Hvordan ha håret som Kim Kardashian i 11 enkle trinn

La oss innrømme det. Alle ønsker å ha Kim Kardashian vakre, skinnende og bølgete hår. Hennes luksuriøst tykt og skinnende hår er trolig regnes som en av de vakreste frisyrer av Hollywood.

Hvordan ha håret som Kim Kardashian i 11 enkle trinn

Hvis drømmen er å se ut som henne, bare lese opplæringen nedenfor, og du vil lære hvordan å ha håret som Kim Kardashian i noen få enkle og enkle trinn.

Trinn 1

For å få en frisyre som Kim Kardashian, vil du først få et hår trim og fjerne ¼ tomme av hår. Kutte av splitt og blindveier vil gjøre håret ditt ser sunnere og mer glansfullt, samt lettere å kontrollere og stil.

Du kan også være lurt å vurdere å dø håret samme brun-svart nyanse som Kim har. Du kan rådføre deg med frisøren om riktig nyanse og rett hår-dye merkevare.

Trinn 2

Når du vasker håret bør du bruke Volumizing sjampo og balsam som ikke inneholder olje eller silikon, da disse ingrediensene vil bare tynge håret ditt, i stedet for å forlate den lys, glatt og lett å style.

Trinn 3

Alltid bruke en fuktighetsgivende leave-in produkt på håret før føner det. Det vil legge mer glatthet, glans og volum til håret ditt.

Trinn 4

Når du er ferdig med å vaske og bruke den leave-in produkt, bør du bøye hodet mot bakken, og føne håret opp ned på middels varme, ved hjelp av en stor rund børste. Dette vil gi håret ekstra fylde, og legge mer volum til røttene.

Trinn 5

Hvis håret ditt ikke er lang nok, kan det være lurt å klippe i noen utvidelser for å legge til at ekstra fylde og lengde til håret ditt, og at det ser ut som Kim Kardashian.

Trinn 6

Det neste trinnet er å krølle håret, for å skape Kims dype og løse bølger.

Først, ta på litt varme protectant over hele håret, fra rot til tips, for å beskytte håret fra å bli brent og skadet av krølltang.

Kim Kardashian (via accesstothegoodlife.blogspot.com)

Trinn 7

Nå bruker en kam for å dele håret i to like store deler: fra midten av hodet mot nakken din. Del hver halvdel i mindre deler, og vri og klipp hver del.

Trinn 8

Ta en to tommers krølltang og vikle håret rundt fat, fra røttene av håret ditt. Krølle hver del av håret ditt i retning vekk fra ansiktet.

Trinn 9

Når du er ferdig med å krølle opp håret ditt, må du skille krøllene med fingrene og børste håret lett å løsne krøllene og skape bølger.

Trinn 10

Hvis du har smell, holde dem side feid eller midtskill.

Trinn 11

Bruk en liten mengde glans serum for å gi håret en glitrende glød, og avslutt med en lys tåke av hårspray for å holde bølgene på plass hele dagen lang.

Det er alt! Hvis du følger trinnene som er beskrevet ovenfor, vil du sikkert klarer å style håret ditt akkurat som Kim Kardashian gjør. La oss beskjed og kan du dele dine erfaringer med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor.

Aktuelle artikler