Unnskyldninger, unnskyldninger, unnskyldninger! ta kontroll over livet ditt til å ha bedre resultater i gym

Den tøffeste er å gå inn i noens vakkert holdt hjem og møte sin out-of-form eier. Prioriteringer har slått gjennom årene for å tenke at huset vårt og våre eiendeler er viser hva folk hvem vi er.

Unnskyldninger, unnskyldninger, unnskyldninger! ta kontroll over livet ditt til å ha bedre resultater i gym

Ditt virkelige hjem er ikke noen leilighet eller hus, er det din kropp. Det er det eneste du vil eie for resten av livet ditt, og er det eneste som du virkelig kan ta vare på. Du har et valg enten å ta vare på deg selv eller å bare la tiden gå sin gang. Flertallet tar alternativ to.

Du kan være en del av mindretallet som tar seg tid til å se hva de spiser og finne tid til å trene hver uke. Den største tingen som setter mindretall hverandre er det faktum at de har kontroll over sitt liv ikke lage unnskyldninger.

Vanlige unnskyldninger

Alle, enten du er i flertall eller mindretall, har gjort unnskyldninger før etter noe i våre liv. De vanligste unnskyldninger når det gjelder å jobbe ut er:

  • Jeg har ikke tid
  • Jeg er for trøtt
  • Jeg er i dårlig humør
  • Jeg føler ikke at det
  • Jeg trenger å slappe av
  • Jeg skal starte på nytt neste uke
  • Jeg vil gjøre opp for det

Forstå dine unnskyldninger er nummer ett trinn til å ta kontroll over dem. Skriv ned dine mål for en, tre eller seks måneder og deretter skrive ned noen unnskyldninger som du vil bruke på en vanlig basis for alle aspekter av livet ditt. Sett stykke papir du har disse målene og unnskyldninger om på et sted som du vil se hver morgen. Lese over dem hver morgen og gjør et poeng å ikke la deg være føre på villspor av disse unnskyldninger. Kjenne unnskyldninger vil du bruke hver dag før du prøver å bruke dem vil hjelpe deg å ta kontroll over hver dag.

Når det gjelder å jobbe ut, har vi ikke alltid føler meg 100% hver dag, og det gjør det vanskeligere å gjøre det vi må gjøre i gym. Det kommer til å ta litt mer enn bare å kontrollere dine unnskyldninger, selv om bare ved å gjøre at du er mer motivert enn de fleste.

Motivasjon er ikke det samme som forpliktelse

Det neste trinnet er å forstå forskjellen mellom motivasjon og engasjement. Når flertallet snakk om å jobbe ut de vil si hvor motivasjonen er det som holder dem på sporet. Dette er ikke helt sant, vil motivasjonen holde deg på sporet for en bestemt dag, men engasjementet er det som holder deg gående i måneder eller år. For å gå ned i vekt eller få styrke du må være forpliktet til å oppnå dine mål, å bare gå til gym du må være motivert for det gitt dag.

Å være opptatt av er en mye tøffere ting å oppnå enn bare å få motivert.

Lytte til en bestemt sang eller se en video på YouTube kan få deg motivert til å gå på treningsstudio. Dette vil ikke hjelpe med ditt engasjement, og dette er grunnen til at målsetting og forstå dine unnskyldninger er så viktig. Når du har nådd det nivået hvor du er i kontroll over dine unnskyldninger, vil du fokusere mer på dine mål. Nummer én grunn folk flest slutte eller gi opp å gå til gym er fordi de ikke har nådd sine mål.

De aller fleste av dem ikke har engasjementet som er nødvendig for å nå sine mål.

Sett kortsiktige og langsiktige mål for hva du vil om det er i livet eller med din fysiske form. Dine kortsiktige mål vil være din motivasjon for hver ukes trening, vil dine langsiktige mål lede din forpliktelse til å oppnå det du virkelig ønsker. Vær så spesifikk som mulig når du setter dine mål.

Finn en trening som du liker og gjøre det et mål å fortsette arbeidet ut som den er uten å gjøre noen endringer. Hvor mye ønsker du å tape realistisk? Husk å miste ett pund per uke er opp i 80-100% spekter av mennesker i verden. De fleste mennesker mistet rundt en halv kilo i uken eller sjeldnere. Gjøre målene realistiske og ens som du forutse nå.

Aktuelle artikler