3 enkle måter å naturlig gjøre tennene hvitere

Alle drømmer om å ha perle-hvite tenner, uten flekker eller plakk. De fleste tror at tannleger og dyre tenner whiteners er den eneste måten å oppnå det. Feil! Hvis du ønsker å gjenopprette vakre og lyse smil, les nedenfor og oppdag tre fantastiske måter å naturlig gjøre tennene hvitere.

3 enkle måter å naturlig gjøre tennene hvitere

En. Baking soda er en veldig effektiv flekkfjerner

Natron, eller natriumbikarbonat, i et vannoppløselig mineral som finnes i naturlige kilder, samt fremstilt kunstig for ulike formål. Det er ofte lagt til kommersielt tilgjengelige tannkremer for å forbedre sine blekeeffekter.

Når det er oppløst i vann, frigir natron frie radikaler som penetrerer tannemaljen og endre beis molekyler fra mørkere til lysere.

Baking soda er derfor svært effektiv i å skrubbe vekk skjemmende plakk fra dental flater og fjerne flekker forårsaket av røyk, kaffe og andre faktorer. Det er en naturlig slipemiddel, langt mindre aggressive enn andre.

Veibeskrivelse:

  • Å gi tennene en hvitere utseende, bland en teskje natron med nok vann for å oppnå en kremet pasta. Bruk denne lim til å pusse tennene, og skyll og børste igjen med tannkrem.
  • Hell en liten mengde hydrogen peroxide inn en teskje natron for å danne en lime og forsiktig børste tennene med den. Du kan legge til en liten mengde av din vanlige tannkrem til denne blandingen for å forbedre smaken.

Forsiktig:

Puss tennene med natron bare en gang i uken, fordi overdreven bruk av natriumbikarbonat kan skade tannemaljen.

2. Jordbær er naturlige blekemidler

Spise så mange jordbær som du vil! De er gode allierte for å gjøre tennene hvitere og gi deg et lyst og vakkert smil.

Jordbær, som mange andre frukter, inneholder maleinsyre, et naturlig blekemiddel brukes i mange munnskyllevann, tannkrem og tenner Whitening produkter.

Maleinsyre er et krystallinsk, fargeløst stoff som har sammentrekkende egenskaper, svært nyttige i å løse flekker forårsaket av kaffe, vin og røyk. Det er en naturlig rensemiddel som fjerner tannoverflaten misfarging og reduserer synligheten av brune flekker.

Veibeskrivelse:

  • Bruk en gaffel til å mose to eller tre jordbær til en masse. Påfør jordbær masse på en myk tannbørste og spre den på tennene. La det bli fem minutter, og skyll. Du kan også pusse tennene med jordbær papirmasse i flere minutter før du bruker vanlig tannkrem.
  • Den andre måten å dra nytte av maleinsyre som finnes i jordbær er å kutte et jordbær i to, smør det på tennene for to eller tre minutter og skyll og børste med tannkrem.
  • For å oppnå større effekt, kan du legge en liten mengde natron i jordbær papirmasse.

Forsiktig:

Ikke påfør jordbær papirmasse på tennene dine mer enn en gang i uken, som for mye malelnsyre kan være skadelig for tannemaljen. Alltid pusse tennene etterpå, ved hjelp av vanlig tannkrem.

Jordbær inneholder også sukker, som du definitivt ikke bør la på tennene!

3. Crunchy frukt og grønnsaker er gode, ikke-skadelige slipemidler

Spis et eple om dagen, og du vil holde tannlegen borte. Rå og sprø frukt og grønnsaker er naturlige tannbørster som fungerer som rengjøringsmidler og flekkfjernere, uten å forårsake noen skade på tannemaljen.

Fersk sprø frukt og grønnsaker, som for eksempel epler, gulrøtter, selleri, streng bønner og blomkål inneholder cellulose og fiber, som fungerer som naturlige slipemidler som fjerner bakterier, fjerner siste misfarging, polish tenner og stimulere tannkjøttet. De øker også utgivelsen av spytt, som spyler bort skadelige matrester.

Hvis du har spist blåbær eller drakk kaffe, vin eller tranebær og drue juice, er det godt en vane å spise et eple umiddelbart etter.

Kort oppsummert, bør du knaske på fersk og sprø frukt og grønnsaker hver dag - det vil ikke bare gagne tennene dine, men din generelle helse også!

Konklusjon:

Baking soda, jordbær, crunchy frukt og grønnsaker! Har du noen gang selv trodde at slike enkle og naturlige rettsmidler skjule så mange kraftige effekter? Sjekk dem ut og forsikre deg selv! Hvis du kjenner noen andre måter å gjøre tennene hvitere naturlig, kan du dele dem nedenfor.

Aktuelle artikler