Mat som gjør deg feit uten at du vet det

Det er noen såkalte smarte matvarer som faktisk er mer farlig enn junk food, fordi de er i forkledning, og du ikke kontrollere deler tro at det du spiser er sunt. Og med denne maten, som det sies: En annen på leppene kan koste deg mye fett på hoftene.

Mat som gjør deg feit uten at du vet det

Dette er faktisk noen av de mest farlige matvarer som vil gjøre deg opp i vekt uten engang å vite det. Topp liste over wannabe sunn mat:

En. Fruktjuice

Fruktjuice er en dårlig idé, alltid. De er full av sukker, men inneholder en masse av tilsetningsstoffer, ettersom i de fleste av dem den virkelige prosentdel av frukten er mindre enn 10%. De har også smakstilsetninger og farge tilsetningsstoffer, og de inneholder så mye som 400kcal per flaske. Unngå dem under enhver pris. Gjør grønn te hjemme og bære den rundt i en flaske. Eller bare drikke masse kaldt naturlig vann.

2. Hermetikk

Hermetikk er en stor no-no. Det kan se enkelt å tilberede og deilig, men det er vanligvis fullpakket med sukker, kunstige søtstoffer og tilsetningsstoffer som vil gjøre det forbli frisk for noen tid. Velg alltid fersk, rå mat når du kan.

3. Frosne middager

Frosne middager er virkelig alvorlig trussel mot alle vekt overvåkere, siden de ikke vet at dette, så kalt, lite kalorier hermetikk, faktisk inneholder mye mer salt. Store mengder av natrium er virkelig farlig for kroppen din.

4. Tørket frukt

Tørket frukt inneholder så mye sukker og kalorier, at de bør være ulovlig for slankere. De har 6 ganger mer kalorier enn den samme frukten før de blir tørket. Du kan også spise mer tørket frukt enn frisk frukt, fordi det virker mindre. Men, ikke bli lurt til å tro det kan erstatte the real deal.

5. Müsli barer

Müsli barer er nesten like caloric som Snickers. Og de inneholder så mye sukker som Mars. Så ikke være lett lurt til å tro at de er sunne fordi de inneholder korn. Sannheten er at de er pakket med oljer og tilsetningsstoffer for å gjøre dem sprøere og bedre smak.

6. Sportsdrikke

Sportsdrikke er som fruktjuice, fordi annonser må du mener de er et must, vet sunt, energigivende og hvem hva annet. Sannheten er at de, faktisk, er bare farget vann, tilsatt sukker, og de er ikke sunt, og heller ikke nødvendig. De eneste som kan ha nytte av dem er super idrettsutøvere som brenner store mengder kalorier i løpet av treningen deres, og de trenger sugar rush etter trening for å fylle opp kroppen sin.

7. Frukt yoghurt

Frukt yoghurter er liksom blitt mer og mer populært, fordi folk tror de er lite fett. Vel, ikke stoler på at fordi hvis produsentene kutte på fett, de bare legge mye mer sukker for å fremme smaken.

8. Redusert fett peanøttsmør

Redusert fett peanøttsmør er enda verre for deg, enn vanlig peanøttsmør. Egentlig, hvis du finner organisk peanøttsmør uten tilsetningsstoffer, er at et godt alternativ for en matbit på en økning kake, men ikke spise mer enn to skjeer om dagen.

Dette er mine tips for sommeren, fordi jeg ikke liker slanking og fokuserer for mye på vekten. Gjøre sunne valg kan faktisk hjelpe deg mye, for å gå ned i vekt uten engang å vite det.

Del dine tanker med meg i kommentarfeltet, og vennligst nevne noen type mat som er farlig, og gjør deg fett uten selv å vite det. Hva er de mest overraskende matvarer som du trodde var sunt, men egentlig er de ikke?

Aktuelle artikler