og vitaminer fart opp til ti prosent.

2. Små måltider i løpet av dagen

Hvis du prøver å gå ned i vekt, er du sannsynligvis begrense matinntaket, for eksempel frata deg av mat etter en viss time på dagen. Gjør ikke dette, fordi kroppen din trenger drivstoff selv når den hviler.

Fordel mengden av mat for dagen i mindre porsjoner, og spise et lite måltid eller snack, hvert par timer. I stedet for den vanlige frokost-lunsj-middag timeplan, spise seks små måltider gjennom hele dagen, og holde kroppen drevet uten frykt for å overdrive.

3. Spis sunt

Spis rikelig med frisk frukt og grønnsaker, og gjerne spise carb snacks, siden kroppen din vil brenne dem, noe som ikke er tilfelle med fett. Ikke prøv en yo-yo kosten, som forskere har bevist at dette kan forvirre kroppen din, og senke stoffskiftet i det lange løp.

Et annet godt tips er å prøve å kutte ned 100 kalorier fra ditt daglige dose. Denne lille endringen vil gjøre en forskjell, mens dramatiske kutt vil faktisk senke tempoet.

4. Bli kaldt!

Slå av varmen, siden en lavere temperatur rundt deg vil gjøre kroppen til å brenne kalorier, for å holde deg varm. Spesielt i det varme været, drikke rikelig med vann rett fra kjøleskapet, eller med mye is, som kroppen trenger for å brenne ekstra kalorier, for å heve temperaturen på vannet, til kroppstemperaturen.

5. Gå og trene

Hvis du skru opp ditt treningsprogram, vil du bygge lean muskler i stedet for fett vev, og også kroppen din vil trenge mer kalorier bare for å holde selv. Den "normale" mengden kalorier du inntar vil bli brent av raskere, siden kroppens krav vil være større.

6. Sove!

En uregelmessig søvn syklusen kan avta din metabolic rate, og selv redusere mengden kalorier kroppen din trenger bare for å hvile. Få nok søvn, og gå gjennom dagen energi, så du vil være mer aktiv, og øke din kropp, til trenger mer kalorier for å sove, og opprettholde grunnleggende kroppsfunksjoner.

7. Drikk melk

Den kalsium i meieriprodukter vil gjøre kroppen forbrenne fett raskere. Kalsiumtilskudd IKKE ha samme effekt.

8. Krydre det opp

Chili Peppers, og andre varme krydder, kan øke hastigheten som du forbrenner kalorier, så legg noe krydret til hverdags mat plan. Sterk sennep gjør også underverker!

9. Drikke en har bare

Hvis du ønsker for en cocktail eller et glass vin, har en, men vet at ved å ha en annen, vil kroppen din begynne å bruke alkohol som "drivstoff" for deg, og la de lagrede fettcellene alene. Og vi vet hvor de vil ende opp...

Aktuelle artikler