5 raske avspenningsteknikker for angst

Visste du at angst er langt den vanligste psykiske lidelsen i både USA og Europa? I moderne verden med hektisk liv, stress er altoverskyggende og det er dager da vi føler stresset ut mesteparten av tiden. Angst er bare en naturlig reaksjon på sterke og langvarige stressfaktorer.

5 raske avspenningsteknikker for angst

Se, er det ikke nødvendig å være engstelig for angst. Det er en vanlig plage i vår hektiske, travle virkeligheten så vi har ikke noe annet valg enn å være konstruktiv og finne måter å lindre den.

Legemidler er den enkleste løsningen, men ikke alle leger anbefaler dem. Tross alt, piller er ren kjemi med bivirkninger som er ganske enkelt et galt svar på problemet som kan løses med sunn livsstil og sinn makt.

Jeg føler meg engstelig under flyreiser, og når jeg selv utviklet et panikkanfall, men visste ikke engang hva det var. Jeg har bare lært om det senere fra en psykolog. Følgende tiden var jeg mentalt forberedt på at alternativet - og det bare ikke skje!

Når du ikke er på et fly, får jeg engstelig om dilemmaer og måtte bestemme noe viktig. Hva jeg fast bestemt skjønt, var ikke til å ta svært vanedannende piller i slike situasjoner, men å holde seg til disse naturlige avslapping teknikker for angst:

En. Snakk med noen nær

Dine familiemedlemmer og nærmeste venner trenger å vite om din angst. Hvordan ellers kunne de hjelpe deg, spesielt hvis de tilfeldigvis var der når panikk streik? Å ha et kjent skulder å legge hodet på og høre et par beroligende setninger vil slappe av deg umiddelbart.

Det samme gjelder for en telefonsamtale. Begynne å snakke med en tilgjengelig nær person, eller ringe dem, så snart angst symptomene starter. De er svært individuelt og det er over 100 av individuelle symptomer, så må du regne ut hvilke som gjelder for deg.

Ta hensyn til alt fra brystsmerter til stive muskler, nummenhet, prikking og overflødig svetting. Å ha en nær person ved vår side dreper følelsen av å være alene med de invaderende angst. Chatte med en venn om morsomme og positive ting vil holde fokus bort, avslappende deg og gjør angst vike.

2. Skriv det ned

Selv om du ikke føler for det, tidsskrift følelsene etter utbruddet av en engstelig episode, slik at du kan aktivere avspenningsteknikker for angst så snart du gjenkjenne tidlige symptomer. Bortsett fra dette umiddelbar fordel, bør du også skrive ned alle de følelser og tanker knyttet til problemet.

Gå over notatene etter en uke, eller når du føler deg sterk og kul nok for selv-analyse. Gjør deg klar til å bli overrasket, fordi vi har en tendens til å svare på våre egne spørsmål uvitende når vi betro i dagboken vår. Vanligvis vil skrivingen stave ut hva som virkelig plager deg dypt ned, forårsaker angst i første omgang. Dette er best mulig supplement til alle former for psykoterapi, fordi det bringer ut verdifull innsikt for deg og din terapeut, raskt kutte antall økter trengs.

Skriving er en effektiv avslapning aktivitet fordi du vil begynne å føle kontroll over tankene dine når du begynner sporing og verve dem som om det var din jobb, eller en vitenskap prosjektet.

3. Endre kosthold

Å ha en eneste frisk pære vil hjelpe deg å slappe av og lindre angst langt bedre enn en sjokolade bar. Takke de høye nivåer av kalium i dette fett og kolesterol gratis frukt.

En av de vanligste angst symptomer er suget etter søtsaker. Spise enkle sukkerarter løfter oss opp og gir trøst i utgangspunktet, men gjør oss mer deprimert og engstelig i det lange løp. For ikke å nevne økende vekt etter gjentatte nattlige sjokolade fester.
Den gode nyheten er, trenger du ikke å slutte å drikke alkohol og kaffe, bare begrense sitt inntak. En alkoholenhet med mye vann underveis vil ikke være skadelig for din tilstand, og det samme gjelder for inntil to kopper kaffe om dagen.

Den generelle regelen er å konsumere naturlig, ubehandlet hele mat, endre hovedsakelig protein og karbohydrat måltider. Noen av hvite-børsnoterte dagligvarer er: yoghurt, fersk fisk og sjømat, kokt eller grillet fjærfe, pærer, bananer, grønnsaker og rå nøtter.
Hva du bør holde deg unna er brus, pommes frites, chips, kaker og alt industrielt bearbeidet mat.

Som for drikkevarer, er min all-time favoritt stress og angst kjemper potion naturlig salvie infusjon. Bare helle en pose eller en teskje av løs tørket salvie urt med en kopp kokende vann, og la det trekke i 5 minutter bare. Sage er ikke bare anti-bakterielle, men meget dempende mens det ikke hemmer årvåkenhet. Nyt det en halvtime før du går til sengs om kvelden, eller før du går på jobb.

Innføre endringer i kostholdet gradvis. Noen forbedringer vil gjøre deg generelt mer avslappet og positive, ikke behov for ekstreme.

4. Puste øvelse

Når angst kryper opp og du opplever som irriterende og skremmende kortpustethet, ta et dypt åndedrag er et vanlig råd, men du vet altfor godt det er ikke nok.

Riktig dyp pusteteknikk er nøkkelen til rask avslapping. Slapp av i skuldrene og puster først. Bare da Pust sakte start fra magen som må gå ut. Ikke bruk kompliserte pustebevegelser, bare telle opp til fire da inhalering, gjøre en ekstra lang pause, og deretter telle igjen til fire. Telle er en stor velvære trigger fordi det bare lar deg være, kjører racing tanker unna.

5. Diverse daglige aktiviteter

Besatt om angst kommer du ingen vei. Nervesystemet ditt trenger avslapning, og for å gjøre dette skje, må du berike dine dager med nye, hyggelige aktiviteter hovedformålet som er å holde tankene opptatt, vekk fra angst-relaterte tanker. Hva kan utvikle seg fra pusteøvelser er meditasjon.

Den grunnleggende formen for meditasjon er å fokusere på en repeterende lyd eller geometrisk form med sikte på blank, klart sinn og avslappet kropp. Meditasjon er en hel annet emne, og det er best å finne en veileder for de første par timene. Singing rundt huset er en annen enkel og rask avspenningsteknikk.

Du kan også delta i et lokalt kor og møte nye venner der. Hvis sang er ikke noe for deg, bør du vurdere dans terapi eller ta opp leksjoner. Med fokus på tegning eller maleri i fremstillingen vil også holde tankene opptatt, slik at du avslappet i løpet av minutter.

Aktuelle artikler