Hvordan du får perfekte ben i en flash

Har du alltid drømt om å ha perfekte, velformede ben - den typen som ser ut til å gå på for miles? Hvis ja, så telle dine heldige stjerner fordi ditt ønske er i ferd med å gå i oppfyllelse.

Hvordan du får perfekte ben i en flash

Hvis du ikke har hørt begrepet "perfekte pins" før, bilde lang, elegant og feilfritt formet ben. De er sexy uten å være trashy, slank uten å være tynn, og svingete uten å være lubben. De er i et ord, perfekt.

Men hvis du har alltid trodd at perfekte pins var rent et resultat av god genetikk, så tro om igjen. Flawless beina kan bli din for å ta. Her ser du hvordan.

Tenk rengjøre

Først av alt, hvis du leter etter perfekte pins så din første skritt vil være å kaste overflødig vekt. Hvis du er på din idealvekt, og deretter gå videre til neste trinn. Ellers bærer med meg.

Mens vi hadde alle liker å tro at et par reps på ben-spesifikke øvelser vil gjøre bena våre himmelsk, dessverre må du ha en ganske god lerret å begynne med. Unnskyld.

Heldigvis er alt det tar ca seks uker med ren spising (avhengig av vekten din) for deg å nå din idealvekt. I et nøtteskall, er ren spise handler om å fjerne eventuelle raffinerte eller behandlet mat fra kostholdet ditt. Dette betyr at ingen godteri barer, brus, take-away og hvite, bearbeidede karbohydrater.

[Les: Hvordan å miste beinet fett fort ]

Tenk enkelt, og naturlig. Ikke bekymre deg om kalori telling eller holde seg til noe som en lilla mat diett. Det er galskap. I stedet, bare mate kroppen din sunne, naturlige måltider. Hvis du finner ut at du ikke slippe vekt raskt nok, så redusere porsjonsstørrelser. Målet for rundt fem små måltider om dagen og holde letteste måltidet å middagstider.

Nå, husk også at jeg ikke snakker om supermodellen vekt, det er latterlig. Jeg mener en vekt som ser bra ut for din høyde og din størrelse.

Personlig synes jeg bedømme din idealvekt som en stand-alone tiltaket er ubrukelig. Ikke bare svinger vekten din på en daglig basis, men er også en dårlig metode for å beregne din ideelle størrelsen.

Så i stedet for vekt titting, fokusere på hvordan du føler deg. Velg et par jeans som du nå passer på din idealvekt, og deretter bruke dem som en målestokk. Fokusere på hvordan du føler deg når du bære jeans. Gjør din kjærlighet håndterer bule over sidene? Har trykk på knappen inn i magen din? Deretter vurdere hvordan resten av kroppen din føles. Føles det bra for stramt? Kan du føle halsen fett når du vipper hodet ned?

[Les: Tips om hvordan å miste kjærligheten håndtak ]

Fokusere på hvordan du føler deg, ikke hva du veier.

Cardio dronning

Nå som du har et rent rulleblad, vil neste steg være å legge til "base coat" til din perfekte pins reise. I fitness termer, er dette kardiovaskulær trening. Cardio vil hjelpe bena dine føles tonet, stram og veldig bra, og som en ekstra fordel øke din generelle helse også.

De fleste tenker på å kjøre når cardio er nevnt, men du kan også jogge, power walk, bakkeløp (gå opp bakker), hopp, box og selv syklus. I utgangspunktet er noe som gjør at du huff og puff cardio.

Sikt på en cardio økt annenhver dag. Økten bør vare i minst 30 minutter. Aldri gjøre cardio to påfølgende dager på rad, i stedet gi kroppen en sjanse til å komme seg.

Muscle galskap

Nå skal du føle deg ganske utrolig fornøyd med deg selv. Du har mistet all overflødig vekt og begynner å føle seg kjempefint. Bena er kanskje ikke perfekt ennå, men de er fabelaktig i alle fall.

Flott arbeid. Tid til å gå opp et hakk.

Du vet hvordan stjerner som Jennifer Aniston, Charlize Theron og Jennifer Lawrence alle har perfekte ben? Vel, gjett hva: det er ikke fra cardio.

[Les: Slik har de hotteste bena ]

Mens cardio er stor på smelting av fett og generelle toning, vil det ikke få deg velskapt, perfekt pins du har drømt om. Den eneste måten å gjøre det på er å begynne å gjøre styrketrening.

Nå kan du gå på treningsstudio for å gjøre din styrketrening og bruke utallige maskiner og apparater der. Men det er nå hva jeg kommer til å fokusere på i dag. I stedet skal jeg vise deg hvordan du får perfekte pinnene med ting du bør allerede har, pluss noen små statister.

[Les: 6 raske øvelser for å tone rumpe og lår ]

Er du klar? La oss gå!

Hotty squatty

Hotty squatty (via www.femalefatlossoverforty.com)

Hvis du trodde at du kunne få perfekte ben uten å gjøre noen knebøy, så du drømte. Beklager, dukke. Knebøy er grunnlaget for perfekte pins, så hvis du ønsker å få det utseendet, så bestill i dine knebøy økter.

Dine knebøy bør utføres som en del av din hele styrke-trening regime. Jeg anbefaler å gjøre dette regimet mellom tre og fem ganger i uken, på de dagene du ikke gjør cardio, eller etter cardio økten. Begynn med ett sett av åtte knebøy, deretter jobbe deg opp til tre eller fire sett, roterende andre øvelser i mellom.

Nå er den magiske squat i metoden. Så før du begynner å gjøre halv fare knebøy, lære hvordan du gjør dem riktig.

Her er noen enkle retningslinjer:

 1. Sørg for å holde hodet vendt fremover (ikke se ned) og brystet holdes høyt med skuldrene tilbake. Tenk på det som du presser nydelig dame klumper frem for verden å beundre.
 2. Gjør et hopp i luften. Uansett hvor føttene land er din naturlige huk posisjon. Det bør være om skulder-bredde hverandre.
 3. Nå forsiktig senke deg ned som om du kommer til å sitte ned i en stol. Du kan holde armene ut foran deg for balanse, men sørg for at ryggen ikke runde.
 4. Senk ned så langt du kan (tenke på hvor en typisk stol ville sitte), og trykk deretter gjennom hælene og presse baken som det er en 75€ regning i mellom sprekken (kudos til min trener for å anbefale at farten). Når du er klar, presse deg selv opp til stående. Gjenta åtte ganger.
 5. Hvis helst korsryggen klyper eller du føler smerte, avslutter treningen.

Når du sitter på huk som en proff (hardcore, mann!), Kan du selv holde noen lette vekter også. Pass på at du legger vekten sakte skjønt.

[Les: Enkle trinn for å saftig ben ]

Nydelig lunges

Mens jeg torturere deg, la oss legge til en annen (ikke så) elskede flytte til repertoaret ditt: utfall. Selv om det gjør vondt som alle cripes, er det en standout vinner for stramt, tonet ben.

Her er hvordan du gjør det riktig:

 1. Stå oppreist med føttene sammen.
 2. Når du er klar, gå fremover og senk ned i utfall posisjon.
 3. Hold brystet høyt og skuldrene tilbake. Ikke se ned. Du vil at ryggen skal være så rett som mulig, slik at du ikke er bøyd over eller lener seg fremover.
 4. Trykk hælen av foten som er foran i bakken og lette selv opp.
 5. Tempoet er å senke langsomt ned, og skyv opp raskt.
 6. Hvis du føler smerte i korsryggen, avslutter treningen.

Hold deg til samme mengde reps som knebøy: åtte reps, arbeider opp til tre eller fire sett.

Vakker ballett

Vakker ballett (via favim.com)

Vi har alle sett hvor fantastisk ballettdanser ben er. Og det er en grunn for at: hardt arbeid kombinert med spesifikke øvelser som slank og tone på de rette stedene.

Men hvorfor skal ballettdansere være de eneste som drar nytte av disse øvelsene? Jeg er her for å fortelle deg at de ikke burde. Du kan også bruke sine teknikker for å tone og stramme bena til perfeksjon.

[Les: 8 tips for å gjøre bena ser lenger ]

Her er de beste øvelsene du kan prøve:

 1. Plie (første posisjon og andre posisjon)
 2. Attitude (hamstring trykk)
 3. Runner utfall
 4. Battement (forward leg lift)
 5. Arabesque (Omvendt leg lift)

* Disse øvelsene har blitt foreslått av Cindy nettsteder, grunnleggeren av Figur Method.

Mcstretchy

Og til slutt, kan alt dette harde arbeidet forlate deg følelsen litt såre og ømme noen dager. Det er derfor det er veldig viktig at du varme opp og kjøle ned når du trener og også sette av litt tid bare for å strekke.

Du kan google noen spesifikke øvelser, eller prøve yoga eller pilates. Yoga og pilates vil være styrketrening også skjønt, så ta det i betraktning for din ukentlige regimet.

Sikt på to økter i uken dedikert til fleksibilitet og stretching og målet minst 30 minutter.

Oh, og mens du er i gang, bestille deg for en full kroppsmassasje. Du fortjener det!

[Les: Foot massasje teknikker ]

Aktuelle artikler