Hvordan: enkel stor nederlandsk bang flette

Husker du Rihannas frisyre for 2011 Met Gala, det vakre flette som innrammet ansiktet og gikk ned til midjen hennes? Hvis du ønsker å prøve det ut selv, er du på rett sted!

Hvordan: enkel stor nederlandsk bang flette

Første første: for denne stilen må du mestre kunsten å pyntebånd. Det er ikke vanskelig, men øvelse gjør mester. Og du vil ikke angre på det, fordi flettene lar deg improvisasjon, har du plass til å leke, kombinere, oppfinne, overdriver, eller bare være deg selv. Og bonusen er at dine venninner vil elske deg!

Så, i dag vi gjør en nederlandsk flette, som er det motsatte av fransk flette. Det er som den fransk flette vrengt, noe som betyr at du pyntebånd side strand (venstre eller høyre) under midten strand, i stedet for over. Du ønsker kanskje å prøve ut dette ved å lage en vanlig flette før du prøver en nederlandsk flette. Etter å ha praktisert, samle disse få grunnleggende verktøy, og vi kan starte.

Enkel Large nederlandske Bang Braid (via www.networkpanda.com)

Verktøy:

  • en hårbørste
  • elastiske bånd
  • Bobby pins
  • en hårspenner
  • hårspray

Hva gjør jeg?

Trinn 1

Det vil være lettere å gjøre denne stilen hvis håret ikke er nyvasket (dette gjelder for, ganske mye, alle stiler med fletter). Børst ut håret for å fjerne eventuelle knop.

Trinn 2

Lag en dyp side del. Denne stilen vil holde smell selv om de er korte. Hvis du ikke vil at alle dine hår i flette, kan du dele den med klippet, noe som vil gjøre pyntebånd enklere

Trinn 3

Ta den lille delen av håret ved begynnelsen av side-delen, og deler den opp i tre. Begynn pyntebånd langs ansiktet ditt ved å sette inn side-tråder under midten strand. Hold legge deler av håret fra sidene som du flette sammen (som du gjør for den fransk flette).

Trinn 4

Når du er fornøyd med lengden på braid din fest den med elastisk. Du kan flette alt håret inn i en lang side flette. Du kan legge til en lang hestehale forlengelse og flette det hvis du vil ha en veldig, veldig lang flette. Det andre alternativet er å stoppe pyntebånd ved øret, sikkert med elastisk og Bobby pins, og la resten av håret ned.

Trinn 5

Hvis du bestemt deg for stilen din store nederlandske bang flette, nå er det tid for siste finpuss. Begynn forsiktig rykke sidene av flette slik at den ser større. Hvis du har en lagdelt kutt, kan hårstrå begynner å komme ut, men ikke bekymre deg, kan du fikse det med hårspray og Bobby pinner.

Trinn 7

Spray litt hårspray på hårbørsten og jevne ut frizz. Bobby pin trådene som kom ut av flette.

Hvordan å bære denne stilen?

Denne stilen er ganske allsidig og har en bohemsk stemning. Det kan hjelpe deg å holde håret ut av ansiktet ditt, spesielt hvis du er i ferd med å vokse ut smell. Så selv om det tar litt tid og dyktighet å gjøre, er det egnet for hver dag.

Men det kan være en svært glamorøs look med en liten overdrivelse i enkelte elementer. Bare spør Rihanna med sin flammende rød, super lang flette. Pare den med like glamorøse antrekk, og være belle av ballen.

Og ikke bekymre deg hvis du ikke gjør det på første forsøk, prøv det ut et par ganger, og hvis du mister tålmodighet kan du alltid be en venn til å hjelpe deg. Men tro meg det vil være verdt all den trening og innsats når du blir en pyntebånd mester.

Aktuelle artikler