Topp 10 kjendis bytte øvelser

Tone baken og få røde løperen klar med disse enkle øvelsene anbefalt av kjendis trenere!

Topp 10 kjendis bytte øvelser

Jeg er alltid seraching nettet etter videoer på nye øvelser, men kjendis trenere er min favoritt. Hvis de var gode nok for Megan Fox, J Lo, Lady Gaga, Rihanna, Jessica Alba, Eva Longoria, Jessica Biel og andre hotties å arbeide med kroppen sin, bør de være bra nok for resten av oss, ikke sant? Det jeg liker med disse øvelsene, trening og kosthold planer, er det faktum at de gjør du nå dine mål raskt.

Kjendiser don 't har mye tid, men så igjen, hvem gjør det? Det er det faktum at de trenger å endre sine organer for ulike roller i løpet av et par måneder som gjør deres trenere utarbeide en plan som får raske resultater. Tenk deg å måtte bulk opp til å gjøre Tomb Raider eller noe i løpet av få måneder, og deretter måtte gå ned i vekt eller få mykere for en ikke-action film rolle. Disse gir deg muligheten til å få raske resultater på bare en måned eller så, hvis du jobber hardt. Få at Hollywood kroppen med disse enkle øvelsene.

Harley Pasternak

Kanskje den mest kjente kjendis fitness guru, Harley arbeider med Lady Gaga, Jessica Simpson, Hilary Duff, Kanye West, Katy Perry og Megan Fox. Treneren har tonnevis av øvelser som du kan prøve ut, men han anbefaler også at du gjør mye cardio. Turgåing, tredemølle, løping, sykling, klatring trapper, you name it. Sjekk ut hans rumpe øvelse som sculpts bena også.

Stå foran en stol, slik at ryggen er vendt mot det. Leave 02:58 fot plass mellom deg og stolen. Bøy høyre beinet litt og sette foten på setet bak deg. Holde deg ryggen rett, bøy venstre kne 90 grader, slik at din høyre kne begynner å gå mot gulvet. Som høyre kne inches mot gulvet, pass på venstre kne ikke passerer tærne. Tilbake til start posisjon, og gjøre ti reps. Skifte side og gjenta. Gjør 3 sett per side. Se video for flere tips om hvordan du får en kropp som Megan Fox.

Gunnar peterson

Hvis det er en autoritet på booties, har det å være Jennifer Lopez trener Gunnar Peterson. Han viser oss hvordan du får det booty at menn over hele verden sukke over. Sjekk ut Petersons enkel øvelse som du kan gjøre hjemme uten rekvisitter.

Stå med føttene parallelt, armene i sidene. Ta et stort skritt bakover med venstre fot.

Slå så overkroppen står helt til venstre, og pivot begge føttene så din venstre fot peker fremover og høyre foten vender ut (hælen på venstre fot står vinkelrett mot høyre). Lavere hendene mot gulvet over venstre ben, være nøye med å holde venstre kne i tråd med venstre ankel. Pivot tilbake til sentrum og gjenta på motsatt ben. Gjør 12 til 15 repetisjoner, deretter skifte side. Gunnar viser oss også hans andre øvelser i denne videoen.

Donovan grønn

Grønn er trener for "Teen fitness" magazine, og han dukket opp på Oprah, The Dr. Oz show, Highway to Helse filmer og andre. Menn og kvinner overalt elsker hans no nonsense holdning til trening.

Stå med føttene fra hverandre litt bredere enn hoftene. Ta en manual i hver hånd, bøye albuene slik at hendene er nesten til ansiktet ditt. Gjøre grunnleggende knebøy mens du holder vekter, og hold ryggen rett og magen gjemt i. Det er viktig å opprettholde riktig kroppsstilling mens du gjør øvelsen, fordi hvis du ikke gjør det, vil en helt annen gruppe av muskler trekke alle vekten og baken vil føle noen effekt i det hele tatt. Se Donovans "Butt Blaster" trening videoen nedenfor for flere tips og øvelser.

Jackie Warner

Warner har sin egen TV-show dedikert til trening, hvor hun viser oss hvordan vi skal trene kjendis stil og få varme kropper på kort tid. I hennes show "Treningsøkt", viser hun oss en ballett bevegelse som heiser og toner backside, men også lår og kalver - den plie knebøy.

Dette krever en ytre rotasjon av hoftene, slik at du må stille inn avstanden mellom føttene i henhold til kroppens fleksibilitet. Føttene kan holdes sammen, eller fra hverandre så langt de vil gå samtidig som du kan gjøre øvelsen. Så begynn med føttene sammen. Rotere foten utover, slik at tærne peke til sidene. Hold ryggen rett og magen inn Sakte knebøy ned så langt du kan gå, og deretter komme tilbake opp, ryggen fortsatt rett. Ikke la dine hofter og rumpe gå tilbake og ut, siden dette vil redusere effekten. Mens du går ned, lårene gjøre alt arbeidet, men når du kommer opp igjen, er det baksiden av beina og baken som trekker vekten din. Når du er tilbake opp, klem din glutes sammen. Hvis du gjør øvelsen med føttene fra hverandre, sørg for at knærne alltid peker rett over tærne for å unngå å legge press på knærne. Du kan også gjøre 20 av disse med føttene sammen, og 20 med føttene fra hverandre. Se videoen for å se Jackie full body workout.

Ana caban

Den pilates guru viser oss hvordan du får en fast, oppkvikket rumpe på bare uker ved å følge hennes trening plan. Siden pilates er en full-body øvelse system som bruker en rekke maskiner og andre rekvisitter, vil du trenge en øvelse ball.

Ligg flatt på ryggen, med leggene og føttene på ballen, tærne peker opp, knærne rett. Hvil armene på gulvet vekk fra kroppen for å få stabilitet under treningen. Ved hjelp av dine magemuskler og rumpe, løfter hoftene opp fra gulvet slik at kroppen danner en rett linje. Ikke løft hoftene altfor høy for å unngå å legge for mye press på korsryggen. Skuldrene skal være på gulvet. Nå bruker føttene til å trekke ballen mot deg, til føttene berører baksiden av beina. Hold pusten i, så ruller ballen tilbake med føttene, exhaling. Gjenta 20-30 ganger, og sjekk ut videoen for mer rumpe toning pilates øvelser.

Craig balantyne

Denne kjendis trener har også jobbet med Megan Fox. Er det en trener i byen som denne jenta ikke gå til? Et par år tilbake, designet Craig et program som heter "Booty lift" for en klient, og disse øvelsene har blitt fitness must-haves.

Craig sverger ved den laterale utfall. Det er en enkel øvelse uten vekter eller andre rekvisitter, og du kan gjøre det hjemme. Hvis du ønsker å gjøre det hard-core, holder vekter i hendene under hele øvelsen, men det vil fungere helt fint uten dem, også.

Stå med føttene litt fra hverandre. Ta et stort skritt til siden med høyre fot, og senk kroppen i en huk posisjon, ryggen rett, venstre ben også rett. Gå tilbake til startposisjonen, så utfall med venstre fot til venstre side. Do minst 20 av disse til hver side. Lunges kan også gjøres til foran eller bak, hvis du ønsker å regne ut din hele ben og forskjellige muskelgrupper.

Michael george

George jobber med skuespillere som Megan Fox, Reese Witherspoon, Kate Hudson, Jennifer Garner, Julianne Moore og Meg Ryan. Disse er alle alvorlig varme damer i forskjellige aldre og kroppstyper, så George plan kan fungere for noen. Hvis du ønsker å gå ned i vekt, består hans diett og mosjon plan 1,200-1,600 kalorier om dagen, seks dager med kondisjonstrening og styrketrening, ikke hopper over frokost og spise seks små måltider om dagen.

"Du må holde kroppen drevet hele dagen. Ikke gå inn i diett-modus og sulte! Spis små måltider, mål for gode kalorier og mindre bearbeidet mat, og ikke hoppe på styrketrening. Det vil ikke bulk deg opp, vil det i stedet gjøre kroppen din fungerer som en ovn, brenne alt fettet samtidig bygge muskelmasse, "sier George.

Så, George ikke anbefale noen øvelse i særdeleshet. Da han jobbet med Megan Fox for sin rolle i Transformers-filmen, gjorde hun timer med cardio og syklet en stasjonær sykkel for miles og miles. Sørge for at dette kommer inn i fitness rutine slik at du vil bygge opp pulsen, utholdenhet og arbeide hele kroppen, inkludert booty.

Chris powell

Powell er godt kjent som "Extreme makeover: Vekttap edition" fitness guru. Han har jobbet med Hollywood royalty i mange år, og han deler sine tips og triks på sin nettside. Han har også et program som heter "Total Body Transformation", der han tar sikte på å vise folk hvordan de skal endre sin livsstil, spise-og mosjonsvaner. Powell vil ha oss til å lage og opprettholde sunne rutiner, men her vil vi bare takke for hans favoritt booty øvelse - den dype knebøy.

"For å maksimere stimulering av sete, må det press på hoften være under toppen av kneet ditt når du kommer til bunnen av bevegelsen.", Sier Powell.

Stå med knærne litt bøyd, føttene skulder bredde hverandre, og tærne pekende litt utover. Senk kroppen din så langt du kan ved å skyve hoftene frem og bøye knærne. Utvid armene frem som en motvekt. Trykk gjennom hælene tilbake til stående posisjon for å fullføre bevegelsen. Gjør 20-30 reps.

Rachel robinson

Du husker kanskje Rachel fra den virkelige verden show, der sparket hun både mannlige og kvinnelige konkurrentenes rumper. Dette på alvor fit dame viser oss hvordan du får en oppkvikket, hot rumpe med en enkel øvelse.

Få ned på gulvet, og ligger med ryggen rett, armene til sidene. Bøy knærne slik at føttene godt plantet på gulvet. Holde skulderbladene på gulvet, løft hoftene så høyt opp som de vil gå, og klem setemuskler sammen når du når maks høyde. Senk tilbake til startposisjon, og gjenta. Gjør minst 30 av disse en dag og du vil føle effekten i en uke!

Steve zim

Hollywood hottie Jessica Biel har rost Zim treningsøkt offentlig, sier at dette er programmet som hjalp henne få den kroppen hennes drømmer. Zim er en av de mest kjente Hollywood-trenere, og du kan finne mange tips og råd på sin nettside zimfit.com.

Du må gå på treningsstudio for denne. Ligge med ansiktet ned på benet vekt maskin, og plassere føttene under den delen som løfter vekter. Hold sider for balanse. Bøy knærne, slik at du har med vekten mot baken og ryggen. Gjør dette sakte, og senk den sakte tilbake til utgangsposisjonen. Dette vil løfte og tone baken, og også løse eventuelle bakbenet problemer som du måtte ha. Fungerer som en sjarm!

For flere tips om hvordan du får en kropp som er røde løperen klar, sjekk ut disse artiklene: Få en kropp som Rihanna, tone magen i tre enkle trinn og finn ut hvordan du kan få kjempebra fit armene.

Aktuelle artikler