Hvordan å farge håret hjemme

Du har alltid tenkt at bare profesjonelle frisører kan farge håret, og du har aldri prøvd å gjøre det selv? Du er sikkert redd for at hvis du prøver å bruke en hårfarge, vil du bare gjøre en stor rot og ende opp med en fryktelig farge, eller ser ut som en sebra. Det er ingenting å bekymre seg for! Bare følg instruksjonene nedenfor, og du vil lære å farge håret hjemme i en helt trygg og tilfredsstillende måte.

Hvordan å farge håret hjemme

Pre-døende tips

Femten dager før døende håret, bruke et par dype condition behandlinger for fuktighet og mykgjør håret. Hvis håret ditt er tørt, skadet og utsatt for brekkasje, vil det ikke absorbere fargen godt, og du vil ende opp med striper og flekker av ulike fargetoner.

Håret kan bli porøs over tid, på grunn av ulike skadelige faktorer, som for eksempel aggressive sjampo og blow-tørketrommel. En god hår pack og en dyp condition behandling vil lukke og jevne ut disse porene og la fargen å absorbere riktig og vises selv.

Ikke vaske og shampoo håret i minst én dag før farging. Din naturlige oljer vil beskytte håret neglebåndene, og hodebunnen fra skade, og irritasjon som kan oppstå under dødsprosessen.

Hårfarge triks og teknikker

Hvis du aldri har farget håret før, eller hvis du bruker en ny hårfarge, alltid gjøre en 48 timers hudtest, fordi i noen tilfeller kan det føre til allergiske reaksjoner.

La oss fortsette med å dø nå. Bare følg disse enkle instruksjonene og du vil oppnå en perfekt farge.

Instruksjoner:

  • Påfør et tynt lag vaselin på pannen sammen hårfestet ditt, på ørene, og på baksiden av nakken din. Dette vil beskytte huden mot fargestoff flekker, siden vaselin ikke absorberer farge.
  • For å beskytte hendene, bruke plasthansker og mikse farge i henhold til instruksjonene skrevet på boksen.
  • Bruk en kam for å dele håret inn i fire seksjoner: fra nakken din mot midten av pannen og fra det ene øret til en annen. Vri og klipp hver del.
  • Color hver kvadrant for seg, fra nakke av halsen og flytting fremover. Løsne håret i seksjonen du starter fra. Bruk tynn pensel som kommer sammen med fargestoff og påfør fargen først til røttene, og deretter spre det nedover, slik at dette dekker hele lengden på håret. Bruk hansker for å fordele fargen jevnt, over hver strand av håret ditt. Når du er ferdig, hvis håret er langt, trekk den opp og fest med et klipp.
  • Sette en liten mengde av farger på en ren mascara tryllestav eller, på en liten og myk tannbørste og forsiktig bruke den over tynt hår på nakke av halsen og håret linje.
  • Starter tidtakeren og la fargen på i den perioden som er angitt på esken. Dette vil tillate at pigmentet for å absorbere godt til håret. Hvis du skyller den av for tidlig, vil fargen ikke utvikle seg godt, og hvis du lar den stå for lenge vil det bli veldig sterk og for intens.

Etter fargelegging råder

  • Når timeren ringer, skylle håret med kaldt vann. Hårfibrene åpne opp under dødsprosessen og kjølig vann vil tillate dem å lukke og bevare fargen.
  • Instruksjonene er skrevet på boksen skal fortelle deg om å shampoo håret eller ikke. Men hvis fargen er semi-permanent, må du ikke bruke sjampo, men bruke en god balsam for farget hår. Hvis fargen er permanent, kan du bruke en farge-safe sjampo og la conditioner på i 5 minutter, for å hindre at håret tørker ut.
  • Ikke vask håret eller bruke sjampo igjen i minst tre dager, slik at fargen til å absorbere riktig.

Prøv å følge instruksjonene som er beskrevet ovenfor, og du vil oppnå en perfekt hårfarge! Gi oss beskjed! Har du noen andre tips for å foreslå? Del dem med oss.

Aktuelle artikler