5 raske og fabelaktig hestehale stiler

Det er tidløs, allsidig og dekker alt fra en enkel dagtid til et rødt teppe klar utseende. Her er fem raske, morsom og fantastisk hestehale stiler du vil elske, og mange kjendiser allerede gjør.

5 raske og fabelaktig hestehale stiler

En hestehale er en sikker-shot alternativ for en no-stress-bound-til-imponere frisyre.
Mange celeb frisører og deres kunder er store fans, og vi er ikke overrasket over en bit!

Det er et alternativ du kan velge mellom for ganske mye hver anledning, fra en uformell ettermiddag spasertur rundt i byen til en glamorøs arrangement hvor du planlegger å snu noen hoder.

Vi har snevret ned listen til fem perfekte hestehale alternativer for å svare på dine hairstyling dilemma.

En. Curly side hestehale

Curly Side hestehale (via www.hairstylestars.com)

Kjendiser som elsker og bære denne frisyre: Eva Longoria, Lauren Conrad, Rachel McAdams og mange flere

Anken: Bortsett fra å være enkle å lage, utstråler dette hestehale style en romantisk ennå trykkende stemning. Ingen lurer på hvorfor kjendiser kan ikke få nok av denne looken.

Hvordan gjøre det: Etter en utblåsning, børste håret til den ene siden og bind den i en lav hestehale med en strikk. Så et lite hårstrå, vikle den rundt bandet til å dekke det, og fest den med en pinne.

Hvis du har smellene, er det beste alternativet å børste dem til side av hestehale.

Neste, brann opp krølltang og lage løse bølger, prøver å holde dem som selv i størrelse som mulig. Avhengig av hårlengde, sørge for at hestehale hviler på skulderen din og velge utseende med et tynt lag med hårspray. Nå, gå ut og imponere!

2. Lav vri hestehale

Lav Twist hestehale (via www.chiiron4u.com)

Kjendiser som elsker og bære denne frisyre: Blake Lively, Giuliana Rancic, Rose Byrne og mange flere

Anken: Enkel, sexy, men det er en vri! Dette hestehale alternativet er super spesiell fordi du kan helt gjøre den til din egen. Det handler om å være unik... en hestehale av gangen.

Hvordan gjøre det: Bind håret opp i en lav hestehale, rett over nakken din. Nå har du muligheten til å sikre håret i midten eller, hvis du ønsker, kan du velge side feid se igjen. Dekke strikken ved å pakke en strand av håret rundt det.

Fest den med pinner, som er nødvendig. Du kan velge å slanke den øverste delen av håret ditt, eller, litt erte toppen, hvis du finner ut at passer til din ansiktsform, eller rett og slett liker det bedre på den måten.

Spritz på en spray-on texturizer til hestehale for å skape en matt, rotete tekstur og fullføre utseendet med hårspray. Ferdig og ferdig!

3. Den delvise hestehale

Kjendiser som elsker og bære denne frisyre: Charlize Theron, Erika Christensen, Renee Zellweger og mange flere

Anken: Dette ser skaper en svak illusjon at håret er lengre enn den faktisk er. Dessuten er innsatsen nivå minimal og komfort og wow nivåer kan være ganske imponerende. Du gjør regnestykket.

Hvordan gjøre det: Pensle sidene og toppen av håret til baksiden, og samtidig la den bakre delen av den løs og falle ned. Du kan velge å sikre samlet håret slik du vil, enten med en elastisk, en bedazzled klipp eller flere bobby-pins. Helt opp til deg. Hvis du føler behov, angi stilen med et tynt lag med hårspray. Finito!

4. Band eller skjerf støttet hestehale

Band eller skjerf Støttet hestehale (via hairstylelounge.sheknows.com)

Kjendiser som elsker og bære denne frisyre: Jennifer Lopez, Mila Kunis, January Jones og mange flere

Anken: En ting å være oppmerksom på med dette alternativet er å nøye blande frisyre med antrekket ditt. Bortsett fra det, kan du gjøre den til din egen og nyte bølge av komplimenter du er i ferd med å få på hvert hjørne.

Hvordan gjøre det: kle opp denne hestehale stil med en bred eller tynn hodebånd, eller din favoritt fargerike silkeskjerf. Stilen av hestehale i seg selv er helt opp til deg, enten du ønsker å vri det opp, lage noen løse krøller, sveiper den til siden eller la det henge i ryggen.

Fest skjerf med noen pinner hvis håret ditt er fint, å holde ting på plass.
Denne stilen må bæres med en fin lys, oppløftende smil!

5. Funky hestehale

Kjendiser som elsker og bære denne frisyre: Gwen Stafani, Fergie, Demi Lovato og ja, mange, mange flere

Anken: For mange til å liste. Beste: Det er gøy!

Hvordan gjøre det: Den absolutt beste måten å gå om å skape denne looken er å la fantasien løpe løpsk (opp til din egen komfort nivå, selvfølgelig), og gå med det. Poenget er å gå ut av boksen og lage en hestehale som sier, "dette er min funky hestehale stil, ja, det ser litt skrullete, men jeg elsker det og eier det!" Lek litt med pinner, spike det opp litt, legge til egne bluss og holde det lett og gøy!

Aktuelle artikler