Fitness tips for å få en kropp som Beyonce

Få bootylicious i et par uker med enkel diett og mosjon tips fra diva selv.

Fitness tips for å få en kropp som Beyonce

Den nydelige sangeren bak har vært i søkelyset helt siden det kjempebra booty shake i "Crazy in love" video. Finn ut hva du kan gjøre for å gjøre kroppen din sexy og passer til å gjøre gutta gå gale.

Hemmeligheten til formen hennes er å være tynn, men svingete. Beyonce aldri ser slapp, men hun også aldri ser ut som hun kommer til å legge inn en bodybuilding konkurranse når som helst snart, så trikset er å finne at trening og kosthold regime for å holde kroppen ser feminin, men fortsatt passer. Du vil også finne noen tips som vil fungere for jenter som ikke er naturlig krøll, og trenger å få litt vekt for å få en ekstra fordel booty og at ettertraktede midje-hofte ratio.

Lag en sunn diett plan

Beyonce sa at hun mistet 50 pounds etter å ha datteren Blå Ivy. Hovedtyngden av det gikk fra amming, men for en stund hun stakk med en streng sunt kosthold. Sjekk ut hennes diett tips og tilståelser i et intervju her.

Her gir vi deg eksempler på hennes dietter fra 2009. og 2012.

Beyonce Diet No 2

  • Frokost - Eggehvite omelett
  • Lunsj - Grønn salat med avokado og bønner
  • Middag - Hvit fisk og dampede grønnsaker
  • Snack - Friske grønnsaker med lav-cal dukkert eller frisk frukt

Beyonce Diet No 1

  • Frokost - Eggehvite omelett
  • Lunsj - Protein shake eller fersk skivet kalkun med kapers
  • Snack - Edamame eller agurk med eddik, cayenne pepper og sitron, bær eller et eple

Spis karbohydrater (fra tid til annen)

Ja, du leste riktig - Beyonce sa i et intervju for en siste tur som hun ikke hoppe karbohydrater. Hun går gjennom "faser", hvor hun skal spise super sunt for en uke, og deretter nyte sørlige mat og søtsaker i neste uke. Hennes favoritter er pasta, pecan iskrem og sjokolade.

Unn deg selv

Jukse på dietten din en gang i uken for å unngå resenting det. Beyonce fortalte "Selvbetjening magasinet" at hun behandler seg selv en gang i uken med en middag som pizza eller stekt kylling og et glass vin. Velg din favoritt mat for "juks dag", slik at du ser frem til det hele uken og virkelig nyte det. Tynne jenter kan jukse oftere!

Rens

Sangeren har snakket om å gjøre en rens diett som hjalp henne kaste 20 pounds for sin rolle i "Dreamgirls". Nå er meningene om rens dietter delt - noen sier at de fungerer som en sjarm, noen sier at de ikke fungerer i det hele tatt. Jeg ville helt gi rens en sjanse, siden alle meningene er enige om det punktet, at det absolutt ikke kan skade kroppen din, eller metabolisme. Beyonce snakket om å gjøre det lemonade rens, også kjent som lønnesirup diett. Poenget med rensingen er å ta i bare visse ingredienser i form av en væske, som hjelper kroppen spyle ut giftige materialer som bygges opp i løpet av tiden.

I boken "The Master Cleanse", sier Stanley Burroughs at du bør følge regimet for så lenge et par uker, men det er OK å gjøre det for bare et par dager hvis du ikke er sikker på at du kan gjøre det. Lag en blanding av frisk lime eller sitronsaft, lønnesirup, cayennepepper og vann. Du bør drikke dette 6-12 ganger om dagen og spiser ikke mat mens rensing. Han råder også å drikke et avføringsmiddel urtete. Beyonce gjorde dette i to hele uker, selv om hun innrømmer at hun hadde ferske grønnsaker fra tid til annen for å holde henne energi opp. Resultatet ble en 20 kilo vekttap, følelse lysere, friskere og sunnere. Bortsett fra rensing, blir denne flytende diett også ment å stimulere vekst sunt vev. Har noen av dere prøvd den? Fungerte det og gjør det smake så ille som det høres ut?

Gjør Plyos

Beyonce har uttalt at en av de mest latterlige rykter hun har lest om seg selv er den som sier at hun jobber ut to ganger om dagen. "Jeg er en ny mamma, jeg har ikke tid til det," sier sangeren.

Hennes trener Marco Borges sier at hun opprettholder en tidsplan for fem treningsøkter i uken.

"Vi gjør mye plyometric oppgaver", sier Borges.

Plyos er øvelser som fungerer musklene til maks på kortest mulig tid. En av Beyonce sine favoritter gjør benk hopp, som bygger opp muskelvev i bena og bak veldig fort. Før du går ut til parken og begynner å hoppe på benker, ta kontakt med din trener eller en fitness profesjonell, siden plyometric øvelser bør være nøye utvalgt for hver enkelt for maksimal effekt.

Gjøre cardio

Beyonce gjør Stairmaster, elliptiske trener og setter i alvorlig tid på tredemølle. Trene en øvelse tidsplan i gym som vil tillate deg å dele din tid mellom disse tre for å bygge opp utholdenhet og komme i form raskt. Hvis du foretrekker friluftsliv, løping, jogging og sykling også gi gode resultater.

Danse

Vi vet alle at Beyonce kan danse som ingen andre, og hun har vist oss sine ferdigheter i alt fra booty risting til magedans. Sangeren sier at dans er hennes favoritt måte å jobbe ut, så slo klubben og rist den på dansegulvet å tone bena og bak og arbeide opp en svette. Hun gjorde også en kampanje mot barns overvekt sammen med førstedame Michelle Obama. I "La oss gå"-kampanjen, gjorde hun en dans rutine som fungerer som en full body workout. Sjekk ut videoen her.

Beyonce sin favoritt øvelser

Beyonce trener delte en øvelse som jeg aldri har hørt om - den Spiderman pushup! Høres gøy ut, du starter i en normal pushup posisjon, men deretter bøye ett av knærne til siden slik at foten berører andre kneet. Og så du begynner å gjøre pushups, alternerende ben som du går. Dette legger mer vekt på bare ett av bena, så baken og ryggen må jobbe ekstra hardt for å holde deg fra å falle. Bonusen er super-tonet armer!

Planken er det som gir stjernen hennes fantastiske abs. Du ligge med ansiktet ned på gulvet, og hold deg opp på tærne og underarmer. Du må bare holde stillingen i omtrent ti sekunder, senk deg ned på gulvet og begynne på nytt. Beyonce gjør en hundre av disse en økt! For å gjøre det vanskeligere å løfte det ene beinet opp fra gulvet.

Sjekk ut tutorial video her.

Aktuelle artikler