Pilates vs yoga

Du er ikke en type person til å gjøre aerobic, boksing eller annen form for en mer dynamisk wokout. Du trenger en avslappende øvelse som vil stramme musklene dine og hjelpe deg med å gjenopprette din indre balanse. Du bare ikke kan gjøre opp tankene dine om å gå til Pilates eller Yoga. Vi bestemte oss for å sammenligne de to, og hjelpe deg å avgjøre hvilken som er "mer du". Begge excersizes vil tone musklene og styrke din kjerne, men de er begge ganske annerledes.

Pilates vs yoga

Yoga

Yoga er, i sin essens, den enhet av kropp, sinn og sjel. Yoga vil gjøre deg klar over din kropp, sine bevegelser og holdning. Det vil gjøre at du føler deg energisk, men likevel rolig. Yogis mener at denne rutinen er terapeutisk for både sinn og en kropp.

Yoga bidrar til å styrke muskler og ledd, og du vil bli mer fleksibel. Yoga mål din hver muskelgruppe. Hvis du chosoe yoga vil du lære å puste riktig og hvordan du bruker pusteteknikker for å slippe stress. Det finnes mange forskjellige typer yoga, slik at du kan velge en som er akkurat riktig for deg.

Pilates

Pilates fungerer også hele kroppen, spesielt din kjerne, og retter seg mot den balanse. Pilates trening inkluderer pilates maskiner og matte øvelser. Det vil gjøre musklene sterke og mager. Pilates fungerer på din konsentrasjon, balanse, sentrering og puste. I motsetning til yoga, gjør Pilates ikke håndtere ånden din så det er ingen meditasjon. Dessuten er Pilates mer konsentrert på kjernen din, det tar sikte på kjernen. I motsetning til yoga, er det bare én type Pilates.

Disse er de viktigste forskjellene mellom Pilates og Yoga. Begge vil få deg i form og sterk. Yoga kan virke treg til deg, men du vil svette og brenne fett. Pilates kan sikte på kjernen, men du vil få den danser-lignende kropp.

Det alle bremser ned til dette: Hvis du er mer av en åndelig person som tror på den åndelige siden av verden, yoga er den rette rutinen for deg. Hvis du ønsker å fokusere på rygg og core, pilates er for deg. Begge vil lære deg hvordan å puste riktig og begge vil strekke musklene dine.

Om dette vil hjelpe deg å avgjøre, her er noen kjendiser som praksis enten pilates eller yoga:

Jennifer Aniston, Lady Gaga, Miranda Kerr, Sting og hans kone gjør yoga.

Amanda Seyfriend, Cameron Diaz, Sandra Bullock og Reese Witherspoon er fans av Pilates.

Aktuelle artikler