11 beste frisyrer for arbeid

Enhver kvinne trenger å ta hensyn til utseende hennes. Den big delen av det er hvordan din håret ser ut. Hvis du har problemer med å bestemme hvilke frisyre å bære for jobb i morgen, sjekk ut disse 11 beste hairstyles for arbeid.

Elleve beste frisyrer for arbeid

Husk at hvordan din håret ser forteller en mye om hva slags person du er. Dette er spesielt viktig når du velger en virksomhet frisyre. Disse stilene bringe suksess - prøve dem!

En. Flytt håret vekk fra ansiktet din

Uavhengig av lengde og generelle stilen av håret ditt, når det kommer til business hairstyles, er den viktigste regelen å aldri ha din håret faller over ansiktet ditt.

Dette betyr ikke at frynser frisyrer er uaktuelt, bare justere dem. Den pannelugg bør ikke komme over øyenbrynene. Hvis du har en lagdelt frisyre, pin de kortere deler eller stil dem med hårspray. Du bør aldri være i en situasjon å ha for å fidget med håret ditt eller for å vende din hodet for å få den håret ut av øynene dine.

Selv om dette kan høres ut som ordkløveri, hvis håret dekker noen del av ansiktet ditt kan du fremstå som en person som har noe å skjule. Dette er ikke en melding du vil sende i næringslivet. Ansiktet skal være synlig og åpen, fordi det er en kvalitet av en trygg profesjonell.

2. Den Mahmood er alltid et godt valg

Når du tenker for mye om din frisyre for arbeid, gå med en bun. Du kan aldri gå galt med det, det er en klassisk virksomhet utseende.

Noen kvinner tror at bun er for streng eller for kaldt. Det kan faktisk vises på den måten, men du kan mildne det i et par av måter; ikke gjør en fast bun, la en par av låser stikke ut fra den. Bare vær forsiktig med å krysse linjen mellom å ha en morsom frisyre og være slurvete.

Du kan også feste din bun med Bobby pinner med diskret ornamenter, ingenting er for stort eller for skinnende, Bobby pins med små blomster i samme farge som skjorta vil gjøre perfekt.

3. Og hva med hestehale?

En masse av folk tror at ponytails er egentlig ikke den beste hairstyle for arbeid, men jeg er ikke enig. Så lenge du ikke bare tie håret som du ville gjort hvis du går for et løp, kan en hestehale ser flott ut.

Jeg ville velge midterste ponytail, ikke for høyt eller for lavt. The høy hestehale er ganske mye en frisyre for små jenter mens den lav en ser ut som du ikke gjorde ønsker å bry deg med frisyre din i det hele tatt.

4. De vakre og litt glemt fletter

Hvorfor har ikke kvinner ha flettene lenger? De er en vakker frisyre og kan se svært profesjonell. Videre er de en måte bedre valg enn en hestehale hvis du ønsker din stil til å vare lenger uten hairsprays og geleer.

Det er så mange ulike flette stiler du kan prøve, mine personlige favoritter er nederlandsk flette og Fishbone. Du kan også lage en bun ut av ett eller flere fletter som alltid ser flott ut.

Bestem deg for en flette som en frisyre for jobben hver gang på en stund. Hvis du føler deg kreativ og ville liker å prøve noe nytt, sjekk ut denne Dreamweaver pyntebånd for noen flotte pyntebånd instruksjoner og interessante stiler.

5. Inverted hestehale

Når hestehale vil bare ikke gjøre, prøve invertert hestehale. Det er veldig lett å lage og det ser virkelig flott. Men du trenger å kjøpe dette verktøyet for å gjøre omvendt hestehale. Hvis du ikke finner det, kan du gjøre det selv. Bare ta en tykkere, men fleksibel wire og lage en løkke. Tvinn endene av kabelen rundt loop slik at du ikke har en sjanse til å skade deg selv med det.

Lag en løsere hestehale, slik at du kan sette inn verktøy mellom strikken og hodet. Nå dra i håret gjennom løkken av verktøyet og deretter trekk i verktøyet ned. Du vil i utgangspunktet trekke hele hestehale gjennom mellomrommet mellom hodet og strikken og skape en interessant og vakker frisyre. Du kan til og med gjøre det uten å invertere verktøy, selv om det er litt mer komplisert. Se instruksjonene på ekte enkel nettside.

6. Side ponytail

Gi en liten vri på hestehalen din. Prøv å lage en side ponytail for arbeidet ditt frisyre i morgen.

Den frisyre kan ikke bli enklere å lage virkelig. Du trenger bare å ta alt håret og knytte det på den ene siden, like under øret. Det er alt som er.

Selvfølgelig kan du legge mer inn i denne frisyre. Hvis du har litt ekstra tid kan du lage bølger på håret ditt og gjøre en bølget side hestehale. Det ser fantastisk ut. Hvis du er kledd i fringe, sette dem på samme side den ponytail er knyttet til. Påfør litt hårspray eller gel for å være sikker på at utkant holde seg på plass.

7. Innpakket hestehale

Det er en annen stor hestehale stil for arbeid. Jeg personlig elsker denne frisyre. Det ser flott ut, og du trenger noen få sekunder mer enn du trenger for å lage en vanlig hestehale.

Ta et tynt hår band og knyt en normal hverdag hestehale midt på hodet. Nå ta ett ett "tykk delen av håret din og vikle den rundt den hair band å skjule det Ta et par av bobby pins og pin denne delen av håret oppholdet nedenfor for den ponytail Voila -.. Det tok deg bare 5 minutter og det er utrolig.

8. Halvparten opp halvparten ned

Dette er enda en av mine favoritt frisyrer. Det kan være alt fra en hverdagslig stil til super fancy frisyre, avhengig av hva du gjør med det.

Den generelle regelen for å gjøre det veldig enkelt. Ta den øverste halvdelen av håret ditt og knytte det i en hestehale. La den nedre halvdelen henge løs. Det er det - du er ferdig.

For flere varianter kan du lage en flette eller en bolle av den øvre delen av håret. Du kan også gjøre curls eller bølger. Jeg elsker å gjøre dette frisyre som følger - begynner jeg som om jeg ville lage en fransk flette og jeg flette bare et par seksjoner fra sidene. Jeg fortsetter å pyntebånd den håret helt til slutten, men ikke å legge til flere seksjoner. Denne man ser alltid stor.

9. Den franske roll

Den franske roll eller fransk vri er en veldig klassisk og sofistikert frisyre vi mest sannsynlig se på bruder. Det gjør også en av de beste frisyrer for arbeid - spesielt kombinert med en streng kleskode.

Det har en ulempe skjønt - det er litt vanskeligere å lage og man trenger mer tid til det. Dessuten er det lettere å gjøre det på kortere enn på lengre hår.

Samle håret i en hestehale på nakken din. Ikke bind det. Ta den hestehale og vri den rundt og oppover. Hold rullen med én hånd og pin den med Bobby pinner med den andre. Spray noen løse ender med hårspray eller feste dem med Bobby pinner også. Du kan også gjøre din franske roll fra topp til bunn. Samle håret på toppen av hodet ditt og pin den på nakken. Sjekk ut denne videoen for instruksjoner.

10. Prøve hår pinner

Hair pinner kan være et svært nyttig verktøy når det gjelder å ta flotte frisyrer i en sinnsykt liten tid. De ligner spisepinner, de er vanligvis laget med små ornamenter på toppen og når du lære hvordan du bruker dem, vil du aldri sette dem bort.

Hvis du ikke har hår pinner i hjemmet ditt du kan øve å lage frisyrer med enkle blyanter. Det finnes mange varianter, men bun er trolig den enkleste. Samle din håret i en lav hestehale. Ta pinnen og hold den ved den hodet i din høyre hånd. Sett det under hestehale og begynne å vri. Hvor mange vendinger du gjør avhenger av lengden på håret ditt. Pin gjennom bun fra topp til bunn, og du får en flott frisyre for arbeid i løpet av minutter.

Du kan også enkelt lage en fransk roll med et hår pinne. Finne ut hvordan på denne videoen.

11. EZ kam

Dette er en liten dings som vil gjøre håret ditt ser perfekt hver dag. Den er egnet for korte, lange og mellomlange frisyrer, for rett og krøllete hår også. Det heter den EZ kam.

Du har kanskje sett denne på TV og tenkte at det aldri ville fungere på den måten. Å fortelle deg sannheten, er det ikke like holdbart som den kommersielle ville du mener, men ja - du kan gjøre noen vakre frisyrer med det. Fra hestehale, til boller, fransk vri og halvparten opp halvparten ned frisyrer i løpet av minutter. Du kan bestille din EZ kam fra Amazon og se videoen for instruksjoner for å gjøre en masse forskjellige frisyrer.

Så, nå har du dem - 11 beste frisyrer for arbeid. Det er de som er laget lett og de som krever mer tid og dyktighet. Ikke bekymre deg hvis du ikke lykkes i å gjøre den franske roll eller noen form for frisyre med hår pinner på først. Du vil få det.

Hvilken du velger for jobb i morgen?

Aktuelle artikler