Korte hippie frisyrer

Hippie frisyrer har blitt stadig sin popularitet i de siste par årene. De er søte og morsomme, de vanligvis ikke ta mye av din tid og de fungerer perfekt på en uvasket hår. Finn ut mer om dem.

Korte hippie frisyrer

Hippie hairstyles er vanligvis forbeholdt jenter med middels eller langt hår. Likevel betyr det ikke at du ikke kan behandle deg selv med en hippie frisyre selv om du har kort hår. Jeg presenterer deg de kuleste korte hippie frisyrer.

En. Pannebåndet

Alle typer hår, vil alle farger og noen lengde umiddelbart bli en hippie frisyre med ett enkelt element. Du gjettet det - det er pannebåndet.

Pannebånd var mer enn bare populær på 1960-tallet. De var den uunngåelige tilbehør av alle hippie jente. De er den enkleste måten å gjøre din frisyre ser ut som en hippie frisyre i løpet av sekunder.

Velg pannebånd med jordfarger. Hippier var alle om naturen, så brunt, beige og grønt kan være de beste valgene for pannebånd farge. Det er til og med kommer til å bli bedre hvis du kan legge en stor blomst i blandingen. Pannebåndet bør plasseres slik at den går over pannen din.

2. Beach hippie

Jeg personlig tror at dette er en veldig romantisk og vakkert hår stil. Det ligne en hippie stil litt. Det er perfekt når håret er litt skitten og du ikke har tid til å vaske det.

Denne stilen ser best ut på jenter som har litt bølgete hår. Også trenger håret ditt til å være rett under ørene. Det ser enda bedre ut på et langt hår, men vi snakker korte hippie frisyrer her.

Du kommer til å trenge en krølltang og et par Bobby pinner for å lage denne frisyre. Lage bølger i håret og fest dem med litt hårspray. Rist håret for å gjøre det rotete. Ikke kjøre fingrene gjennom det, det er en sjanse du vil rette det ut på den måten. Ta en del av håret på hver side av ansiktet og trekke den tilbake. Ikke trekk til stramt, bør det ser rotete. Fest delene med Bobby pinner og du er ferdig. Vakker, ikke sant?

3. Psykedeliske bølger

Som jeg allerede har nevnt, var bølgete hår en stil av valget for hippie kvinner. Denne stilen er også stor når håret blir litt skitten, fordi det er mindre synlig på bølgete hår.

Den enkleste måten å gjøre hippie bølger er å flette håret og sove med fletter. Selvfølgelig er dette bare mulig hvis du har nok hår til å flette i første omgang. Igjen, det er best hvis håret ditt er egentlig ikke en gutteaktig hårklipp. Neste morgen bare unbraid håret, sikre bølger med litt hårspray og du er ferdig.

Hvis håret ditt er en gutteaktig haircut, kan du fortsatt gjøre små bølger. Ta en liten krølltang og vri en tommers deler av håret ditt. Husk, trenger det ikke å se ryddig. Tvert imot - den Messier jo bedre.

4. Tilbehør

Det er et par av tilbehør, i tillegg til den allerede nevnte hodebånd, kan det hjelpe deg å oppnå en hippie frisyre. Ingen av dem er dyre, har du sannsynligvis allerede har noen i ditt hjem, og frisyre tar bare et par minutter.

Hårnåler med store blomster vil alltid gjøre. Blomster var varemerke for hippier tross alt. Bare peke en bak øret, og du er godt å gå. Du kan også feste en frisk blomst bak øret og gå for den naturlige utseende.

Hvis blomstene er ikke ditt valg, ta en lys farget flytende skjerf og knyte den rundt hodet ditt. Hjemmelaget strikk caps er også en god idé.

Hippie frisyrer er veldig søte og kan gjøres på noen hår. Prøv en av disse stilene, og slipp den indre hippie i deg. Legg et par store solbriller, og et smil til ansiktet ditt, og du trenger ikke noe annet.

Aktuelle artikler