Hvordan komme i form før sommeren

Finn ut hvordan å komme i form før sommeren! Sommeren er endelig ankommer! Du har allerede skjøvet til side dine tunge kluter, og du er ivrig etter å kjenne varmen fra solen, bære din favoritt flagrende kjole og gå rundt på jakt etter en ny, fantastisk badedrakt.

Hvordan komme i form før sommeren

Etter en lang leting, du endelig klarer å finne akkurat den perfekte badedrakt, og mens du prøver den på i garderoben du ser på deg selv i speilet og du er plutselig overveldet av en blanding av skrekk, sinne og skuffelse. Kroppen din er plumpish, synes huden din matt og som passer definitivt ikke ser bra ut på deg! Vel, ikke la dette få deg ned! Det er normalt! I løpet av vintermånedene bare du ikke har vært veldig fysisk aktiv og det kalde været har gjort at du spiser mye karbohydrater og fettrike matvarer. Kroppen har blitt litt forsømt og huden din lider. Men her er noen gode måter å komme tilbake til en perfekt form og gjenopprette den strålende og sunn glød til huden din!

Detox selv

Begynn med en fin fersk appelsinjuice i morgen og fortsette å drikke mange væsker i løpet av dagen, for å fordrive alle giftstoffer fra kroppen. Du kan veksle mellom vann med detox urte-te laget av artisjokk, lakris, løvetann, plantain og burdock. Å bekjempe cellulitter, hovne ben og væskeretensjon, forårsaket av en lang periode med fysisk inaktivitet, drikke urte vanndrivende blander forberedt med bjørk, hawkweed, fennikel og blå mallow. Prøv å spise mye rå grønnsaker, som de er fulle av vitaminer, mineraler og fiber. En rå spinat salat er høy i fiber, er jern og antioksidanter, og det utmerket i å fjerne giftstoffer. Og hvorfor ikke dra nytte av våren og depurate din organisme med en brennesle suppe, som er svært effektiv i rensing av hele systemet. Hvis du foretrekker det, kan du også gå for en fin tur i naturen og samle nesle blader selv. Men sørg for å bruke hansker og for å plukke dem opp før de blomstrer! En annen utsøkt våren detox salat er laget med løvetann blader, som du kan finne i åpne jorder og hager. Og sesongen alt med extra virgin olivenolje og eple cider eddik eller sitron!

Prøv en Nyttig 7-dagers detox diett.

Start treningen


Hvis du synes det er vanskelig å begynne og du fremdeles føler deg lat, så husk at det er våren, så finn en god grunn til å gå en lang tur hver dag, uten å ta bussen eller bilen. Somle rundt i parkene med vennen din, nyte helgene på landsbygda og alltid gå en tur etter kveldsmåltid! Når du begynner å føle klar til å begynne med øvelser, ikke tving deg selv for mye helt fra begynnelsen. Hvis du gjør dem hjemme selv, prøve å trene med pauser mellom settene. Disse pausene vil tillate deg å hvile og gjøre andre ting i mellomtiden. Du vil se at veldig snart vil begynne å føle og se bedre og du vil komme i god nok form til å begynne med tøffere treningsøkter. Men aldri glem å strekke etter! Stretching vil øke fleksibiliteten og gjøre deg slappe av.

[Les: Hvordan lage ditt treningsprogram mer effektive ]

Rens huden din

Forberede ansiktet, bryst, og hele resten av kroppen din for sommersolen. Eksfoliere og rense huden din med leire masker ved å legge noen dråper av essensielle oljer til dem. Bruk grønn leire med tre eller fire dråper tea tree olje hvis huden din er fet, og hvit leire med noen dråper patchouli olje hvis huden din er tørr. Hvis du har sensitiv hud, bare legge litt kamille og lavendel olje inn i masken. Og husk, de må være 100 prosent rene essensielle oljer. Du bør også regelmessig bruke skrubb, for de vil fjerne døde hudceller, jevne ut huden din tone og klargjøre den for en perfekt og glødende solbrun. Enn du vil virkelig nyte din nye bikini!

Aktuelle artikler