Topp 5 John Frieda hårprodukter

Profesjonell hårpleie hjemme? Du fikk det! Sjekk ut disse awesome John Frieda hårprodukter.

Topp 5 John Frieda hårprodukter

Den britisk-fødte, New York baserte kjendis frisør har vært å gjøre håret ser strålende i flere tiår, og hans hårpleie linjen er tilgjengelig i USA så vel som i mange andre land.

Fra hverdagens sjampo til nødreparasjoner, tilbyr John Frieda profesjonell kvalitet produkter som du enkelt kan bruke hjemme for å rengjøre, stil eller farge håret. Sjekk ut nettsiden der du kan fylle ut et detaljert quiz om håret ditt, slik at du kan finne det perfekte produktet combo som vil bidra til å gjøre håret ditt sunt og vakkert. Her gir vi deg våre personlige favoritter for hver farge.

Sheer blonde skinnende preg styrking sjampo

Flott for blondiner, både naturlig og farget! Optimalisert for daglig bruk, vil det gjøre håret ditt skinnende og innbydende å ta på. Kombiner med matchende balsam for å gi håret et løft av fuktighet og næring. Lukter himmelsk, også!

Full reparasjon perfekt ender tåke

Jeg vet ikke hva de legger i denne flasken, men det fungerer som magi! Egentlig gjør jeg - det er Inca InChI, en slags mikro-olje som var som usynlig superlim for mine flisete tupper (mellom trimmer), og ga avslutter en skinnende, myk finish. Det beskytter mot styling brudd og varme, og tåken tekstur er vektløs og absorberer raskt.

Gå blondere kontrollert lyn spray

Du trenger ikke å gå til salongen for å få høydepunkter gjort, bare bruke John Frieda Lightening spray! Det vil gi dine låser som perfekt, sol-kysset utseende. Den inneholder festing og condition ingredienser, og hydrogenperoksid, som kombineres med varmen fra tørketrommelen for å gi deg naturlige høydepunkter. Awesome for jenter som er allergisk mot hårfarge, og kan ikke få den fargen de ønsker ved å gå til salongen. Hvis du ønsker raske resultater, fungerer dette i 3-5 bruksområder!

Precision skum permanent farge i lysende naturlig svart

John Frieda lanserte sin første premie hårfarge i en revolusjonerende ikke-drypp skum formel. Lett å bruke hjemme - bare sette på hansker og massere det inn i håret og hodebunnen som du ville gjort mens sjamponering. Dette er en kjempeflott, rike nyanser av svart-brun som ikke vil gi din som unaturlig sort utseende. Det er 30 nyanser å velge fra. Dekker grått hår 100%, og fargen er strålende, langvarig og skinnende. Trenger tips om DIY fargestoffer? Klikk her!

Ultimate favoritt - hemmelige våpen feilfri etterbehandling creme

Min søster kjøpte dette, og vi begge sverger til det - og vi vanligvis ikke bruker de samme hårprodukter. Hun har herskeren rett hår som krever ingen styling overhodet, mens mine er bølgete, noen ganger krusete, og alltid tar 20 minutter med en børste og tørketrommel for å se halv anstendig.

Anvendt til hår, forvandler den hemmelige våpen Crème umiddelbart oppblåst, sprøtt hår inn i en glatt og skinnende do. Den jevner bort frynsete flisete tupper, gjenoppretter fuktighet og naturlige oljer, og gjør det ferdige frisyre utseende feilfritt. Påfør en ert størrelse porsjon, og ikke overdriv. Nå var jeg litt nølende til å bruke det, siden jeg vanligvis ikke bruker de etterbehandling produkter når jeg har blow-tørket håret mitt, fordi de noen ganger gjøre det klissete eller for stiv, men dette virket som magi! Den sis setter det på hennes rett hår, og det bidrar til å holde formen pent, så jeg vil anbefale dette for krøllete og rett-haired jenter. Hvis du trenger håret rette tips, sjekke disse ut.

Sammenlignet med andre profesjonelle stil linjer, er dette faktisk ganske rimelig. Sjampo gå for ca 10€ farge kits for ca 10€ og styling produkter vil sette deg tilbake 6-10 dollar, avhengig av hvor du kjøper. Har noen av dere damer prøvd det? Tanker, kommentarer, anbefalinger?

Aktuelle artikler