Tilbake workout rutine for å holde ryggen sterk

Den moderne livsstil har i stor grad påvirket kroppen vår, og kanskje den delen som føles dette mest, er vår tilbake. Vi sitter i en bil, vi sitter på kontoret, og vi sitter hjemme. Her er noen råd om hvordan du kan holde tilbake så sunt som mulig, samt noen tilbake workout rutine som kunne hjelpe.

Tilbake workout rutine for å holde ryggen sterk

En. Ikke torturere ryggen

Innse det, ryggen allerede lider nok som det er, så det verste du kan gjøre er å torturere det litt mer. Jeg vet at du ikke kommer til å like dette, men dette betyr at du bør unngå iført høye hæler så mye som mulig. Ja de er nydelig og ja de gjør føler oss ganske, men de kan også skade vår tilbake mye. Faktisk bør de ikke brukes i mer enn fire timer om dagen.

Tenk på det på denne måten - ryggen er den viktigste pilaren i kroppen din og kroppen din er i balanse når du står opp barbent, rett på en fast grunn. Nå, når du bruker høye hæler, forstyrre deg denne balansen, og når den blir forstyrret det er ikke bare ryggen som føles det, er det hele kroppen. Du kan føle smerter i ryggen, hoftene, knærne og føttene.

Dette gjelder også for alle typer ubehagelig fottøy, ikke bare høye hæler. Så, tilbringe en ekstra penger på en kvalitet sko, helst med anatomiske pads og også, når du må sitte - sitte så rett som mulig, slik at ryggen kan være i en posisjon som er nærmest naturlig posisjon det skal være i. Og hvis det er mulig kjøpe en anatomisk pute og en anatomisk seng pad; ryggen skal være så takknemlig.

Husk også at ryggen er sterk så mye som ryggmuskulaturen er, siden de er de som holder ryggraden, så nå er vi går videre til noen nyttige øvelser.

2. Øvelse på jobb

Hvis du ikke har tid til å trene skikkelig, eller du ønsker å trene litt mer, kan du gjøre noen gode ryggøvelser på jobb. Siden du sannsynligvis sitter på arbeidet ditt, er det viktigste å sitte opp så rett som mulig.

Også, hvis du kan forhandle fram en mer komfortabel stol gjør det. Men noen ganger ryggen gjør vondt bare, men ikke bekymre deg, kan du prøve noen enkle øvelser på jobb for å hjelpe smerten.

Først av alt, prøv å slippe smerter i nakken din ved å bevege hodet opp og ned og lene den til venstre og deretter til høyre skulder. Også lage noen små sirkler med nakken din. Etter dette, bør du prøve å flytte skuldrene opp og ned og i sirkler og deretter begynne å vrikke i stolen, som om du prøver å flykte fra noens klem.

Du bør gjøre dette så mye du kan, fordi jo mer du beveger deg rundt jo bedre ryggen din vil føle. Selvfølgelig kan du ikke danse i stolen hele dagen, men når du har en sjanse - gjør det.

Når du har en sjanse, stå opp fra stolen. Bare et par sekunder stående vil flytte ryggmuskulaturen rundt og du vil føle deg bedre. Og løft armene over hodet et mye du kan, siden dette vil strekke ryggen muskler og føle deg mye bedre.

3. Tren med babyen din


Babyer kan være mye arbeid og bærer dem rundt hele dagen kan være mye stress på ryggen. Men du kan snu dette rundt i din egen favør, og trening med babyen.

Sette barnet i en kenguru bæresele og bruke armene som en huske å svinge din baby. Du bør bøye seg foran og bare svinge babyen og bak. Dette er veldig bra for ryggen din og babyen din vil elske det. Du bør også prøve å løfte babyen over hodet og senk babyen på nivå med brystet. Gjenta dette så mye som du kan.

Hold babyen i armene og vri venstre og høyre mens du står fast på bakken ikke løfte hælene. Hvis du kaster en vuggesang i miksen, kan du selv sette barnet til å sove på denne måten. Du kan alltid bli med i en yoga klasse for mødre og babyer, eller hvis du allerede har gjort yoga, kan du trene hjemme med babyen.

4. Trene med bæreposer

Dette fungerer bare hvis posene ikke er for tung, trenger du ikke ønsker å skade deg selv. Bruk poser som om de var vekter fra gym og bare løfte dem. Den beste øvelsen for ryggen ville være å løfte sekkene mens du holder armene rett og ikke bøye dem i albuene.

Så, hvis du bærer dagligvarer hjemme, og du ønsker å gjøre noe trening, rett ut armene og løft posene flere ganger. Du kan gjøre dette med armene strukket slik at du løfte sekkene på siden av kroppen til høyden på skuldrene, eller du kan løfte dem foran deg, igjen til høyden på skuldrene. Denne øvelsen fungerer også hvis du gjør det uten den ekstra vekten av dagligvarer poser, men med dem er ikke bare bedre.

5. trene mens rengjøring av huset

Enhver kvinne vet at rengjøring av huset er ikke lett i det hele tatt, og at du kan trene noen alvorlige svette mens du gjør dette. Hvorfor ville du ikke da gjøre noe ekstra og prøve noen tilbake trening mens rengjøring? For eksempel, hvis du er støvtørking og du trenger for å nå høy hylle, ikke klatrer stigen eller en stol for å gjøre dette. Hvis du kan nå sokkelen fra føttene, men du trenger litt ekstra innsats for det, kan det være en veldig stor oppgave for ryggen din, siden du skal strekke ryggmusklene for å nå sokkelen.

Du kan bruke mopp å trene ryggen, bare sørg for at det ikke er våt når du starter. Ta i håndtaket på moppen i begge hender og løfte den på skuldrene. Spre armene så bredt som mulig, men sørg for at de blir bøyd i albuene. Mens du holder mopp begynne å vri venstre og høyre. Gjør dette så mye du kan. Etter det, ta mopp og fremdeles holder det på samme måte løfte den over hodet par ganger å sette det ned til høyden på brystet både foran hodet og baksiden av det.

Du kan finne mange gode måter å etablere en stor tilbake workout rutine. Vi har gitt deg noen råd som ikke involverer å gå på treningsstudio, men noen øvelser du kan gjøre i løpet av dagen. En sterk rygg er ikke bare viktig for deg generelle helse, vil det gjøre at du står i en mer elegant og attraktiv måte og det vil gjøre hverdagen mye enklere som du får mer energi for alt du gjør.

[Les: 7 Essential Tips om Hvordan bli kvitt ryggsmerter ]

Aktuelle artikler