6 metoder for herding influensa lett

Det er ingen medisiner som kan gjøre influensa forsvinne på et blunk. Men det finnes noen måter å øke hastigheten på utvinning tid og lindre disse miserable influensasymptomer, samtidig som du hjelper kroppen bekjempe viruset.

6 metoder for herding influensa lett

Les videre for å lære om metoder for herding influensa lett og styrke immunforsvaret naturlig. De vil føle deg bedre og hjelpe deg å komme tilbake på rett spor i en utrolig kort tid.

En. Øke immunsystem

Ta større mengder vitamin C og konsumere frukt og grønnsaker som inneholder det. Vitamin C øker antallet hvite blodlegemer, som hjelper kroppen bekjempe infeksjoner ved å produsere antistoffer som ødelegger virus.

Drikk te og ta kosttilskudd som inneholder naturlige immunsystem boosters, som sink, Echinacea, Camellia sinensis (grønn te), goldenseal eller Astragalus.

2. Drikk mer væske og varme drikker

Sørg for å øke væsker og drikke minst åtte glass vann om dagen. Feber kan føre til dehydrering og det er derfor viktig å hele tiden fylle tapt kroppsvæsker og elektrolytter.

Vann vil også holde luftveiene hydrert og hjelpe flytende slim og løsne slim, noe som gjør dem lettere å utvise.

Varme væsker er også svært nyttig i behandling av øvre luftveisinfeksjoner, som de avlaste nesetetthet og har beroligende effekt på betente slimhinner i nese og svelg.

  • Nippe varm kyllingsuppe. Det er en stor slim stimulerende og det har vist seg at det forbedrer funksjonen av cilia, de små hår-lignende projeksjoner som finnes i nese og lunger som beskytter kroppen mot fremmede bakterier og virus.
  • Forbered en infusjon ved å kombinere bringebær blader, lind blomstrer, vill merian og honning. Drikk det tre ganger om dagen.
  • Bland revet ingefær, kanel, cayenne pepper og ørsmå biter av sitronskall. La det småkoke i 20 minutter, la avkjøles og nippe hele dagen.
  • Utmerket Hjem rettsmidler for behandling av influensa lett er te laget med white willow, svart eldre, mjødurt, ingefær, catnip og boneset. De inneholder salicin, som er en naturlig aspirin.

3. Ta dampende dusjer

Puste varm fuktig luft lindrer nesetetthet og sooths sår hals. Det er en av de mest effektive metoder for herding influensa lett, så vel som en av de beste måter å behandle bronkitt uten antibiotika.

Varme dampende dusjer kan fungere som gode decongestants, ved å hjelpe åpne luftveiene og fukte slimhinnene. Kjør dem flere ganger om dagen og dra nytte av fordelene med peppermynte olje, ved å legge noen dråper av det til badevannet. Inhalerer dampen dypt.

4. Avlaste nesetetthet med salt og natron

Du kan kjøpe en neti pott og en ferdig saltoppløsning på et apotek eller forberede alt hjemme og gjøre det selv.

Saltvann irrigations er svært effektive naturlige rettsmidler for kondensering av slim og tilføre fuktighet til tørr neseslimhinnen. Kombinasjonen av salt og natron vil vaske bort irritanter, bakterier og virus partikler, samt lindre sinus problemer.

  • Løs opp ¼ ts salt og ¼ ts natron i en kopp lunken destillert eller kokt vann. Hell blandingen i den nasal kopp eller en pære sprøyte og forsiktig presse det inn i neseboret, mens du holder den andre lukket ved å bruke lys finger press.
    Puste gjennom munnen og la saltvann renne. Blåse nesen, gjenta prosedyren to ganger til, deretter gjøre det samme med det andre neseboret.

5. Gurgle halsen med naturlige løsninger

Gargling er en veldig enkel hjem middel som hjelper fukte sår hals og bli kvitt slim og slim.

  • Løs opp 1 ts salt i en kopp varmt destillert eller kokt vann, og bruke denne løsningen til å gurgle halsen i noen minutter, fire ganger om dagen.
  • Kombiner to ts av eple cider eddik med tre spiseskjeer honning og fortynne denne blandingen med en kopp varm destillert eller kokt vann. Gurgle 3-4 ganger om dagen. Det vil lette og kurere sår hals smerte.

6. Bruk naturlige antibiotika og krydder

Krydder og urter er en meget effektiv alternativ til over-the-counter medisiner og de representerer en av de beste metodene for herding influensa enkelt og riktig.

Konsumere dem rå eller ta dem i te, flytende ekstrakt eller kapselform, og alltid lese bruksanvisningen nøye før du begynner å bruke dem.

Ingefær

Den utrolige helsemessige fordeler av ingefær har vært kjent siden antikken. Det har lenge vært brukt for å kurere forkjølelse og influensa og behandle en rekke lidelser. Ingefær kan være til stor hjelp i å bekjempe virus-infeksjoner, så vel som i stimulere sekresjon av slim og i å redusere inflammasjon.

Chili Peppers

Chili Peppers har et høyt innhold av capsaicin, en antioksidant som kan øke svetting og lindre influensa og feber symptomer. Det bryter effektivt opp slim og åpner og avløp trafikk nesegangene.

Hvitløk

Hvitløk er en av de beste naturlige antibiotika for å bekjempe infeksjoner. Den har immunstimulerende og antimikrobielle egenskaper, svært nyttig i bekjempelsen av kulde og influensa virus. Det er best å tygge eller legge rå hvitløk til maten og fordøye det umiddelbart etter at det har blitt knust. Den inneholder allicin, en forbindelse som ligner på penicillin, som er en meget ustabil og hurtig nedbryting substans.

Hvitløk er også en av de mest fordelaktige Naturlig antibiotika for barn.

Goldenseal

Drikke goldenseal te og ekstrakter eller å ta det i kapsel-form er en av de mest effektive metoder for herding influensa.

Goldenseal kan kjempe mange virus og infeksjoner og lindre mange influensa og kaldt symptomer. Det kan bidra til å redusere feber, mens beroligende betente slimhinner og lettelser nesetetthet.

Hvis du har testet noen av disse rettsmidler eller du bare planlegger å prøve dem nå, legg igjen en kommentar og fortelle oss hvordan de fungerer. Foreslå noen av deg også!

Aktuelle artikler