7 enkle måter å redusere stress

Vi er alle stressa. Og hvordan kan vi ikke være, mellom jobb og hjem, og alt vi har å gjøre på daglig basis. Men, er det håp - innføre 7 enkle måter å redusere stress. Følg disse trinnene, og du vil føle deg avslappet.

7 enkle måter å redusere stress

En. Smile

Det kan være veldig vanskelig å smile når du er nervøs, men smilende er en fin måte å redusere stress. Selv om det kan være noe å smile av, hvis du gjør deg smile, etter en stund vil du begynne å føle deg bedre.

Selvsagt vil du begynne å tenke på ting som kan gjøre deg smile, og ved å gjøre dette kan du, for et øyeblikk slutte å tenke på ting som understreker deg ut. Fungerer som en sjarm.

2. Slappe av og puste

Selv om det høres dumt når noen forteller deg til å slappe av når du er stresset - prøver å slappe av faktisk fungerer. Når du føler deg stresset, bare prøve å lukke øynene et øyeblikk og puste inn 10 dype åndedrag. Etter ca fjerde pusten vil du allerede føle deg bedre.

Dette er ikke bare en psykologisk følelse. Puste i høyere mengder av oksygen slapper faktisk musklene, og du begynner å føle deg mindre stresset og mer avslappet. Dette er en øyeblikkelig stressavlastning og den kan brukes på ethvert sted til enhver tid.

3. Tenk glade tanker

Tenker glade tanker er en fin måte å redusere stress. Den største ting om det er at ingen trenger å vite hva du gjør. Når du føler deg stresset ut bare prøve å forestille deg selv gjøre noe du liker i stedet. Tenk om å slappe av på en strand, eller kysse partneren din, eller leke med barna. Tenk på noe som gjør deg glad, og du vil begynne å føle seg lykkelig.

4. Tenk morsomme tanker

Dette er også en fantastisk måte å føle seg bedre når du er stresset. Hvis noen gjør du føler meg veldig nervøs, og spesielt hvis noen irriterer deg, prøv å framstille dem i en klovn dress. Dette vil redusere stress rett og føle deg mye bedre

5. Meditere

Vi har alle hørt at meditasjon er trolig den beste måten å redusere stress. Så, prøv det. Du trenger ikke å huske noen spesielle ord, eller noen spesielle posisjoner, gjør meditasjonen din egen.

Sett på litt musikk som beroliger deg, dempe lysene, tenne noen duftlys, sitte ned komfortabelt og slå. Prøv å ikke tenke på jobben din, om huset som trenger rengjøring, prøv å ikke tenke på noe. Bare tømme tankene og puste i luften med en avslappende lukten av duftlys.

Også prøve å ikke flytte, fordi hver bevegelse du gjør bryter tilstand av meditasjon og går tilbake til begynnelsen. Hvis det hjelper, kan du også prøve å ytre ett eneste ord (det er vanligvis den "ohm"), fordi lyden av stemmen din som sier det samme ordet om og om igjen fører deg inn i tilstand av total avslapning.

6. Gjør en boble bad

Vi alle elsker dem, og vi vet alle hvor flott og avslappende de kan være. Hadde en fryktelig dag på kontoret? Gjør deg selv en boble bad når du kommer hjem. Varmen fra vannet vil slappe muskler, noe som gjør at du føler deg bedre. Lukten av bading produktene du bruker, vil berolige deg, og hvis du putter på noen avslappende musikk og ta i et glass vin, er du inne for en skikkelig godbit.

7. Gå en tur

Du vet hvordan når du argumentere med noen, du føler for å gå ut av huset og bare gå? Vel, kan gå sterkt redusere stressnivået, så prøv å gå i minst en halv time hver dag.

I stedet for å ta bussen til jobb, gå til jobben. Hvis det er for langt, gå av bussen et par stasjoner tidligere og gå den gjenværende distansen. Du vil puste i en større mengde oksygen, som slapper musklene dine.

Dessuten vil den friske luften hjelpe deg tømme hodet og våkner skikkelig.

Selv om vår hverdag er virkelig full av stress og situasjoner som fører til det, kan vi faktisk gjøre noe for oss selv, for å føle seg bedre. Ingen kan unnslippe stressende situasjoner, men du kan sikkert lære å håndtere dem, som vil ha stor innflytelse på din helse og ditt liv.

Hva gjør du for å redusere stress?

Aktuelle artikler