Amazing ingen mel uten sukker diett plan

Du må ha hørt millioner av ganger, hvor du må redusere sukker i kosten hvis du ønsker å gå ned i vekt. Er du klar for å bli introdusert til en ny diett plan som kanskje stikker tørke alle de ekstra pounds off? Sjekk ut den fantastiske "No Mel No Sugar" diett plan.

Amazing ingen mel uten sukker diett plan

Hvis du allerede er kjent med mine artikler, er du forventer neste setning - IKKE under noen omstendigheter starter noen diett uten tidligere å konsultere lege. Først etter at du har gjort det, kan du engasjere deg i denne dietten plan. For det første, bli kjent med den.

En. Hva er det?

"No Mel No Sugar" diett plan ble oppfunnet av Peter H. Gott, MD. Dietten er ganske mye hva navnet antyder - du har ikke lov til å spise noe som inneholder tilsatt sukker, eller noe som inneholder mel.

Hva er forskjellig fra den ganske kontroversielle Atkinson kosthold, er at du har lov til å ha naturlig sukker. Dette betyr at du kan spise frukt og grønnsaker. Du har ikke lov til å ha kjeks, kaker, alle typer søtsaker, lagt brus, brød, pasta eller i utgangspunktet alt som inneholder enten mel eller sukker.

2. Hvordan fungerer det

Denne dietten fungerer ved å fjerne alle de "tomme kalorier" fra systemet. Matvarer som inneholder tilsatt sukker og mel, for eksempel pizza eller donuts, for eksempel, er faktisk veldig rik på kalorier, men lite energi. Så, hva skjer når du spiser dem? Enkelt, får du sulten igjen.

Det endelige resultatet av å spise mat med "tomme kalorier" er mye ekstra vekt. Dette skjer, fordi denne maten er ganske lav i næringsstoffene du trenger. For eksempel, vil du få samme mengde kalorier fra en skål med müsli til frokost, samt fra en liten smultring. Men vil du fordøye små mengder næringsstoffer fra at smultring mye raskere, og bli sulten igjen, og du vil fortsatt ha alle kaloriene du først fikk. Først nå, må du legge til litt mer.

Denne dietten løser akkurat dette problemet. Maten du har lov til å spise ikke inneholder "tomme kalorier", og du vil bare få ren energi fra det. På den måten vil du være i stand til å redusere den enorme mengden mat du spiser, mens på samme tid vil du få den energien du trenger.

3. Hvordan å holde seg til planen

Det er egentlig ikke så vanskelig som du kanskje tror. Hvis du allerede er på utkikk etter din vekt, og prøver å spise sunt, kan du bare trenger et par ekstra modifikasjoner og det er det.

Du har lov til å spise alle typer kjøtt. Det trenger ikke engang å være for mager. Selvfølgelig er det bedre hvis det er mager, men litt fett vil gjøre deg noe vondt. Du har også lov til å spise egg, frukt, grønnsaker, melk og meieriprodukter og hele korn korn. Imidlertid er hele korn brødet fortsatt ute av spørsmålet.

Den enkleste måten å holde seg til "No Mel No Sugar" diett plan er å være kreativ. For eksempel, hvis du er virkelig ute etter lasagnas - gå videre og gjøre dem. I stedet for nudler, bruk skiver squash eller aubergine. Lag din egen tomatsaus eller kjøpe en, er du sikker på er helt sukkerfri.

Les alle etikettene nøye. Du kan bli overrasket over å se at nesten alt du kjøper inneholder tilsatt sukker - selv pakket grønnsaker. Kjøpe økologisk mat og prøve å lage så mye du kan, for deg selv. På den måten vil du alltid vet hva som er inni maten. Oh yeah, og glemme å kjøpe juice, selv de som hevder å være uten sukker. Ferskpressede din egen juice hjemme.

4. Fordeler og ulemper med dietten

Den største pro, av "No Mel No Sugar" diett plan, er at dette er noe som faktisk vil hjelpe deg å miste vekt. Plus, vil det faktum at du fortsatt er lov til å spise rekke matvarer, gjøre det litt enklere for deg. Du vil også ha en sjanse til å detox kroppen din, og å frigjøre den fra alle de dårlige maten du spiser hver dag.

Når det gjelder ulemper, det faktum at du kanskje mangler energi og styrke, kan være den ene. Kroppen din fungerer på sukker, så redusere mengden av det vil være litt tøff. Du kan føle deg litt sliten, men likevel, er du ikke helt uten sukker fra kostholdet ditt, så bare ta en fin stor fersken, og alle vil være peachy igjen.

5. Menyplan

Mulighetene for ting du kan spise er ganske stor her, i forhold til noen andre diett planer. Her er noen tips for maten du kunne pre pare og spise.

Frokost:

 • spinat omelett med frisk agurksalat
 • sopp omelett med fersk tomat salat og frisk usøtet yoghurt
 • uten tilsatt sukker, fullkorn frokostblanding med skummet melk

Lunsj:

 • grillet kyllingbryst med en liten bolle med gresk salat
 • grillet laks med en liten bolle med potetsalat
 • svinekoteletter med korn på en cob

Middag:

 • chicken curry med yoghurt saus
 • zucchini eller squash
 • kjøttboller i tomatsaus med polenta

Snacks:

 • frisk frukt
 • friske grønnsaker
 • små mengder av nøtter

Aktuelle artikler