Beste muskel og fitness workout rutine i tre trinn

Jeg har prøvd i årevis å finne en trening rutine som vil passe meg. Jeg ønsker å holde seg i form, være i form og bygge opp noen muskler. Til slutt kom jeg opp med muskel og fitness workout rutine som oppfyller mine behov, og her er hvordan det ser ut.

Beste muskel og fitness workout rutine i tre trinn

En. Holde i gang

Det beste når det kommer til noen form for fitness workout rutine kjører. Jeg har alltid hatt et problem med det, fordi jeg ikke kan virkelig kjøre. På den annen side kan jeg sakte jogge på plass, og det er alt jeg trenger.

Kjernen i min muskel og fitness rutine er kontinuerlig jogging på plass. Dette er ikke noe som bør dekk deg, bare noe som vil holde tempoet i treningen. Det er flott å endre tempoet en gang i blant som ekstra trening, men likevel, er jogging basen som du skal bygge resten av øvelsene.

2. Holde endre

Du bør innarbeide annenhver øvelse du kan tenke på i denne treningen rutine. Jeg snakker om sit-ups, push-ups, knebøy, spark, slag, alt annet du kan tenke på. Det ville være best om du kunne finne noen andre å trene med, fordi elementet av en overraskelse er ganske viktig for hele rutinen.

Prosessen går som følger: start sakte jogging på plass og gjøre noe lys varme opp til nakken og armene. Du må ikke slutte å jogge når som helst under hele treningen. Nå, knebøy en gjør, stå opp og fortsette jogging. Sitte en gjør opp, stå opp og fortsette jogging. Gjør ett ben spark og fortsette jogging. Du ser mønsteret? Hele poenget er å jogge hele tiden mens du gjør andre øvelser. Jogging vil bygge opp styrke og kondisjon og øvelser vil tone musklene dine.

Du bør prøve å gjøre hver øvelse både så raskt og så nøyaktig som mulig. Hvis du finner noen andre å trene med, bør du overraske hverandre med neste øvelse. Det høres kanskje dumt, men ikke vite hvilken øvelse du bør gjøre videre faktisk setter kroppen i en slags en litt nervøs tilstand. Poenget med dette er ikke å få deg til å føle deg anxcious, men for å gjøre kroppen din forbrenner flere kalorier.

Begynn i et langsommere tempo og gjøre lengre jogging pauser mellom to øvelser, deretter gradvis øke tempoet og fullføre hele rutinen med øvelser gjøres en rett etter hverandre. Du kan også gjøre en rekke øvelser og starte helt på nytt i et langsommere tempo.

3. Fortsett med å puste

Som med alle andre treningen rutine, er det av stor betydning å puste riktig mens du trener. Dette kan selvsagt være litt vanskelig å gjøre, spesielt når du blir lei, men du bør likevel prøve å gjøre det.

Etablere en pust rytme så snart du begynner å jogge. Prøv å holde denne rytmen under hele øvelsen rutine, uansett hvor sliten du får. Pust ut på treningen, inhalerer under avslapning intervall på hver excersise. Denne regelen gjelder ikke bare for knebøy der du faktisk innhalere mens du får opp, som er den anstrengelse del av excersise. For å fullføre din rutine, jogge lett i minst to minutter, eller til pusten din er normalisert.

Aktuelle artikler