Hvordan bli mer fleksibel

Når vi sover, er vi i stand til utrolige fleksibilitet. Det er det ubevisste sinn som tillater oss å flytte og bøye som vi vil. Når vi er våkne, hjernen vår over tror hver bevegelse og esler faren faktor. Det vil fortelle kroppen at bøying som langt bør vondt og du vil føle strekningen skape en smerte.

Hvordan bli mer fleksibel

Ikke å være fleksibel og følelsen strekker vondt er alt i hodene våre. Våre muskler er lange nok til å gjøre ting vi aldri trodde vi kunne gjøre, problemet er at vi bare ikke vet det ennå.

Det er mange forskjellige stiler av strekking som folk har prøvd gjennom årene for å bli mer fleksibel.

Din normal statisk strekningen er den mest brukte metoden. Bøy ned så langt du kan og holde posisjonen i en viss tid. I utgangspunktet er dette den enkleste definisjonen at folk kan tenke på når de hører ordet strekningen. Dessverre er hva mange mennesker gjør når du bruker statisk stretching er de spretter gjennom hele bevegelsen fordi de prøver å øke deres utvalg av strekningen. Dårlige nyheter.

Bouncing i en strekning er ikke anbefalt på grunn av fare det kan sette kroppen i, og fordi musklene ikke får det de trenger.

Det eneste du får fra spretter, er at du kan endelig ta på tærne et par ganger for første gang siden videregående skole.

Russland har noen av de beste fitness eksperter der ute, deres forskere undersøker alt og sette dem på prøve. Pavel Tsatsouline er en av de fremste ekspertene når det gjelder kondisjon. Han har en metode som han kaller "Slapp av i strekk."

Hva dette innebærer er å komme til et punkt der du ikke kan gå lenger i den strekningen og spenner musklene hardt i noen sekunder. Etter spenningen, vil musklene slappe av og deretter kan du strekke dypere og spent hardt igjen, fortsett til du er på grensen for den dagen.

Denne metoden tar hensyn til at når musklene er spent for en viss tid, må de slappe helt av før det kan skje igjen. Ved å gjøre dette viser kroppen at musklene kan bøye og flytte som du vil, du må bare lære å slappe helt av dem først.

Det høres enkelt, men dette vil ta tid. Tålmodighet er en dyd, spesielt når det gjelder å forberede kroppen din til å bli sunnere. Bli kvitt den vil ha det nå mentalitet som vi har i Europa, hvis du trykker for hardt med fleksibilitet eller noe med den kroppen du kan forårsake alvorlige skader.

Avslappende i strekk din tar tankene over muskelkraft.

Du må tenke på de musklene du forsøker å strekke og spent at muskelen til å hjelpe dem å slappe av etter all spenningen er borte. Dette vil ta litt tid å forstå hvordan Tensing visse områder vil påvirke andre på grunn av den antagonist forholdet. Dette sier at når du anspent en muskel, vil dens antagonistiske muskler slappe av.

Så du ønsker å være forsiktig med å spent riktig område, slik at du ikke aktivt slapper området du skal konsentrere seg om fordi det er spenning i antagonist sin.

Hvis denne metoden høres vanskelig, her er noe du kan starte med og jobbe deg opp til.

Bare plukke en strekk, og så komme inn stretch din til et punkt der kroppen din forteller deg å stoppe. Hold denne posisjonen i et par sekunder, ta et dypt pust inn og som utgivelsen pusten, bøye dypere inn stretch din.

Dette er begynnelsen stadium av å forstå hvordan å slappe av i strekk din. Du vil være i stand til å gjøre små trinn i strekk med hver pusten dypt. Ikke sprette, hvis trykket er for mye å håndtere så stopp for dagen. Du kan også flytte litt oppover eller bort fra strekningen som du puster inn så dypere inn i det som puster ut.

Det er mange andre måter å bidra til å øke fleksibiliteten, men dette er den sikreste og fra forskning gjort, for å mest effektive måten å få jobben gjort.

Det vil også lære deg om å skape spenninger i musklene som er svært viktig i vekttrening. Ved å skape mer spenning i muskelen vil du faktisk være å tvinge at muskelen til å jobbe mer gjennom hele bevegelsen. Etter å ha slappet i strekk vil du lære mye mer enn bare hvordan du øker omfanget av bevegelse, vil du bli lærer kroppen din om spenning og tankene over muskelkontroll.


Aktuelle artikler