Hvordan å miste beinet fett fort

Hvordan å miste beinet fett fort har alltid vært den hyppigste spørsmålet blant kvinner. Dessverre er ikke alle av oss har "modellen ben", og noen ganger kan det være et reelt problem å slanke dem ned og få dem til å se bedre ut. Kvinner naturlig tendens til å deponere fett rundt lår og gluteus, enten på grunn av deres fysiske konformasjon eller stillesittende livsstil og dårlige kostvaner.

Hvordan å miste beinet fett fort

Å gjøre bena ser tynnere og mer attraktiv er ikke en umulig oppgave, men det krever et riktig kosthold, tilstrekkelig fysisk aktivitet og masse massasje! Disse forutsetningene er grunnleggende for å oppnå gode resultater og flotte ben.

Her er hva du bør gjøre for å miste beinet fett raskt og bære de skinny jeans igjen!

Endre kostholdet og gjøre bena vakrere

Det første trinnet for å miste beinet fett raskt består sikkert i å endre kostholdet. La oss ta en titt på noen matvarer som du bør unngå, og på de som du bør absolutt privilegium.

Vann er den viktigste forutsetningen for Skinny Legs

Før vi i dybden av de fordeler og ulemper med å spise visse matvarer, må du vite at fett innskudd på bena er ofte forårsaket av væskeansamling. Fett celler felle overflødig vann, som deretter lagres i bena forårsaker hevelse og svampete hud. For å bekjempe dette fenomenet og utvise overflødig væske fra kroppen din, bør du drikke minst 1,5 liter vann om dagen, og drastisk redusere salt!

Når du ikke drikker nok vann, blir kroppen dehydrert og har en tendens til å beholde vann for å bevare sine forsyninger. Drikker tilstrekkelige mengder vann i stedet, vil tillate kroppen til å slutte å bevare og hjelpe den slipper overflødig væske.

Begrense høy-fett matinntak og prioritere Grønnsaker og frukt

Den beste måten å miste fett er å redusere mengden av fettrike matvarer og unngå inntak av bearbeidede kjøttprodukter, frityrstekte retter og smør. Mengder grønnsaker og frukt bør i stedet bli økt - de er rike på vitaminer og mineraler og fattige på kalorier!

Redusere mengden av stivelsesholdige matvarer og øke Proteiner

Stivelsesholdige matvarer (pasta, stige, brød, poteter) er høy i karbohydrater, og derfor bør du unngå å spise dem i kveld og redusere sine mengder i løpet av dagen.

Mat som er rik på proteiner, som egg, fjærkre og fisk, vil hjelpe deg å bygge muskelmasse og fjerne fett.

Bli kvitt cellulitter med kald dusj og massasje

For å bli kvitt cellulitter og reaktivere etappe sirkulasjon, kalde vannstråler som er best å begynne med. Hver gang du er ferdig med badet, bør du veksle mellom korte utbrudd av kaldt og varmt vann i 3 minutter, samt dusjing bena tre eller flere ganger om dagen ved å bruke kalde vannstråler på dem, i en oppadgående retning, fra føttene til hofter.

Hvis du ikke har råd selv en rekke lymfedrenasje massasjebehandlinger, gjør dem selv! Forbered en anti cellulitt krem ​​og massere det to ganger om dagen på bena med små, oppadgående sirkulære bevegelser for å stimulere blodsirkulasjonen.

Kombiner oljer er beskrevet under (10 dråper hver) med 100 ml basiskremen. Tilsett 10 g av eføy ekstrakt, bland godt og oppbevar på et kjølig, mørkt sted.

Anti-cellulitt oljer og ekstrakter

  • Ivy glykolsyre ekstrakt har anti inflammatorisk og snerpende egenskaper, gode til å bekjempe cellulitter og appelsinhud.
  • Einer eterisk olje er vanndrivende. Det hjelpemidler drenering og bidrar til å fjerne cellulitter.
  • Sitron essensielle oljen stimulerer blodsirkulasjonen, renser lymfesystemet og forbedrer lymfedrenasje.
  • Cypress tree eterisk olje bidrar til å redusere væskeansamlinger og forbedrer blodsirkulasjonen.
  • Rosemary essensielle oljen hjelpemidler drenering og stimulerer mikrosirkulasjonen.
  • Sedertre eterisk olje har sterke lipolytiske (fett-brenning) og lymfesystemet (stimulerer drenering av lymfe nikker) egenskaper.

Tone opp med jogging og bygge muskelmasse med trening

Den grunnleggende regelen i å miste beinet fett fort er å absolutt unngå inactiveness. Selv en lav-kalori diett vil aldri ha ønsket effekt på bena hvis du ikke tone dem opp med trening.

Det minste du kan gjøre er å gå på en rask tempo hver dag, i 30 minutter, og sykkelen regelmessig. Men Turgåing er bare en grunnleggende øvelse som bør kombineres med andre mer cardio og muskel-styrke treningsøkter. For å miste beinet fett fort, er det best å trene 45 minutter, minimum, hver dag.

Jogging er en av de beste måtene å oppnå fantastiske og tonet ben. Det vil få fart på pulsen, må du brenne kalorier og styrke alle leggmusklene. Prøv å kjøre i minst 30 minutter hver dag, eller veksle den med aerobic aktiviteter, som for eksempel ergometersykler, tredemøller og stepper.

Aldri utelukke vanlige bein øvelser fra dine fysiske aktiviteter. Gjør gulvet øvelser for rumpe, gluteus, og dine ytre og indre lår vil gjøre dem ser mye bedre. Stående øvelser, som knebøy, utfall, kalv reiser og lateral leg øker, vil styrke musklene enda mer.

Aldri glem å strekke etter trening! Stretching vil forlenge og slappe muskler.

Aktuelle artikler