4 naturlige hår conditioner oppskrifter

Hver jente vet at hårbalsam er den viktigste ingrediensen for å ha vakkert hår. Men conditioners vi kjøper fra butikken noen ganger ikke oppfylle våre behov. Det er der hjemmelagde naturlige balsam komme til unnsetning.

4 naturlige hår conditioner oppskrifter

Det er et stort antall hjemmelagde balsam du kan gjøre. Så lenge du bruker ferske råvarer, vil du sikkert få et bedre resultat enn med de fra butikken. Jeg gir deg fire av mine favoritt naturlig hår tilstand oppskrifter.

En. Den stinkende en

Stinky - Ja, effektive - mer enn bare. Denne oppskriften ble gitt til meg av en venn fra college. Det er mer av et hår maske enn hårbalsam, men det er utrolig. Jeg må fortelle deg at det er veldig vanskelig å vaske det ut av håret ditt, men resultatene er fantastisk. Det gjør stinker, fordi det er fiskeolje inne, men det er veldig effektivt. Jeg vil spesielt anbefale det for damer som farge håret.

Ta 2 eggeplommer, 1 kopp rømme, en halv kopp med olivenolje, en halv kopp av fiskeolje og en halv pakke med panthenol krem. Bland alt sammen og smøre over håret ditt. Hold i minst to timer, best over natten. Vask håret grundig med sjampo og varmt vann og nyte silkiness denne pakken bringer.

2. Avocado hårbalsam

Det er allment kjent at avocado er en av de beste tingene for skinnende og sunt hår. Bland den med kokosmelk og olivenolje, og du får en perfekt hår conditioner.

Ta en moden avokado og mos den i lime. Sakte begynne å legge kokosmelk og olivenolje. Blandingen skal være relativt tykk - prøve å etterligne tykkelsen på en butikk kjøpte hårbalsam. Bland alt godt og hell i glass flaske. Oppbevares i kjøleskap og bruke hver gang du vasker håret.

3. For flokete hår

Dette bestemte naturlige hårbalsam sies å ha fantastiske resultater når det gjelder å untangling håret. Det anbefales for jenter med krøller og for alle dem som har hår floker lett.

For å gjøre dette balsam du trenger: 1 moden avocado, en halv kopp shea smør, en halv kopp med olivenolje og tre spiseskjeer av eple cider eddik. Mos avocado og bland den med shea smør til du får en homogen masse. Legg olivenolje og eple cider eddik og bland godt. Oppbevares i kjøleskap mellom bruker.

4. For hårtap forebygging

Jeg har fått denne naturlige hårbalsam oppskrift fra en jente som hevdet at hun har løst alle sine problemer med hårtap etter at hun har begynt å bruke dette. Det er verdt å prøve.

Bland 1 kopp yoghurt med ½ kopp honning, 1/3 kopp eple cider eddik, 1/3 kopp olivenolje og 2 moste modne bananer. Du kan også bruke banan babymat, men frisk bananer fungere bedre. Påfør enten som et hår maske og holde på håret ditt så lenge du kan (best over natten) eller som en balsam hver gang du vasker håret. Resultatet er ren, skinnende og mykt hår med mindre Shedding.

Jeg har alltid foretrekker naturlige balsam til de som kjøpte fra en butikk. Jeg vet de ikke inneholder noe annet enn ferske økologiske ingredienser, og de gir bedre resultater. Prøv dem, men husk at du kan reagere på dem, samt de fra en butikk. Forsøk alltid bare litt for å se hvordan huden reagerer, før du prøver å bruke dem regelmessig. Hvilken som fungerer best for deg?

Aktuelle artikler