Nyeste og hotteste hårfarge trender

Finn ut hvilke hårfarge trender er fortsatt sterk, og hvilke nye er det hotteste for denne våren og sommeren!

Nyeste og hotteste hårfarge trender

Spille rundt med din hårfarge er gøy og kan gjøre en verden av forskjell for noens utseende.

En. Vokst ut røttene ser

Du har sett alle gjøre det siden i fjor - fra Sarah Jessica Parker til Jessica Biel, men vokst ut røtter utseende er fortsatt veldig populære og svært etterspurt i salonger, særlig når været blir varmere og alle går for den ettertraktede Søn kysset slags utseende.

Den vanskelige ting om denne trenden er at å få de resultatene du ønsker vanligvis er ikke så lett som vokser ut farget hår. Du må kanskje bruke litt mer og få en god colorist å gjøre det ser perfekt blanding ut fra dine mørkere røtter til de lettere endene, som noen av de berømte damene.

2. Varme toner

Alle kommer varmere for våren, spesielt brunetter. Jo varmere farger lyser virkelig hudfarge. Så, denne våren, handler det om de gylne undertoner og hint av karamell, kakao, sjokolade brun og lignende nyanser. Hva er bedre enn en subtil endring som kan gjøre en drastisk forskjell?

3. Dyp rød

Nyanser som burgunder, Crimson Red, kirsebær rød, og alle de dype, jordnære røde er mer naturlig utseende enn den brennende ett Rihanna var rock inntil nylig. At man er passé helt i disse dager. Så, toning det ned og gå for en mørkere nyanse av rødt er den beste veien å gå denne våren og sommeren.

4. Innslag av dristige farger

Dette er for alle de modige jenter der ute som ikke er redd for å rocke ut godteri farget hår, som Katy Perry, for eksempel. Hvis du ikke står opp for å gå for noe sånt som tyggegummi rosa hele veien, men ønsker å eksperimentere med dukker av farger, vil du bli glad for å høre dette.

Legge tilfeldige paneler av uvanlig farge til håret ditt, det kan være fullt synlig bare når du beveger deg, er stor i disse dager, når det kommer til hårfarge trender. Denne måten vil du være å gjøre noe som er dristig og annerledes, men egentlig ikke hyle, "Jeg er eksentriske!"

5. Høydepunkter

Den tykkere, jo bedre. Det er riktig, at ens kommer tilbake. Bare denne gangen, er det endelige målet ikke å få den stripete utseende, men å legge til dybde med to eller flere nyanser av høydepunktene brukes i ulike størrelser og plassert strategisk for å fremheve tekstur.

Aktuelle artikler