Tai chi legekunst

Har du noen gang sett disse menneskene, som regel kledd i hvitt, som utfører virkelig langsom kung fu som beveger seg i parkene? De er faktisk utøvere av Tai Chi Chuan, kjent som Tai Chi, en eldgammel kampsport som kommer fra Kina.

Tai chi legekunst

Det gjør egentlig ikke se ut som en martial art gjør det? Jeg mener det er alle de langsomme bevegelser som mer ser ut som en meditasjon enn en kampsport. Det er fordi Tai Chi er ikke bare en kampsport, er det også en form for meditasjon og healing. Bli kjent med Tai Chi Healing Arts.

Tai Chi Healing arts kan hjelpe deg med en rekke kroniske og akutte tilstander. Praktisere Tai Chi er generelt gunstig for hele kroppen, både muskler og indre organer. Hele poenget med praksis er å gå veldig sakte, og det er derfor Tai Chi er egnet for folk i alle aldre. Det er også veldig bra for deg hvis du ønsker å begynne å trene etter en skade, fordi du kan ta det veldig rolig og jevnt forkorte tiden for utvinning din. Her er tre største fordelene med Tai Chi Healing Arts.

En. Generell avslapping og stress lettelse

Så snart du se hvordan praktisere Tai Chi ser ut som du kan anta at det ville gi deg generell avslapping og avlaste deg fra stress. Og du vil anta høyre. Kombinasjonen av stillinger og bevegelser av Tai Chi, sammen med pusteteknikk og meditasjon vil få din kropp og sjel i et helt rolig og avslappet tilstand. Du vil bli helbredet både fysisk og mentalt, og du vil også øke din energi nivå og bli mer kreativ.

Tai Chi kan også hjelpe med søvnløshet, angst og depresjon. Det forbedrer hukommelsen, intuisjon og konsentrasjon, mens lindrende du fra frustrasjon og sinne. Så, hvis du ønsker å riste alle de negative følelsene av og få kroppen, sinnet og ånden i en helt ny balansert nivå, må du prøve Tai Chi.

2. Smertelindring og løse problemer med muskler og bein

Ser vi på de beveger seg i Tai Chi kan du se at de er fokusert på sakte strekke musklene dine. Dette er derfor en av de Tai Chi Healing Arts fordelene er at det hjelper med smertelindring og muskel og bein problemer. Uansett om du lider av hodepine eller ryggsmerter, kan Tai Chi sikkert hjelpe deg. Det øker også bentetthet, så det hjelper med å forebygge osteoporose. Det er fantastisk for å oppnå bedre fleksibilitet i leddene og i hele kroppen generelt. Dette resulterer i færre problemer forårsaket av lange sittende timer på kontoret.

Videre hjelper Tai Chi med nakkesmerter og selv i tilfeller av frossen skulder. Det forbedrer din balanse, som du bare kan dra nytte av.

3. Fordeler for dine indre organer og immunsystemet


Praktisere Tai Chi massasje alle dine indre organer som resulterer i å forbedre sin generelle tilstand og funksjon. Det hjelper deg mye hvis du prøver å gå ned i vekt. Tai Chi øker enda immunforsvaret og forbedrer din naturlige helbredelsesprosessen. Dette betyr at praktisere Tai Chi kan hjelpe deg med å overvinne skader og sykdom, og det er derfor det er mye anbefalt til personer som led noen form for skade eller kjemper kreft.

Den regulerer også blodtrykket og kolesterolnivået ditt og metabolisme, og forbedrer sirkulasjonen av blod og lymfe gjennom kroppen din. Dette er bare en stor forbedring av din helse. Selv om du er en helt frisk person, den levemåten de fleste av oss fører fører til høyt blodtrykk og høyt kolesterol nivå - de tause mordere.

Begynne å leve et sunnere liv. Begynne å trene Tai Chi Healing Arts.

Sjekk ut denne flotte videoen - Tai Chi: Introduksjon

Aktuelle artikler