Kopier Rihannas trening og kosthold for å få en Rihanna-aktig kropp

Finn ut hemmeligheten til sangerens sexy, passer kroppsbygning. Få en kropp som Rihanna ved å følge disse trinnene.

Kopier rihannaand # 8217; s trening og kosthold for å få en Rihanna-aktig kropp

Bajan skjønnheten kropp er kanskje den ideelle formen for det 21. århundre. Rihanna ser praktfull ut selv i uformelle klær i morgen, klar til å banke deg i kamp utstyr i løpet av ettermiddagen, og deretter sette på en couture kjole og høye hæler og rock det på den røde løperen.

Sangeren er ikke stokk-figur tynn, så hun gir oss et godt eksempel på en sunn, ung og sunn kropp. Allsidigheten til denne formen kommer fra å være ekstremt passform, så her er hvordan du kan få den kroppen.

Diet: nudler, pasta og fullkorn brød

Rihanna jobber hardt, så det er viktig at hun opprettholder et godt balansert, sunt kosthold. Hun går tungt på protein som fisk og kylling, men hun spiser mye karbohydrater for å holde kroppen hennes drevet under forestillinger.

Ernæringsfysiolog Amanda Ursell sier at Rihanna spiser karbohydrater som fordøyes sakte, slik at de gradvis frigjøre energi. Sangeren spiser nudler, pasta, grovt brød og bakte poteter. Få noen vitaminer i det ved å hamstre ananas, epler, fersken og tørket frukt.

Cardio rutine: varme ups, jogging og sykling

Rihanna trener Harley Pasternak nylig avslørte sin trening rutine til "Folk" magazine. Når hun er på turné, hun prøver å finne tid til minst tre 25-minutters økter i uken. Mens på veien, gjør Rihanna 10 minutter med kardio, og hennes kombinerte øvelser inkluderer også stasjonær jogging, sykling, hoppe tau og styrketrening.

Når hun ikke er på tur, gjør Rihanna fem treningsøkter i uken, og starter med 30 minutter med kardio.

Overkroppen: heiser og utvidelser

Overkroppen Heiser og utvidelser (via www.shape.com)

Rihanna elsker å vise frem hennes tonet armer, og siden hun ikke har Pamela Anderson bryst, hun vanligvis flaunts hennes mage og midje. Hit gym og gjøre vekt trening for å tone armene. Vær spesielt oppmerksom på overarmene som de er de vanskeligste å komme i form. En kombinasjon av skulder, rygg og arm øvelser, for eksempel push-ups og vektløfting, vil gjøre underverker, og tone du på kort tid. Gjør et par serier av push-ups, og deretter gjøre disse øvre arm øvelser.

Samtidig Arm Lift

Stå med knærne litt bøyd. Ta en dumbbell og holder den med begge hendene foran deg, på hip nivå. Holde ryggen rett og armene utvidet, løfte dumbbell til skulderhøyde. Hold stillingen i noen sekunder, senk langsomt. Ikke slakk av og bare senke dem raskt, fordi den andre halvdelen av øvelsen bruker forskjellige muskler for maksimal effekt.

Overhead Extension

Sitt på en fast stol, ryggen rett og mage musklene strammes. Hold en manual i begge hender og løfte den over hodet, holder albuene tett inntil hodet ditt. Nå bøye albuene og senk dumbbell så den går ned til mellom skulderbladene. Igjen, sakte tilbake til startposisjonen og gjenta.

For mer raske økter som du kan gjøre hjemme, sjekk ut disse fire enkle arm øvelser!

Underkroppen: fire trekk

Underkroppen Fire Moves (via healthylifestyleoptions.blogspot.com)

Tonet ben og en booty til å dø for er Rihanna varemerker. Sangeren er naturlig velsignet med bena helt opp til halsen, men her er hvordan du kan få den samme effekten uansett hvor du er bygget.

Hennes viktig treningsøkt består av fire trekk - diagonal bakover utfall, step-ups på en stol eller benk, sidelengs step-ups, og kombinasjonen av vektløfting og knebøy. Stå med en manual i foran deg, bøy over og plukke den opp mens du holder knærne låst og bena rett. Bringe dumbbell opp til du står med det foran deg, strakte armene, deretter gjenta.

Magen trenger seriøst arbeid, så spør trener i treningsstudio for å gi deg noen øvelser som vil fungere alle musklene - øvre, side-og lavere, eller sjekk ut disse enkle ab øvelser som du kan gjøre hjemme.

Aktuelle artikler