3 måter å holde håret rett lenger

Slåss med håret ditt? Prøver å holde det rett lenger, men det bare ikke høre på deg? Fuktighet, damp, regn, svette, vind, tåke... Dette er bare noen av de naturlige fiender av rett hår. Hvis du har problemer med å opprettholde det glatt, silkeaktig look der du investert tid og penger, presenterer vi deg tre måter å holde håret rett lenger. Nå kan du danse hele natten i din favoritt dampende klubb uten å bruke et sekund bekymringsfullt hvis du vil se ut som Frankensteins brud ønsker å være.

3 måter å holde håret rett lenger

En. Vask håret med rettetang shampoo

Bruk masse balsam og gjenta prosessen to ganger for å holde håret mykt og håndterlig, må du bruke produkter spesielt utviklet for det. Ikke gå gjerrig, bruker mye balsam, gjelde fra rot til slutten av håret og la stå i 15-20 minutter for å suge opp alle sunne ingredienser. Speaking of, ALDRI kjøpe et produkt som inneholder alkohol. Håndkle tørt etter skylling og du er klar for neste steg.

2. Bruk varme beskytte serum

Dette er viktig av flere grunner. For det første vil det forsvare tynn sårbare hår fra invasive varme som kan og vil skade det ellers. Dernest vil det i tillegg myke opp håret og gjøre det mer håndterlig når føner eller stryke den, avhengig av hva du liker. For det tredje, og viktigst, inneholder varme beskytte serum elementer som trekker fuktighet fra enkelt hår, og derfor bør hindre curling. Spray det over håndkle tørket hår fra 10 inches avstand.

3. Tørre nedover

Bøye seg og la håret falle over hodet. Tørke effektivt fra rot til bunnen, slik ender våt slik at de kan veie håret ned når du er ferdig. Bruk jern - bare hvis nødvendig - å rett opp de rampete ender. Bruk naturlig børste gjennom hele prosessen for den ikke produserer elektrisitet. Pensle det jevnt og avslutte den med litt lett styling produkt. Vi anbefaler på det sterkeste anti-frizz serum.

Som du kan se, er det ingen hemmelighet til det, å finne riktig produkt er viktig å holde håret silkemykt og håndterlig. Eksperimentere, prøve forskjellige merker og alltid lese integrities. Kombiner dem og endre i hvert halvår. Fuktighet er stikkordet så alltid holde en flaske spray balsam i vesken. Håper dette hjalp. Lykke til jenter!

Aktuelle artikler