7 tips om vedlikehold krøllete hår

Selv når du følger regler og lindre håret fra stress for å dø, blåse tørking, eller legge for mye produkter i det, det kan fortsatt være tørr, svak og uten volum. Denne typen håret er tørt av natur, og det er vanskelig å holde den myk og fuktig. Så, her du går - noen grunnleggende regler for å opprettholde og gjøre krøllene ser vakker.

7 tips om vedlikehold krøllete hår

Først, se etter produkter som er beregnet for krøllete hår.

Nå er det mange av disse produktene, så du må finne akkurat den rette, den som vil gjøre mest godt for håret ditt.

Det kan være en god ide å bruke sjampo og balsam fra samme merke, fordi de utfyller hverandre godt, men det finnes ingen generelle regler her, må du finne ut hva som fungerer best for deg.

Etter å kjøpe de aktuelle produktene, har vi noen tips for å opprettholde din krøllete hår:

  1. Krøllete hår bør kuttes oftere, for å se mer sunn og frodig.
  2. Hvis håret ditt er for tett, bør du ha din frisør kutte noen lag i det å gi den mer form.
  3. Før du vasker håret ditt, må du huske å gre ut de sammenfiltrede deler.
  4. Ikke glem å gre den ut etterpå også, mens det fortsatt er vått, muligens med en pensel som har bred linjeavstand bust.
  5. Ikke vask håret hver dag. Du tror kanskje det er bra for håret ditt, men når du vasker det hver dag, du stripping det av sin naturlige oljer, og den blir tørr.
  6. Bøye seg ned slik at håret faller nedover, og tørk den med en hårføner, fra rot til tupp for å få større volum.
  7. Skum og geleer er stor for krøller. Med dem de er godt definert og vakkert. Være forsiktig med å overdrive det med å sette disse slags produkter på håret ditt, fordi det kan gi håret som stiv, skarp følelse.

Det ville være best å la det tørke naturlig, men hvis du er i rush og du ikke har tid til å vente, trenger du egentlig ikke har et valg.

Så bruke tørketrommel, men prøv å unngå det som kommer i nær kontakt med håret ditt, slik at du ikke skader den.

Hvis riktig vedlikeholdt, og hvis de er sunne og definert, krøller alltid se vakre og attraktive. Fordelen er at du alltid har en interessant og god frisyre for enhver anledning, uten å måtte bruke timer og timer hos frisøren.

Aktuelle artikler