Se bedre ut naken - innføring

Har du alltid låse soverommet dørene to ganger og lukke blinds før du tar av deg klærne? Ønsker å en dag stolt vise kroppen i en bikini på en sandstrand? Følg disse enkle trinnene og se bedre ut naken enn kledd!

Se bedre ut naken - innføring

Tro meg, jeg vet følelsen av skam og motbydelig når du ser på deg selv i speilet. Jeg har også gjort utallige løfter til meg selv at jeg vil starte slanking og trening fra mandag. Jeg har levd gjennom selvfornektelse, å skylde på jobben, familien eller barna for ikke å være i stand til å finne tid til å gjøre noe godt for meg selv. Jeg gråt, jeg har overate i depresjon, har jeg sultet meg selv i selv-straff, jeg har prøvd hver diett der ute og selv vurdert fettsuging. Selvfølgelig, ingenting virket og enda viktigere jeg ikke får noe mindre elendig. Jeg måtte endre noe raskt!

Hva du trenger å gjøre?

Vel, vil jeg gi deg noen tøffe kjærlighet. Erkjenner at du er den eneste som er ansvarlig for dine handlinger og daglig timeplan. Organisere dagen og alle menneskene i det! Du har et mål om å se bra ut og enda viktigere å holde seg frisk. Ikke inngå kompromisser. Ingen vil diett for deg, ingen vil trene for deg, må du gjøre det selv hvis du ønsker å oppnå målet ditt. Dette er den eneste måten det går-militær stile hele veien. Ingen unnskyldninger, ingen selvmedlidenhet. Og tro meg, du vil se resultater ganske snart, og du vil vinne!

Organisere dagen


Jeg vil vise deg utøve planer som ikke tar mer enn 30 minutter av dagen din. Jeg vil gi deg oppskrifter til raskt å tilberede enkle og smakfulle mat. Jeg vil også gi deg eksempler fra mitt eget liv. Men, dette er så langt jeg kan gå for å hjelpe, så er du den eneste som kan bestemme og følge gjennom! Hvis du gjør dette, jeg lover, vil det ikke være noen grenser for hva du kan gjøre fordi jeg vet at dette er en av de største slagene - for å endre måter helt!

Lag en ukeplan

Du planlegger på møtene, skatter, din familie og sosialt liv. Hvorfor ikke planlegge øvelser og mat? Gjør din ukentlige menyen og utpeke fire dager i uken for treningen din. Jeg minner deg, trenger du bare 30 minutter med trening per dag, og du kan gjøre dem i ditt eget hjem! Hvis du ikke liker gym og bedømme øyne er dette perfekt for deg.

Jeg gjør dette så enkelt som mulig for deg. Du er nøkkelen. Ta ansvar. Slutte å lage unnskyldninger. Stopp forsinke din lykke. Se bra ut naken, ser flott ut naken! Føler stor naken!

Jeg er langt over 30, så det er ingen aldersgrense for det. Du skylder deg selv å være sunn og frisk, og å endelig elske kroppen din. Tenk på deg først, føles bra med kroppen din hver dag, og du vil merke en stor forandring.

Jeg er her for å motivere deg, å dele mine historier og å lytte til deg. Bli med, følg trinnene og på kort tid vil du se bedre ut naken enn kledd.

[Les: Slik ser bedre naken i fem enkle trinn ]

Aktuelle artikler