Hvordan: opp ned fransk flette bun

Her er en enkel frisyre som vil holde håret på plass, og gjør at du ser like stilig og elegant, selv på varmeste sommerdager (eller for en elegant vinter partiet).

Hvordan: opp ned fransk flette bun

Jeg antar at alt du kan tenke på i disse lange sommerdager er hvordan å holde håret av i nakke og skuldre, men du er sannsynligvis lei av den vanlige hestehalen, og topp knute frisyrer. Så, her er et forslag, kan du prøve en stil som kombinerer dine to favoritter, en fransk flette, og en ballerina bun. Og ja, nå kan du se interessant og polert selv i de tropiske temperaturer.

For å gjøre Upside Down franske Braid Bun kan det være lurt å verve en hjelp av en venn som er dyktig i fransk flette, og det vil være morsomt. Men med noen grunnleggende hairstyling verktøy, og litt kunnskap i vitenskapen om pyntebånd, kan du gjøre det på egen hånd. Bare følg disse enkle trinnene.

Verktøy:

  • en børste
  • elastiske bånd
  • Bobby pins
  • bun roll, mousse og hårspray (valgfritt)

Tips: Husk at håret blir lettere å jobbe med hvis det ikke er nyvasket.

Trinn 1

Start med å forsiktig børste håret for å fjerne eventuelle knop. Som du sikkert allerede godt kjent med hva håret ditt behov, er dette den beste tiden for å bruke vanlige hairstyling produkter (som mousse). Også, hvis du vil, kan du forsiktig erte håret på toppen av hodet ditt for å legge til volum.

Trinn 2

Upside Down fransk Braid Bun (via blog.flauntme.com)

På dette punktet bør du dele håret ved å gjøre en del fra venstre øre over kronen av hodet ditt, til høyre øre. Fest den øverste delen av håret med en klipp og dette bør gjøre pyntebånd den nedre halvdelen enklere.

Trinn 3

Trinn 3 (via www.bforbel.com)

Vend hodet opp ned, og deretter forsiktig børste håret igjen. Start fransk flette på nakken din, og flette hele veien til kronen av hodet ditt. Deretter fester håret med en strikk, og la hestehale gratis.

Trinn 4

Fjern klipp fra den øverste delen av håret ditt. Knyt hår og hestehale igjen fra flette sammen i en høy hestehale.

Trinn 5

Upside Down fransk Braid Bun (via weddinginrhodeisland.com)

Nå kan du lage en bun. For dette kan du bruke en bun roll. Skyv den over hestehalen din, ordne håret rundt det, og deretter forsiktig brette den under rullen, og fest med Bobby pinner.

Eller du kan gjøre det uten bun roll. Bare erte håret litt, så vri den (du kan også flette det hvis du vil), og deretter vikle den rundt strikken. Til slutt festes med Bobby pinner. Du kan la noen få tråder ut, hvis du vil, for en Messier utseende.

Trinn 6

Til slutt kan du spray litt hårspray på børsten, og jevne ut eventuelle frizz.

Det fine med Upside Down franske Braid Bun er at det er allsidig, og praktisk, som den er elegant. Du kan bruke det til stranden, til en fest, men også til kontoret. Du kan holde det glatt og elegant, eller la noen få tråder ut for en morsom, avslappet look. Uansett valg du gjør, kan du ikke gjøre en feil, og du vil definitivt bli lagt merke til uansett hvor du går. Bare gå videre og prøve det!

Aktuelle artikler