Hvorfor har du å prøve HCG diett plan

Vi har alle hørt om den berømte HCG Diet Plan. Hva er det som gjør denne dietten så forskjellig fra andre? Vel, for startere, adresser det den type fett, som vi hater mest unormal fett.

Hvorfor har du å prøve HCG diett plan

Dr. ATW Simeons, en spesialist på fedme og vekt regulering, var tankene bak denne dietten. Han snublet over denne dietten mens du gjør en forskning på et naturlig hormon som produseres i løpet av svangerskapet kalles humant choriongonadotropin (HCG).

Det er tre typer fett. Første er strukturelle fett, og det er av avgjørende betydning fordi det fyller gapet mellom organer. Andre er normal fett, som kroppen bruker for tiden når det ikke er nok mat innspill inn i kroppen, slik at vi kunne overleve. Og for det tredje en, som er den farligste en, er den unormale fett som ikke er tilgjengelig for kroppen å bruke, i en ernæringsmessig nødsituasjon.

Det er det største problemet for kvinner, er det fettet som er lagret i disse sta områder som hofter, lår, rumpe og overarmer! HCG vil fjerne unormal fett uten å påvirke strukturelle fett-og muskelvev.

Så, er at når HCG trinnene på scenen. Hva HCG ikke er - det fører til at hypothalamus området av hjernen til å utløse en frigjøring av unormale fett butikker. Når det tas i relativt små doser, og sammen med en svært lav kalori diett, rundt 500kcal per dag, folk miste 20 pounds i 30 dager, noe som er ulikt alle andre kosthold.

Ikke bare mister de disse pounds, men de mister den unormale fett. Og ikke hver diett kan gjøre det, fordi problemet er at folk trenger tid til å begynne å miste den unormale fett, men de kan ikke holde på slanking inntil det skjer, fordi de blir for sliten, utmattet og syk da.

Du må prøve denne dietten, fordi det øyeblikket du gjør det, vil du legge merke til at fatty områder prøver å minke. Stoffskiftet vil bli styrket, og vil begynne å brenne mer, og mer, kalorier hver dag. Du vil brenne fett, og ikke muskler, som i noen andre dietter, der du sulte kroppen din til du føler deg syk.

Interessante ting som vil skje på denne dietten er at du ikke vil kreve for søtsaker så mye som før.

Du bør definitivt lese Dr. Simeons 'manuskript, "pounds og inches: en ny tilnærming til fedme", der han angir en 500-kalori-per-dag diett som ble testet på tusenvis av pasienter. Du bør følge deler og kombinasjoner av Dr. Simeons.

Hva vil du spise

Tillatte proteiner er kalvekjøtt, biff, kylling bryst, krabbe, kreps, hummer, reker og noen ferske, hvit i kjøttet fisk.

Tillatte grønnsaker er asparges, rødbeter greener, kål, selleri, Chard, sikori greener, agurk, fennikel, grønn salat, løk, røde reddiker, spinat og tomat.

Tillatte frukt er epler, jordbær, appelsiner og grapefrukt. Begrenset stivelse inkluderer breadstick eller noe sånt.

Det er ikke tilrådelig å gå på treningsstudio mens du er på denne dietten på grunn av kaloriinntaket som er for lavt. Du kan gå en tur, gjør yoga eller noe lignende som ikke er altfor utfordrende.

Aktuelle artikler